04.01.2017

Jeg kommer til å leve evig

Jeg kommer antakelig til å leve evig dersom latter forlenger livet.

Savner du latter i hverdagen? Savner du noe du kan flire til du griner av? Savner du å ha noe å gjøre?

I romjula var jeg på kino å så filmen Why him? og jeg kan ikke si annet enn at det er en av tidenes morsomste film. Jeg flirte til jeg grinte, og var redd jeg skulle tisse meg ut. Jeg kan ikke huske sist jeg så en så morsom film.

Dersom det stemmer at latter forlenger livet, så bør dere se denne filmen.  


 
11.12.2016

Gran Hotel - Må ses

Gran Hotel

Drama/historiedrama

Serie

Spansk talende

Ser via netflix


 

Har du lyst til å se en skikkelig såpeopera, eller føler du at du har litt for lite drama i hverdagen din?

Gran Hotel har fått meg og kjæresten min til å sitte klistret fremfor tv-skjermen midt på natta når vi helst burde sovet. Serien har fått oss super engasjert, slik at vi kan sitte å gjette og diskutere underveis i en episode. Det er flere løse tråder i serien til enhver tid. 

Det som gjør serien såpass bra er at det er flere spenningspunkter i hver episode, og spenningskurven stiger kraftig. I tillegg til spenningen så passer skuespillerne rollene sine. 

Når jeg begynte å se på serien syntes jeg det var rart de første 5 minuttene at den var spansk talende, men nå så kunne jeg ikke forestilt meg hvordan det skulle vært og sett den på engelsk. En positiv ting med at den er spansk talende er at man kanskje kan lære seg ett og annet ord på spansk. 

 

-Kristine 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, camping, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits