hits
27.04.2017

Forbilde

  • Skrevet 27.04.2017 klokka 11:35
  • Kategori: Må leses

Nå er jeg ferdig med å lese boken som Sophie Elise har skrevet, altså forbilde. Jeg likte boken veldig god fordi den var lettlest og hadde korte kapitler akkurat som ett blogginnlegg slik hun selv har beskrevet kapitlene sine. Jeg har vært en fast leser av bloggen hennes i flere år, fordi jeg syns hun skriver bra, og opplever mye spennende.

Er hun egentlig et forbilde for meg? Jeg kan absolutt si at hun er ett av mine forbilder. Hun er et forbilde siden jeg har fått et inntrykk via bloggen og boka at hun er en jente med stå på vilje og bein i nesen, fordi hun jobber for det hun står for, og hun gir ikke opp. 

Dersom du leser bloggen hennes så anbefaler jeg boken. Jeg får et inntrykk av at hun skriver mye dypere i boken enn det hun gjør på bloggen. Jeg vil absolutt si at jeg er blitt bedre kjent med henne via selvbiografien som jeg syns var bra skrevet.

 

-kristine

06.12.2016

Bak lukkede dører

  • Skrevet 06.12.2016 klokka 00:04
  • Kategori: Må leses


Denne boka var rett og slett intens. Som det står bak boka

Det tok meg bare en ettermiddag å lese denne boken, og på slutten hadde jeg hjerteklapp. Hvis du liker en intens krim vil du elske denne." the sun

Dette er en av de beste bøkene jeg har lest, og jeg er kresen... Jeg lå på en varm strand i oktober i Spania når jeg leste denne boken. Jeg klarte rett og slett ikke å legge den i fra meg. Av og til følte jeg ikke at jeg klarte å lese fort nok pga. spenninga. For hvert kapitel ble boken bare mer og mer intens og mer og mer spennende. Dersom du liker spennende Krim så anbefaler jeg virkelig denne boka. Jeg kan avslutte med å si at jeg rett og slett hadde hjertet i halsen, og måtte konsentrere meg om å puste for å ikke glemme det.

Har du lest denne boka, og hva syntes du ?
 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, camping, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign