19.02.2017

København

  • Skrevet 19.02.2017 klokka 12:04
  • Kategori: Reisetips

Jeg sitter hjemme i sofaen, og har nettopp våknet fra dagdrømmene mine. Dagdrømmene mine tok meg med til blant annet Rio, Dubai og Hong Kong. Jeg har aldri vært på noen av disse plassene tidligere, men kunne absolutt tenkt meg og reist dit.

Tips Reisemål

København

I sommer dro jeg og typen en spontantur til København med Crown seaways. Vi bestilte turen noen dager før vi reiste. København er virkelig en by jeg anbefaler deg å reise til dersom du ønsker en ferie med opplevelser, mye fint å se på og store shoppingmuligheter. Dersom du vil være garantert sol og skyfri himmel, kan du stoppe å lese dette innlegget fordi jeg og O hadde det overskyete og det duskregnet mesteparten av tide vi var i København.


Vi tok kanalbåt fra Nyhamn 


Bilde 1 er tatt ved tivoliet, og bilde 2 er tatt utenfor hotellet
 

What to do?

♥ Leie sykkel ? Da kommer du deg litt lenger, og slipper å få så vondt i føttene. Jeg og O vi syklet til og med til en annen bydel. PS: du sykler i trafikken.

♥ Dra til Tivoliet i København ? Jeg tok ikke så mange karuseller, men jeg likte å gå å se i parken

♥ Ta kanalbåten ? Da får du blant annet sett kronprinsparets sommerhus (hvis jeg ikke husker feil), og du får sett mange fine bygninger. 

♥ Gjør litt egen research før du reiser f.eks. hvilket butikker må du besøke i København. Jeg tok litt egen research og fant flere butikker som Jenny Skavland anbefalte, og jeg gikk innom noen av dem. Det var bruktbutikker hun anbefalte, og du kunne finne mye spennende på slike butikker. Det var pga. disse butikkene jeg og O, leide sykkel og fikk sett en annen del av København. 

-Kristine

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, camping, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits