hits
17.05.2017

17.Mai uten nasjonaldrakten

 • Skrevet 17.05.2017 klokka 21:41
 • Kategori: Outfit

God kveld. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som sitter godt plantet i sofaen hjemme etter en lang dag med mye god mat, kaker, drikke, frukt og bær. Jeg føler at jeg alene har spist mat for en hel hær siden jeg og Ola tross alt har vært i 3 selskaper å spist, spist og spist enda mer.

Dagen min startet med champagnefrokost, der jeg bare drakk appelsinjuice til maten siden jeg følte at jeg hadde fått nok promille natt til 17. mai. Etter frokosten tok gjengen seg en tur inn til byen for å se på 17.Mai toget, og vi var kjempe heldig med været. Ute temperaturen var ok, og solen tittet frem innimellom slagene. 

I dag valgte jeg å ikke gå for nasjonaldrakten, eller festdrakt som jeg har. Jeg valgte heller å bruke denne outfiten med en jenas fra cubus, en gammel bluse fra klesskapet mitt og sko fra Euro sko. 

-kristine


 

15.05.2017

Helgas outfit

 • Skrevet 15.05.2017 klokka 19:00
 • Kategori: Outfit

Litt sent ute, men det er bedre sent enn aldri?

Nu kjenner jeg at fyllsyka endelig har sluppet taket. Fy faen altså, jeg går gjerne 2 dager etter med fyllsyke og tenker mange ganger etterpå "hvorfor?". Hvorfor utsetter vi kroppen for slikt? Haha, men jeg koset meg veldig!. Litt fyll og fanteri må man noen ganger ha og nu var det noen måneder siden sist gang jeg var ute og det blir LENGE til neste gang. Etter jeg bikket 18 så har interessen for drikking dabbet mer og mer av, jeg syns det er mye koseligere å sitte med et gjeng man kjenner å ta det rolig hjemme eller f.eks. på en hytte. I tillegg er man jo blitt mamma og funne ut at det gir meg så mye mer å sitte hjemme eller finne på noe med henne i helgene. 

Vi blogges!

-Sarah

30.04.2017

Shopping i barneavdelingen

 • Skrevet 30.04.2017 klokka 14:43
 • Kategori: Outfit

Denne dagen har jeg ventet lenge på, og endelig ble det min tur til å se på vårsko. Det har lenge vært fine vårsko på skobutikkene, men jeg har ikke sett hensikten med å kjøpe slike sko for 1 mnd. siden. Hva er liksom vitsen med å kjøpe vår sko når det er snøstorm utenfor vinduene? I går derimot var det sol, varmt, snøfrie veier og virkelig på tiden med nye vårsko, og vinterskoene skal jeg pakke bort. 


Jeg er så heldig siden jeg har så stort utvalg når det kommer til sko, jeg kan både kjøpe sko på «voksen» avdelingen og «barne» avdelingen. Disse skoene fant jeg på barneavdelingen i størrelse 35 på Euro sko. Jeg fant også ut at jeg måtte kjøpe nye sokker som passer til skoene, haha.  

-kristine 

26.03.2017

Søndagsoutfit

 • Skrevet 26.03.2017 klokka 16:50
 • Kategori: Outfit

Søndagsoutfiten er ikke til å undervurdere den er både komfortabel, lett å ta på, lett å ta av, kan lukte svette og kan både være slitt og umoderne. Det beste av alt med søndagsoutfiten er at du kan bruken den hver kveld resten av uka. 

19.03.2017

Outfit

 • Skrevet 19.03.2017 klokka 15:01
 • Kategori: Outfit

Gårsdagens outfit besto av et skjørt, og en body fra Nelly.com


 

15.02.2017

«Ta meg med inn på det røde rommet»

 • Skrevet 15.02.2017 klokka 15:25
 • Kategori: Outfit

Ups: litt seint innlegg 

Selvfølgelig måtte jeg dra på fifty shades darker, når jeg har sett den første filmen. Premieren ble etterfulgt av en liten jentekveld som endte opp med en liten tur på byen.

Jeg var delvis skeptisk når jeg skulle dra å se på fifty shades darker siden jeg hadde hørt rykter om at den hadde fått flere dårlige anmeldelser. Jeg hadde ikke altfor høye forventninger til filmen, og det kan være en av årsakene til at jeg syntes denne filmen var bedre en nummer 1. Jeg likte også at de var noen spennende spenningspunkter innimellom slagene, men spenningspunktene kunne gjerne vært litt lenger.

Jeg gleder meg i alle fall til den neste filmen, og kanskje den er enda bedre.

Fredagens Outfit. 


-kristine

16.12.2016

Outfit til julebord

 • Skrevet 16.12.2016 klokka 19:20
 • Kategori: Outfit

Imorgen skal jeg på julebord med jobben, så derfor med min mamma sin hjelp rakk jeg å springe en rask tur inn på senteret etter jobb idag å røske med meg noe flott å ha på til julebordet. 

Takk gud for at man har en så snill og god mamma som kan hjelpe til når man trenger det, da det ikke er så lett å få til noe når jeg har dattra mi med meg på senteret. Da det gjerne resulterer med at jeg må springe etter hun og ikke husker halvparten en gang hva det var jeg skulle kjøpe. Og de gangene jeg tar henne med, så vet jeg at jeg akkurat har max. 1 time på meg før hun begynner å kjede seg og blir grinete.

Men iallefall, det her valgte jeg å kjøpe idag.
Hele antrekket er fra HM og Daniel Wellington klokken fikk jeg fra jobben etter bestått svenneprøven.

 

Skal du på julebord iløpet av helgen og har du rukket å finne antrekk?
 

-Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign