hits
17.02.2018

Er det vanskelig å komme i gang med trening?

 • Skrevet 17.02.2018 klokka 14:28
 • Kategori: Tips

Har du satt deg mål i år om å bli mer fysiskaktiv? Da tror jeg ikke du er alene. Syns du det er vanskelig å komme i gang med fysiskaktivitet? Da tror jeg heller ikke du er alene i denne situasjonen. Jeg tror vi er flere enn det vi selv tror som sliter med å bli så fysisk aktiv som vi skulle ønske vi hadde klart hittil i år. Jeg satt meg som nyttårsforsett å bli mer fysiskaktiv å dra oftere på trening. Problemet mitt var at jeg ikke klarte å finne motivasjonen når det nye året ringte inn. Jeg var sliten etter jobb, jeg ble trøtt av mørketiden, og jeg hadde mer lyst til å slappe av på sofaen enn å dra å trene. For ikke så lenge siden fant jeg ut hva som skulle til for at jeg skulle klare å bli så fysisk aktiv som jeg ønsket å bli.

1 Meld deg på undervisning/ gruppetimer. Jeg syns det er vanskelig å finne motivasjonen til å dra alene til et #treningsstudio for å #trene alene. Jeg har nettopp meldt meg på danseundervisning på kulturskolen, og hver eneste uke har jeg «plikt» til å møte opp i danseundervisningene. Jeg har meldt meg på danseundervisning fordi jeg selv ønsker det, og da føler jeg meg ikke tvungen til å dra på trening selv om det er en «plikt» til å møte opp. Jeg syns det er motiverende å vite at jeg har en danselærer og danseelever som venter på at jeg skal dukke opp i undervisningene.

2 Være #realistisk. Ikke gå fra å trene 0 ganger i uken til 7 ganger i uken. Begynn heller med å trene ett par ganger i uken. Når du ser at du har fått i gang denne treningsrutinene kan du gjerne prøve å øke med en ekstra dag og se hvordan det går.

3 Tren tidlig. Dra å tren tidligst mulig. Jeg syns personlig det er enklere å dra på trening for eksempel kl. 16:00 enn klokken 20:00. Et annet lite tips er å finne ut når det er flest folk på gymmen du bruker, og prøv å unngå disse tidspunktene. Det er kjedelig å vente på treningsapparatene.

4 Gjør noe gøy. Hva syns du er gøy? Er det gøy å klatre, liker du å gå på ski, liker du å svømme eller kunne du tenkt deg å gått på skøyter? Dersom du gjør noe som du syns er gøy er det enklere å komme i gang med trening. 

 

Har du noen #tips å dele med meg? 

30.01.2018

Innlegg som er verd å lese

 • Skrevet 30.01.2018 klokka 14:16
 • Kategori: Tips

I følge denne linken står det at blogg.no er Norges største bloggnettverk. Det er registret over 2 millioner bloggere. Alle kan blogge, men det er kun de 200 bloggerne med flest unike besøk i Norge dagen før som kommer på hovedtopplisten. Blogg.no betaler også ut hver måned en del av inntekten sin til de 20 bloggerne som hadde fleste lesere den foregående måneden. For at en blogg skal kunne kvalifisere seg for å få utbetaling må noen krav være oppfylt. Kravene kan du lese her. Dersom du ønsker mer informasjon om blogg.no kan du gå inn på denne siden.

Det er registrert over 2 millioner bloggere på blogg.no og da sier det seg vel selv at jeg finner både bloggere og innlegg som interesserer meg. Jevnlig besøker jeg bloggen til Sophie Elise som jeg har gjort i flere år. Jeg syns hun er flink å skrive, og skriver innlegg som fanger min interesse og nysgjerrighet. Det siste året har jeg begynt å følge mamma til Michelle og pilotfruen litt hyppigere. Sist men ikke minst ønsker jeg å nevne speiltvillingene på blogg.no som jeg tilfeldigvis oppdaget en dag for LENGE siden når hun lå ganske langt nede på blogg.no sin hovedtoppliste. Jeg liker spesielt godt å lese denne bloggen siden hun er en inspirerende dame som inspirerer meg til å ønske å lage ting selv eller pusse opp gamle møbler. Jeg har ikke pussetopp så mange møbler hittil, men jeg har en drøm om å komme igang snart. 

Innlegg som jeg syns er spennende å lese er:

1 Spørsmålsrunde der leserne har stilt bloggeren spørsmål, og bloggeren svarer så godt han eller hun kan.

2 Ferie anbefalinger: Jeg liker å reise og tar gjerne imot mange fine reisetips. For 2 år siden reiste jeg til København på ferie, og før jeg reiste gjorde jeg litt research og leste noen tilfeldige blogger og fikk mange gode tips om København. Tipsene gikk ut på hvilke aktiviteter man burde få med seg på ferien, hvilken spisesteder som var anbefalt, og butikker man absolutt ikke måtte gå glipp av. Jeg tok til meg flere av tipsene og fikk en fin ferie. Her kan du lese tips om hva du kan finne på i København.

3 Det er spennende å lese en blogg der du får være med bloggeren på reisen sin. For eksempel slik som pilotfruen har tatt leserne sine med på veien mot drømmebarnet sitt.

4 Jeg liker å lese om forskjellige tips som bloggeren anbefaler. Jeg liker spesielt godt å lese om tips som ikke er sponset. Et sponset tips kan selvfølgelig være like bra som et ikke sponset tips. Ofte kan man se at flere av de sponsede tipsene går igjen på flere av toppbloggerne sin side, og det er spesielt når det kommer til huprodukter som for eksempel sminke, hudrens og fuktighetskrem. Jeg husker at en periode var det mange toppbloggeren som reklamerte om tannbleking.

5 Jeg syns det er spennende å lese DIY innlegg. Slike innlegg gjør meg inspirert og motivert. 

 

Hvordan innlegg liker du å lese? 

 

28.01.2018

Tips til ørene dine

 • Skrevet 28.01.2018 klokka 14:32
 • Kategori: Tips

Som ansatt i hjemmesykepleien tilbringer jeg ofte tid i kommunebilen til og fra pasienter. En arbeidsdag uten musikk i jobb bilen ville blitt en veldig lang arbeidsdag. Siden de fleste jobb bilene fremdeles ikke har fått DAB- radio så er jeg en aktiv Spotifylytter til tider.

Her er noen av sangene som tilfredsstiller ørene og humøret mitt på en arbeidsdag.

♥ Échame La Culpa - Luis Fonsi og Demi Lovato.
https://youtu.be/TyHvyGVs42U
♥ Him & I - G-Eazy og Halsey
https://youtu.be/SA7AIQw-7Ms
 Ni Tú Ni Yo- Jennifer Lopez
https://youtu.be/V5_tnpdnNz4
♥ All Your Friends - Sophie Else
https://youtu.be/s_nufSwU-T8
♥ I Will Survive - Demi Lovato
https://youtu.be/s_JUa2yGYi0


Har du noe musikktips du ønsker å dele med meg? Jeg må helt sikkert oppdatere musikklisten min etter hvert siden jeg lytter til musikk konstant på jobb. 
24.01.2018

5 tips for å spare penger i 2018

 • Skrevet 24.01.2018 klokka 14:18
 • Kategori: Tips

Nytt år og nye muligheter som man sier. Hadde det ikke vært deilig og hatt litt ekstra penger med på sommerferien, litt mer egenkapital når du skal kjøpe deg drømme boligen, eller kanskje en av frieriene på nyttårsaften medfører seg et bryllup i 2018 som man må spare penger til? Her er noe sparetips som jeg selv følger, og noen som jeg skal begynne å følge i år.  Jeg vet av egen erfaring at det er ufattelig mye unødvendig man bruker penger på iløpet av en måned og ett år.

1 For litt siden skrev jeg et innlegg om hvordan spare 5819 kroner i løpet av ett helt år. Les innlegget her.

2 Ikke kjøp noe du allerede har, eller som ligner på noe du allerede har. For en stund siden tok jeg meg selv i å nesten kjøpe en genser som er 90% identisk men en genser som jeg har liggende hjemme. Istedenfor å kjøpe genserne fant jeg heller frem «fjorårets» genser og sparte 499 kroner på å ikke kjøpe denne genseren.

3 Ta 3 og betal for 2. Har du virkelig bruk for 3 når du i utgangspunktet bare skulle kjøpe 1?

4 Ikke kjøp det bare fordi det er på salg, det kan fort hende det blir liggende å støve ned dersom du i utgangspunktet ikke har bruk for det.

5 Ha med handleliste på matbutikken, og handle for hele uka. Dette kommer til å bli en utfordring for meg. Nesten hele 2017 har jeg og samboeren min handlet alt fra hver eneste dag til annen hver dag, så det blir en stor endring for oss å bare skal handle 1-2 ganger i uka. Jeg vet av egne erfaringer at det alltids havner noe ekstra i handlekurven, og dersom jeg er sulten så havner det enda mer ekstra i kurven, så ikke dra innom matbutikken med sulten mage. 

20.01.2018

Comeback og bloggtips

 • Skrevet 20.01.2018 klokka 12:54
 • Kategori: Tips

Etter å ha vært borte i flere måneder med kun ett og annet blogginnlegg innimellom har jeg bestemt meg for en comeback. Jeg føler at inspirasjonen som forsvant i sommer endelig er kommet tilbake, og med inspirasjonen har motivasjonen til å skrive også kommet tilbake. Med denne comebacken har jeg rydde litt i kategoriene slik at det skal bli enklere å finne frem til innlegg, og jeg har gjort litt «bloggresearch» der jeg har lest hvilke bloggtips andre bloggere deler, og i tillegg har jeg tatt meg tid til å lese et bloggkompedium. Underveis i min forberedelse til denne bloggcomeback har jeg plukket med meg flere Bloggtips som jeg ønsker å dele med dere.

1 Blogging skal ikke være et tiltak. Dersom blogging er et tiltak for deg så bør du finne ut hvorfor? Å ha mange lesere er selvfølgelig en motivasjon i seg selv, men du skal blogge fordi du i utgangspunktet syns det er gøy og ikke fordi du ønsker mange lesere. 

2 Finn ut hvorfor du ønsker å blogge? Ønsker du å bli en del av bloggsamfunnet, Ønsker du å bli en av toppbloggerne, ønsker du å tjene penger, eller øker du bare å dele bilder og tekster fra din hverdag?

Hvordan type blogg vil du ha? Ønsker du at det skal være en dagbok (rosablogg), eller ønsker du å ha et spesielt tema?

4 Blogg om noe som engasjerer deg. Det er gøy å skrive om noe man liker. Del innlegg som du ER fornøyd med. 

5 Ha kvalitet på bildene dine. Dette er ett bloggtips som gjentar seg hos samtlige som deler tips. Liker du å lese  ett blogginnlegg uten bilder, eller med bilder av dårlig kvalitet? En blogg med dårlige bilder vil se ut som en uprofesjonell blogg som leserne antakelig ikke ønsker å besøke igjen.

Har du bloggtips du ønsker å dele med meg? 

07.11.2017

5819 EKSTRA kroner i lommeboka.

 • Skrevet 07.11.2017 klokka 17:18
 • Kategori: Tips

Hadde det ikke vært godt med en RedBull akkurat nå? Eller kanskje har du allerede kjøpt dagens RedBull til 19,90 + 1 kr i pant fra Rema1000, Bunnpris eller er det kanskje Joker du foretrekker å handle på? Men uansett les videre dersom du ønsker å spare 5819 kr i løpet av et år. Det er mye du kan bruke disse pengene på. 
Jeg kan helt ærlig innrømme at jeg nesten hver eneste dag kjøper meg en RedBull når jeg er på jobb. Det er så godt å kjenne at det trøtte trynet våkner, og en liten energi boost strømmer gjennom kroppen. Men hvor mye har egentlig de ca. 21 kronene som jeg betaler for 1 RedBull å si for min egen lommebok? Ingen ting... Det er bare 21 kroner og det har jeg lett råd til. Men hvor mye har egentlig 21 kr x 7 dager = 147 kroner å si for lommeboka? Det har heller ikke så mye å si. Hvor mye har egentlig 147 kr x 52(uker) = 7644 kroner å si for lommeboka? Det har kanskje heller ikke så mye å si over ett helt år. Men ca. 7644 kroner er ganske mye å bruke på RedBull når det finnes et mye billigere alternativ.

Har du kanskje hørt om Fres? Enkelt forklart er Fres en brusende energidrikke med høyt koffeininnhold, og helt uten kalorier dersom du er opptatt av det. Et rør inneholder 20 brusetabletter og du kan kjøpe det blant annet på helsekostbutikker. For noen dager siden betalte jeg 99 kroner for ett rør med fres brusetabletter som tilsvarer ca. 5 kroner pr. brusetablett. Dersom man bruker 1 brusetablett hver dag tilsvarer det 1825 kroner i løpet av et helt år. Jeg kan ærlig innrømme å si at jeg kommer ikke til å slutte å drikke Redbull, men jeg kommer til å redusere inntaket, og heller velge det billigere alternativet hyppigere. Dette er ikke et sponset innlegg, med et tips jeg ønsker å dele til dere som liker å drikke energidrikk. Et annet tips jeg har til dere er å pante RedBull boksene.

(Innlegget passer nok best til de som er en like stor RedBull-drikker som meg.)

 

29.04.2017

3 tips mot tett nese

 • Skrevet 29.04.2017 klokka 11:54
 • Kategori: Tips

Jeg tenkte at det passet seg med et innlegg om tett nese når som jeg både er og har vært tett i nesen i flere dager. Det er sikker ikke bare jeg som ligger hjemme med tett nese og nesesprayen i rekkevidde.

♥ Drikk mye vann fordi snørr og slim blir mer tyntflytende. Det har jeg vært ekstremt dårlig på selv, så nå har jeg funnet frem ett glass med vann og en kopp med ingefærte.

♥ Dusj. Jeg syns det hjelper kjempe mye å dusje både for formen og tett nese fordi dampen løser opp snørret og slimet. Etter å ha dusjet syns jeg det blir enklere å pusse nesen.

♥ Spis sterk mat. Ha for eksempel chilipepper, løk eller wasabi i maten. For min del syns jeg wasabi har best effekt. 

Har du noen tips som fungerer mot tett nese ?

27.04.2017

Forbilde

 • Skrevet 27.04.2017 klokka 11:35
 • Kategori: Tips

Nå er jeg ferdig med å lese boken som Sophie Elise har skrevet, altså forbilde. Jeg likte boken veldig god fordi den var lettlest og hadde korte kapitler akkurat som ett blogginnlegg slik hun selv har beskrevet kapitlene sine. Jeg har vært en fast leser av bloggen hennes i flere år, fordi jeg syns hun skriver bra, og opplever mye spennende.

Er hun egentlig et forbilde for meg? Jeg kan absolutt si at hun er ett av mine forbilder. Hun er et forbilde siden jeg har fått et inntrykk via bloggen og boka at hun er en jente med stå på vilje og bein i nesen, fordi hun jobber for det hun står for, og hun gir ikke opp. 

Dersom du leser bloggen hennes så anbefaler jeg boken. Jeg får et inntrykk av at hun skriver mye dypere i boken enn det hun gjør på bloggen. Jeg vil absolutt si at jeg er blitt bedre kjent med henne via selvbiografien som jeg syns var bra skrevet.

-kristine

22.04.2017

4 tips til ikke party folk

 • Skrevet 22.04.2017 klokka 21:38
 • Kategori: Tips

God kveld til dere som har valgt å gjøre akkurat det samme som meg i kveld, nemlig å holde rompa hjemme. Her er 4 tips til hva du kan finne på i kveld.

♥ Finne en god film å se på f.eks. Our Family wedding, The Woman, Two Weeks Notice, En shopoholikers bekjennelser,Case 39, Magisk møte på Manhattan, The Age of Adaline og Abduction.

♥ Male/ tegne, ja dere leste riktig. Dersom du har male/tegne saker så kan du male/tegne litt. Jeg syns det er gøy å male. 

Det nederste bildet er det siste bilde som jeg har malt. 


♥ Dersom du har en kjæreste som også har valgt å ta der rolig i kveld, så kan du stelle i stand til en romantisk kveld med enten sein middag, kvelds eller ost, kjeks og vin og kanskje litt massasje. 

♥ Les en bok. Jeg ble nettopp ferdig med «Forbilde,» som er skrevet av Sophie Elise. 

-kristine

02.04.2017

Tegn deg lykkelig!

 • Skrevet 02.04.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Tips

Hva gjør man når man er vandt til fulle dager med jobb, barn, og diverse og plutselig må være hjemmeværende pga. helsa? De siste årene har vært ganske så hektiske så det å ikke ha mulighet til å verken være på jobb eller aktiv er for meg uvandt. 

Så derfor presset jeg meg fra butikk til butikk med kjæresten min gående bak meg som spurte meg gang på gang om ikke vi skulle begynne å komme oss hjem igjen, da jeg blir fort sliten av anstrengelser. Men sta som jeg er, skulle jeg finne den perfekte fargeboken til meg med de perfekte fargetusjene. Jeg endte opp med en fargebok kalt zendoodle. 

Zendoodle-hva er det?

Zendoodle er siste nytt innenfor tegning som blir brukt til meditasjon, terapi, avslapping og avstressing. Tegnearten er sterkt inspirert av "telefontegninger". Man tegner i mens man f.eks. snakker i telefon, er på skolen, i et møte eller rett og slett der man kjeder seg. Mange bruker gjerne tegnearten mens man ser på tv eller med musikk i ørene, jeg er veldig glad i det sistnevnte.
Om jeg blir å tegne meg lykkelig, det vet jeg altså ikke.. men det får iallefall tiden til å gå mens jeg venter på å bli helt frisk.

-Sarah

18.03.2017

Når typen dropper deg

 • Skrevet 18.03.2017 klokka 00:57
 • Kategori: Tips

What to do når typen velger å droppe deg på en fredagskveld og heller dra på guttekveld med hjemmelaget pizza, og øl?

Jeg syns det kan være kjedelig å tilbringe en kveld alene, men denne kvelden var annerledes. I kveld har jeg faktisk storkost meg. Jeg har virkelig hatt hjemme alene party med sushi som jeg siklet etter i dag tidlig, redbullen som lyste mot meg i kjøleskapet, og en hysterisk morsom komedie.


Her er mine enkle tips til å ha en fin kveld selv om du er alene.

Hva vil du spise ? Potetgull, sushi, pannekaker, fruktsalat, smågodt, omelett...


Finn en hysterisk morsom film f.eks. Our family wedding, Bridesmaids, Bridget Jones`s Baby, The Hot Chick.

Og siste men ikke minst finn deg noe godt å drikke til maten.
 

19.02.2017

København

 • Skrevet 19.02.2017 klokka 12:04
 • Kategori: Tips

Jeg sitter hjemme i sofaen, og har nettopp våknet fra dagdrømmene mine. Dagdrømmene mine tok meg med til blant annet Rio, Dubai og Hong Kong. Jeg har aldri vært på noen av disse stedene, men jeg kunne absolutt tenkt meg og reist dit.

Tips Reisemål

København

I sommer dro jeg og kjæresten en spontantur til København med Crown seaways. Turen ble bestilt bare noen dager før vi reiste. København er virkelig en by jeg anbefaler deg å reise til dersom du ønsker en ferie med opplevelser, mye fint å se på og store shoppingmuligheter. Dersom du vil være garantert sol og skyfri himmel kan du stoppe å lese nå. I løpet av ferien i København var det overskyete og duskregn mesteparten av tiden. 

Vi tok kanalbåt fra Nyhamn 

Bilde 1 er tatt ved tivoliet i København som samtlige hadde anbefalt meg å dra på, og bilde 2 er tatt utenfor hotellet vi bodde på.
 

What to do?

♥ Leie sykkel - Da kommer du deg litt lenger, og slipper å få så vondt i føttene. Jeg og kjæresten syklet til og med til en annen bydel. 

♥ Dra til Tivoliet i København - Jeg tok ikke så mange karuseller, men jeg likte å gå å se i parken.

♥ Ta kanalbåten - Da får du blant annet sett kronprinsparets sommerhus (hvis jeg ikke husker feil), og du får sett mange fine bygninger. 

♥ Gjør litt egen research før du reiser f.eks. hvilket butikker bør du besøke i København. Jeg gjorde litt research og fant flere butikker som Jenny Skavland blant anbefalte. 

18.02.2017

Dyrt VS Billig

 • Skrevet 18.02.2017 klokka 17:49
 • Kategori: Tips

Hva er egentlig best, dyr eller billig(ere) fuktighetskrem til ansiktet? Jeg har testet en del fuktighetskremer opp gjennom årene, og det er en jeg har kjøpt flere ganger. Jeg kjøpte Vitamin a cream fra Life en gang den var 25% på den pga. min daværende fuktighetskrem var nesten tom. Jeg var delvis skeptisk om jeg kom til å like denne kremen siden det er en all-round krem for ansikt og kropp. Jeg ble overrasket, jeg likte denne kremen.

3.grunner til at jeg fortsatt bruker denne kremen til ansiktet.

♥ Billig i forhold til andre dyre merkekremer

♥ Gir god fuktighet, jeg har ikke opplevd å få tørre partier i ansiktet når jeg bruker denne kremen

♥ Jeg får ikke fet hud.

I mitt tilfelle har jeg funnet ut at ansiktskremer behøver ikke å koste 1.mnd lønn for å være god.

04.02.2017

Hjelp det er valentine

 • Skrevet 04.02.2017 klokka 09:58
 • Kategori: Tips

Er du en person som bryr deg om valentine? Jeg er absolutt en person som bryr meg om 14 februar så lenge jeg har kjæreste. Jeg er så heldig å ha en fantastisk kjæreste, som jeg skal feire valentine med i år også.

Jeg vet at valentinsdagen kan være en utfordring for flere av flere årsaker f.eks. ideløshet. I dette innlegget tenkte jeg å komme med noen forslag til dere.

♥ Kjøp en fin bilderamme som du kan sette inn et bilde av deg og kjæresten i fra en dag da dere hadde det fint, og gøy sammen. Bildet kan du evt. Gi i mens du tar med deg kjæresten på biltur, gå tur, sitter på restaurant eller når han minst forventer det hjemme.

♥ Send kjæresten ut av huset eller i dusjen i mens du setter frem ost, kjeks, vin med eller uten alkohol, og i tillegg må du huske å tenne stearinlys og gjøre det koselig i stua

♥ Vekk kjæresten din med en fantastisk frokost på sengen. Jeg kan ikke tro at en eneste person ville blitt sint av å bli vekket på denne måten.  

♥ Lag hjemme spa med ullpledd på gulvet, oppvarmet massasje olje, behagelig musikk, og levende lys med eller uten lukt. Lavendel lukt skal være avslappende.

♥ Kjøp et enkelt smykke hvor du inngraverer navnet ditt i

♥ Overraske med en rose bukett. Du kan f.eks. overraske kjæresten på jobb eller når du/kjæresten kommer hjem fra jobb.

Flere av disse tipsene har du nok allerede kommet på, men hvorfor skal man gjøre det vanskeligere enn det det er. Tenk heller på at valentinsdagen er en hvilken som helst dag hvor du kan vise litt ekstra oppmerksomhet mot kjæresten din.

Jeg liker valentinsdagen fordi den gir en liten påminnelse om at en må huske å vise hverandre kjærlighet i den hektiske hverdagen hvor en kan glemme det, og ta hverandre forgitt. Du må huske på at kjæresten din er ikke forgitt, du er heldig som har han/henne.

Inspirasjonsbilder 
 

-kristine 

02.02.2017

Et jentetips

 • Skrevet 02.02.2017 klokka 20:35
 • Kategori: Tips

Er leggene dine hårete, og huden tørr og nuppete? Det betyr antakelig at du har glemt å skjemme bort huden.

For rundt ett år siden prøve jeg for første gang The Konjac Sponge for kroppen og var fornøyd. Siden den gang har jeg vært en trofast kjøper av dette produktet.

 • Det finnes forskjellige type svamper, du kan f.eks. kjøpe en for tørr hud, og det er den jeg foretrekker til min hud. Jeg følte at nuppene på kroppen forsvant, og huden ble myk og glatt.
 • Jeg vet om ei jente som hadde uren hud i ansiktet, og hun kjøpte den som passet til fet hud i ansiktet, og 3 mnd. Seinere kjøpte hun en ny fordi hun følte at ansiktet ble renere.
 • Pr. dagsdato bruker jeg en svamp til kroppen som skal passe til alle hudtyper, og er fornøyd med den også. Selv om jeg er fornøyd med denne, så foretrekker jeg den som passer spesifikt til tørr hud siden jeg er plaget med tørr hud om vinteren.

Jeg bruker Konjac spongen nesten hver eneste gang jeg dusjer, og etter jeg har dusjet bruker jeg en fuktighetskrem. Jeg føler at jeg fikk et bra resultat etter få bruk.

Jeg husker ikke nøyaktig hva jeg betalte for konjac sponge for kroppen, men prisen var ca. 170-200 kr. Du kan bestille det på Coverbrands, blivakker, PureSkin, og du kan sikkert få det kjøpt på helsekost butikker.

PS: Det finnes en egen svamp til kropp (avlang form, slik på bildet), og en til ansikt (rund form).

-kristine 

 

29.01.2017

4 tips til jenter som liker å være sosial.

 • Skrevet 29.01.2017 klokka 18:31
 • Kategori: Tips

Er du jente, er du sosial, liker du å finne på noe? da bør du fortsette og lese. 

4 tips til en super jentekveld.

♥ Ha et tema ? Kanskje ikke alle venninnene dine strikker, hekler, syr eller tegner med behøver det å bety noe? Inviter venninnene dine hjem til en temakveld slik venninna mi gjorde i går. Det var vin og strikkekveld der enkelte prøvde å lære å strikke, jeg fikk hjelp til et strikkeproblem, og andre forsettet på et prosjekt. Jeg syns temakvelden ble vellykket med mye god snacks og stemning.

♥ Spa kveld med ansiktsmaske, «permanent» farge til øyenbryn, neglelakk og hår kur. Kanskje dere kan lage hjemmelaget ansiktsmaske og hår kur? Jeg har dessverre ingen oppskrifter å anbefale dere siden jeg fremdeles ikke har prøvd å lage det.7

♥ Spillekveld. Dersom du ikke har sluttet å spille kort/brettspill så kan jeg anbefale black stories, dette spillet går ut på å løse mord og mysterier. SingStar er supergøy, så det kan kanskje lage mye god stemning og latter.

♥ Vin smaking. Det behøver ikke å koste al verdens dersom alle kjøper en billig vinflaske hver, eller så kan man fordele seg at noen kjøper vin og andre kjøper snacks. Underveis i vinsmakingen kan en gi poengskår, og den vinen som tilslutt har fått mest poengskår vinner. Det kan hende at kvelden ender opp med en tur på byen. 

-kristine 

 

11.12.2016

"Bare en episode til"

 • Skrevet 11.12.2016 klokka 10:00
 • Kategori: Tips

Gran Hotel

Drama/historiedrama

Serie

Spansk talende

Netflix


Har du lyst til å se en skikkelig såpeopera, eller føler du at du har litt for lite drama i hverdagen din? Da anbefaler jeg deg å se denne serien. Spanjoler vet virkelig hvordan man skal lage spennende serier som du ikke klarer å ta øynene vekk fra. Det er lenge siden jeg har vært så hektet på en serie at jeg rett og slett har vanskeligheter med å sette på pause. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt til meg selv "jeg skal bare se en episode til". 

Serien handler om en mann som heter Julio Olmedo som tilfeldigvis oppdager at søsteren, Christina, har forsvunnet fra Hotellet under mistenkelige omstendigheter. Han søker seg dermed jobb som Kelner for å finne ut hva som har skjedd med henne. 


Har dere noen serier dere anbefaler meg? 

-Kristine 

06.12.2016

Er virkelig det perfekte forholdet så perfekt?

 • Skrevet 06.12.2016 klokka 00:04
 • Kategori: Tips


Jeg satt med hjertet i halsen, og kunne nesten ikke tro hva jeg nettopp hadde lest ferdig. Det er en ren tilfeldighet at jeg kjøpte denne boka, og jeg er glad for at denne tilfeldigheten oppsto. Jeg er ikke en lesehest på noen måter, og jeg er fryktelig kresen på hva jeg liker å lese. Det er sjeldent jeg kjøper bøker, og det er sjeldent jeg leser de ferdig. Denne boka var et unntak, jeg klarte nesten ikke å legge den fra meg når jeg først hadde startet å lese. Jeg syns boka startet rett på spenningen, og ved hvert nye kapittel ble den enda mer spennende. Jeg syns boka hadde en overraskende og bra slutt. Dersom du liker krimbøker så vil jeg anbefale deg denne boka. 

Har du lest denne boka, og hva syntes du ?

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign