hits
01.06.2017

Noen jævlige dager

Mildt sagt. Fy faen for noen dager det har vært, jeg har rett og slett hatt det helt for jævlig, ærlig sagt rett fra levra og innerst inne fra hjerterota.

Etter det siste blogginnlegget mitt som jeg postet 23.mai har dere ikke hørt noe fra meg her på bloggen. Den dagen vi var ferdig med alle prøvene i Tromsø og vi fikk ta reisen hjem igjen ble jeg liggende langstrakt på sofaen hjemme, formen var helt på bånn og det å bare gjøre vanlige hverdagslige ting som å lage meg mat eller bare det å gå på do var så å si umulig for meg. Bare tanken om å gå på do ga meg frysninger opp igjennom ryggen og de få gangene jeg i det hele tatt prøvde å komme meg på do, måtte jeg enten ta meg etter veggene eller gå krypende på alle fire etter gulvet for å så legge meg ned på baderomsgulvet en stund før jeg i det hele tatt kom meg opp på doen. Og det å sitte på do vil jeg si at var et rent hælvete, det var så ille at jeg holdt meg flere timer slik at jeg skulle slippe å sitte oppreist i et rent smertehælvete. Ikke fikk jeg i meg noe mat disse dagene heller, da bare tanken om å sitte oppreist for å spise gjorde meg kvalm. Noe som resulterte med at jeg nesten ikke spiste noe som helst. Det var heller ingen smertestillende som funket mot dette annet å ligge flatt, noe som var ganske så frustrerende. 2 dager etter vi reiste fra Tromsø ble jeg sendt til Hammerfestsykehus da jeg på toppen av det hele skulle bli så heldig å få influensa under det hele. Noe som gjorde alt vondt verre. Så da har jeg vært liggende der helt fram til i går kveld, da klarte ikke mammahjerte mitt å være lengre borte fra frøkna mi som har ventet på meg hjemme hos besteforeldrene sine.

I dag har jeg hatt det noe bedre etter jeg kom hjem men kjenner at formen ikke enda er helt på topp, men jeg er skrå sikker på at etter denne kneika så er jeg på bedringens vei. Jeg er så evig takknemlig for all hjelp jeg har fått fra min kjære disse dagene. Han har virkelig stått på, holdt håret mitt da jeg spydde på legevakten med tårer i øynene, pakket bagen min da jeg skulle bli innlagt i Hammerfest, kjørt fram og tilbake til og fra Hammerfest, han har stått og laget meg mat, passet på meg og holdt meg i hånda når jeg hadde det som verst. Takk skal du ha! 

-Sarah

27.05.2017

Mørke tanker

 • Skrevet 27.05.2017 klokka 19:14
 • Kategori: Blogg

Hva er det jeg egentlig vil. Jeg sitter og stirrer i PC skjermen hvor et tomt word dokument lyser mot meg. Fingrene mine leker lett mot tastaturet, men fingertuppene mine klarer ikke å bestemme seg for hvilke bokstaver som skal trykkes inn. Hjernen min er tom, fantasien min er borte og jeg sitter bare her med et tomt A4 ark som egentlig skulle være starten på et blogginnlegg. Jeg begynner å lure, hvorfor gidder jeg egentlig å ha denne bloggen, hva er egentlig poenget? Fantasien min er på bunn og jeg skriver dårlig. Slike tanker har streifet meg flere ganger denne uken, og derfor har dere hørt lite fra meg. Men det er et lys i tunnelen som har gjort at jeg ikke har tatt denne telefonen til Sarah «Hei, jeg vil legge ned bloggen». Lyset i tunnelen er dere lesere, blogginnleggene til Sarah, bloggmøtene til meg og Sarah, latteren og gleden jeg og Sarah har når vi skriver blogginnlegg og tar bilder sammen, og det viktigste av alt er at jeg faktisk trives med å skrive på denne bloggen og jeg vet egentlig at jeg skriver helt okei. Jeg syns det er fint å ha et annet stede enn facebook å dele sorger og gleder med dere. Facebook blir gjerne brukt til å legge inn små statuser, bilder og dele blogginnleggene som jeg har skrevet.  


Jeg vil tro at jeg er ikke alene med å ha slike dager og uker når man føler seg som en håpløs «blogger».

-kristine

26.05.2017

Den indre stemme - eller er det schizofren det kalles?

 • Skrevet 26.05.2017 klokka 21:14
 • Kategori: Humor

Tenk hvor enkelt det hadde vært dersom jeg hadde vært en treningsguru, og uheldigvis så er jeg langt i fra det. Jeg liker å holde meg i form, og jeg liker å trene men for å være ærlig så må jeg gå mange runder rundt meg selv for å få rumpa mi opp av sofaen. Når jeg endelig har tatt tak i meg selv og endelig har kommet meg på et treningsstudio så trives jeg fordi jeg syns det er deilig å være i  bevegelse... til en viss grad da.

For at jeg skal komme til poenget i overskriften så må jeg først informere dere om at jeg er og har vært en fast leser av shape up og andre treningsblader i flere år, og i ett av alle disse bladene har det vært en artikkel om «den indre stemme», altså at man må trene opp den indre stemmen for å prestere bedre på trening dersom jeg ikke har misforstått artikkelen.

Når jeg er å trener bruker de indre stemmene å dukke opp, eller er det kanskje schizofreni det kalles? I alle fall så bruker de indre stemmene mine å ha store diskusjoner når jeg trener.

Stemme 1 er den motiverende stemmen
Stemme 2 er det late stemmen

Stemme 3 er den stemmen som enten er på lag med stemme 1 eller stemme 2.


Her er kommunikasjonen fra gårsdagens kondisjonsøkt.

Stemme 1 «Kom igjen dette klarer du. Det er 15 sekunder igjen. Trø på. Forresten du skal til Frankrike om under 1 måned!»

Stemme 2 «Ta det med ro. Nå er du sliten og da er det på tide å ta en pause. Du kommer uansett aldri til å klare 15 sekunder til»

Stemme 3 «Hør på stemme 1, dette klarer du»

Stemme 2 «Hallo stemme 3, Kristine er sliten la henne ta en pause. Det brenner i beinene hennes og svetten render».

I en lang vinterperiode så har det vært stemme 2 som har brukt å rope høyest, og er det ikke slik at den som roper høyest vinner? Uheldigvis har det vært slik i treningsfronten min i en lengre periode. Nå er det under 1 måned til jeg skal til Frankrike og det har heldigvis stemme 1 fått med seg, og stemmen 1 bruker Frankrike som motivasjon for alt det er verd. Nå håper jeg Stemme 1 klarer å rope høyest frem til jeg skal på ferie, fordi jeg ønsker ikke å ta med meg vinterkroppen til Frankrike.


 

-kristine

23.05.2017

Hva er årets hotteste kropsfarge i sommer ?

 • Skrevet 23.05.2017 klokka 23:05
 • Kategori: Humor

Først følte jeg meg glemt, så ble jeg trist, så ble jeg sint og til slutt fant jeg ut at det er ikke min feil at jeg ikke er blitt kontaktet fra solkremprodusenter, og produsenter som lager produkter slik at du skal få en dypere brunfarge.  Jeg skjønner at de blir skeptiske når de ser værmeldinger med gråe skyer og snø som nedbør i slutten av mai. Hvordan i all verden skal en blogger som lever i et snøhull i mai kunne reklamere om et solkremprodukt når været tilsies at man må dekke seg til med vinterklær.

Til opplysning så stammer jeg fra vikinger, jeg har sameblod i kroppen og jeg har ekte pels på leggene mine som beskytter meg mot kulden. Jeg lar ikke litt snø skremme meg vekk fra verandaen. Jeg har koset meg på verandaen idag med blomstrete sommer outfit. Her er forresten sommerens hotteste kroppsfarge. Kroppsfargen er et resultat av en lang vinter uten solkrem, solarium og vitamintilskudd som skal være med på å gi en dypere brunfarge. Lenge leve rosa/hvit kroppsfarge. Ha en fin kveld 

 

-kristine

23.05.2017

Prøver her og der

Dagen min har bestått av en god del prøver, sprøytestikk og akkurat nå ligger jeg på pasienthotellet med smerter i rygg som kjennes ut som noen som trør en fot oppi ryggen på meg etter jeg tok en prøve i ryggen idag. Det var egentlig godt å sette i gang med prøvene idag da man nærmest følte seg oversett og tatt useriøst igår da vi annkom sykehuset, vi satt på venterommet å ventet rundt 4 timer og vi ga beskjed utallige ganger på at vi var kommet før vi klarte i det hele tatt å få tak i en lege her, en utrolig flink lege som har fulgt meg opp siden vår første samtale her. 


Nå skal jeg slappe litt av også får vi se hva morgendagen bringer, ønsker dere alle en fin kveld videre!


-Sarah 

22.05.2017

Hvem velger DU å være?

 • Skrevet 22.05.2017 klokka 09:45
 • Kategori: Blogg

Jeg vet ikke hva det er, men de siste årene har jeg fått en slik "åpenbaring" over meg. Jeg prøver alltid å se noe godt i hver situasjon som skjer meg, alle jeg møter og har møtt opp igjennom livet. Jeg velger å tro at det ligger noe på baksiden av de menneskene jeg har møtt opp igjennom livet som har gitt meg vonde opplevelser. Jeg velger å heller være hun naive og godtroende personen enn hun bitre, frekke og overlegne "kjerringa". Jeg velger å tro at hver dårlige opplevelse jeg har hatt har pekt meg mot riktig retning av livet. Gjort sånn at jeg er kommet dit jeg er idag, jeg føler meg så heldig og takker for at jeg har funne en så snill kjærest, jeg har verdens søteste datter, jeg har tak over hodet mitt, jeg har masse fine klær å gå i, jeg har en jobb å gå til, fantastiske kollegaer, jeg har en fin leilighet, jeg har begge mine foreldre nært meg, masse flott familie, jeg bor i Norge. Og jeg kunne kommet opp med så mye mer! 

Jeg har gjort dumme ting her i livet, masse jeg angrer på. Men samtidig, viss ikke dette hadde skjedd, hadde jeg vært her jeg er idag? Hvor ville jeg vært viss jeg ikke hadde møtt den eller den personen eller opplevd det eller det? Det er spørsmål som man aldri kommer til å få svar på. Men jeg er faktisk glad for alt det vonde jeg har opplevd og jeg velger å se det positive i det og heller ta det med et smil :-)

-Sarah

22.05.2017

Med eller uten truse?

 • Skrevet 22.05.2017 klokka 09:22
 • Kategori: Blogg

♥ I bikinien er jeg jeg selvsikker, bleik, og ikke fitnesstrent. Jeg føler meg komfortabel og er fornøyd med meg selv (eller jeg kunne kanskje hatt litt mer definerte magemuskler).

♥ I sengen er jeg den i forholdet som står opp først, men alikevell liker jeg å ligge å rulle frem og tilbake i sengen å stå opp lenge etter jeg har våknet. Selv om vi er to stk. som skal dele en seng så foretrekker jeg å ligge som en sjøstjerne, kanskje man kan si at det er litt egoistisk av meg? 

♥ Hva sover jeg med. Det varierer egentlig om jeg sover med eller uten truse. Dersom jeg ikke har flere rene truser, og de henger på tørsk så sover jeg selvsagt uten truse...

♥ På fest er jeg den som er sosial, glad, danser, synger og er full. Dersom jeg er på en fest der jeg nesten ikke kjenner noen kan jeg kanskje bli litt sjenert (føler jeg i alle fall), men jeg tar ofte tak i meg selv og går å prater med noen. 

♥ På snap er jeg den som snapper lite vil jeg si. Kanskje jeg burde vært litt mer aktiv der slik at folk ikke glemmer at jeg eksisterer. 

♥ På ferie er jeg den som liker å stå opp tidlig, og som vil så gjerne være våken til langt på natt men ender opp dau trøtt klokken 22:00.-kristine

21.05.2017

Dagen jeg har ventet på

Endelig er dagen her, dagen jeg har gått å ventet på i flere uker nå. Dagen jeg blir innlagt igjen og forhåpentligvis får svar på alt jeg lurer på, alt er pakket og klart denne gangen. Sist gang ble jeg brått og plutselig sendt avgårde med ambulansefly så da var det eneste jeg hadde med var min veske som inneholdt noe sminke, mobil, kort og alt annet jeg bruker å ha i vesken min til vanlig. Ellers sto jeg på bar bakke og måtte handle inn det mest nødvendige jeg trengte der og da. Også ble det sendt en koffert min mamma hadde pakket noen dager senere. 


Så imorgen går turen til Tromsø igjen så ikveld skal jeg legge meg tidlig, da paseintreiser selvfølgelig har satt oss på en ut av de tidligste flyene som går klokken 7, huff!

Vi Blogges!

-Sarah 

21.05.2017

Sosiale medier kidnapper deg

 • Skrevet 21.05.2017 klokka 12:05
 • Kategori: Meninger

«Æsj det er så dyrt med taxi, kan vi ikke heller sende snap til hverandre og drikke hjemme i stedet?» Hvem har ikke hatt besøk, vært på besøk, vært i bursdag eller på vors, nach eller fest og folk sitter klint bak mobilskjermen?

Jeg vet at jeg ikke er alene med å synes at dette er sykt irriterende, og det som er mest irriterende med dette er når vedkommende du er med stadigvekk sier dette til deg «bare et øyeblikk, jeg skal bare svare på denne snappen». Jeg mener at det er menneskene du er med her og nå som er det viktigste, og det er de du bør høre på og ikke sette på vent. Er dere ikke enig i at en snap melding kan vente? (Med mindre den er fra den kjekke fyren du prøver deg på, eller forresten ikke virke desperat la han vente litt?)

Greit nok jeg skal ikke klage på folk når jeg selv bruker mobilen i sosiale sammenheng. Poenget er ikke mobilbruket til folk, men det er heller om folk klarer å begrense bruket sitt i sosiale sammenheng, og ikke bruke all sin tid på mobilen. Jeg prøver å være bevist på hvor mye jeg bruker mobilen når jeg er ute blant folk. Viste dere at når du er sammen med andre mennesker, og bruker facebook, snappchat, instagram ect. Så er tankene dine over alle hauer, og du er lite tilstede. 

-Kristine

17.05.2017

17.Mai uten nasjonaldrakten

 • Skrevet 17.05.2017 klokka 21:41
 • Kategori: Outfit

God kveld. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som sitter godt plantet i sofaen hjemme etter en lang dag med mye god mat, kaker, drikke, frukt og bær. Jeg føler at jeg alene har spist mat for en hel hær siden jeg og Ola tross alt har vært i 3 selskaper å spist, spist og spist enda mer.

Dagen min startet med champagnefrokost, der jeg bare drakk appelsinjuice til maten siden jeg følte at jeg hadde fått nok promille natt til 17. mai. Etter frokosten tok gjengen seg en tur inn til byen for å se på 17.Mai toget, og vi var kjempe heldig med været. Ute temperaturen var ok, og solen tittet frem innimellom slagene. 

I dag valgte jeg å ikke gå for nasjonaldrakten, eller festdrakt som jeg har. Jeg valgte heller å bruke denne outfiten med en jenas fra cubus, en gammel bluse fra klesskapet mitt og sko fra Euro sko. 

-kristine


 

17.05.2017

Røde lepper på den store dagen

 • Skrevet 17.05.2017 klokka 13:23
 • Kategori: Hverdag

Er det noe jeg virkelig liker, så er det den røde leppestiften min. Den bruker jeg flittig i anledninger som 17.mai, jul og alle andre anledninger det passer til.

Ellers ønsker jeg alle dere en riktig fin 17.mai feiring idag og håper alle dere der ute som brukte gårsdagen på fyll og fanteri kommer dere fort iløpet av dagen!, for min del syns jeg at det var godt å våkne opp frisk og rask! Hehe! Nå skal jeg dra å hjelpe min mor med 17.mai middagen også blir jeg å hente dattera min iløpet av dagen, som har vært hos pappen sin i natt. 
 

-Sarah

17.05.2017

Nå er feiringen igang

 • Skrevet 17.05.2017 klokka 00:16
 • Kategori: Hverdag

God kveld folkens, eller kan man si natt?
Nå er det ikke lenge igjen til nasjonaldagen. Natten til den store dagen skal feires med gode naboer og klassekamerater. Ha en fin natt til 17 mai feiring!-Kristine

16.05.2017

Noen timer på jobb og en oppklipt finger

 • Skrevet 16.05.2017 klokka 19:56
 • Kategori: Hverdag

Hei alle dere flotte, ville bare titte innom her før jeg skal ut å gjøre noen ærender før selveste 17.mai. Idag var jeg noen timer på jobb, noe som var litt godt. Det å komme seg litt ut, klippe, farge og møte på sine faste kunder igjen. men man kunne merke at det var dagen før 17.mai, mildt sagt. Dagen min endte nemlig opp med en oppklipt finger og et lite blodbad av en finger som jeg aldri trudde skulle slutte å blø. Men det er vell sjarmen med å jobbe som frisør? Haha, neida. Men uhell skjer og idag var det min tur. Heldigvis var det en på jobb som kom til unnsetning å hjalp til å plastre sammen fingeren. For jeg trudde en liten stund at jeg kom til å besvime av den mengden av blod det kom ut av fingeren. Heldigvis endte det godt og en oppklipt finger kan man vell tåle? Ellers ønsker jeg dere en riktig fin kveld videre, vi blogges!

-Sarah

15.05.2017

Helgas outfit

 • Skrevet 15.05.2017 klokka 19:00
 • Kategori: Outfit

Litt sent ute, men det er bedre sent enn aldri?

Nu kjenner jeg at fyllsyka endelig har sluppet taket. Fy faen altså, jeg går gjerne 2 dager etter med fyllsyke og tenker mange ganger etterpå "hvorfor?". Hvorfor utsetter vi kroppen for slikt? Haha, men jeg koset meg veldig!. Litt fyll og fanteri må man noen ganger ha og nu var det noen måneder siden sist gang jeg var ute og det blir LENGE til neste gang. Etter jeg bikket 18 så har interessen for drikking dabbet mer og mer av, jeg syns det er mye koseligere å sitte med et gjeng man kjenner å ta det rolig hjemme eller f.eks. på en hytte. I tillegg er man jo blitt mamma og funne ut at det gir meg så mye mer å sitte hjemme eller finne på noe med henne i helgene. 

Vi blogges!

-Sarah

15.05.2017

Når bobla sprakk

 • Skrevet 15.05.2017 klokka 14:23
 • Kategori: Blogg

Har du noen gang vært i din egen boble, der du egentlig ikke får med deg noe? Jeg tror akkurat at den bobla sprakk hos meg. For 5 minutter siden satt jeg og funderte på om jeg skulle bestille 17. mai klær fra Zalando, kjøpe noe i hjembyen min eller se om jeg har noe fint i klesskapet mitt. Jeg er den type jente som liker å kjøpe nye klær til spesielle anledninger f.eks. 17. mai, så alternative å finne noe i klesskapet mitt var egentlig ikke høyest prioritert før frem til nå. Den fine og rosa bobla som jeg tydeligvis har vært i sprakk nettopp, og jeg ble obs på at det er 17. mai og 2 dager. Alternativene om å bestille 17. mai klær kan jeg bare glemme fordi klærne vil ikke komme frem til meg før om mange dager. På lørdag skrev jeg dette innlegget JENTEPROBLEM, og nå har jeg tydeligvis et nytt problem om hva jeg skal ha på meg på 17.mai.  Ha ellers en fin mandag folkens. -Kristine

14.05.2017

Fyll fest og fanteri.

 • Skrevet 14.05.2017 klokka 23:07
 • Kategori: Blogg

Akkurat nå sitter jeg her hjemme med håret i en dott med hårkur i, og ansiktet er klisset til med dyprensende ansiktsmaske. Nå skal jeg virkelig gjøre kropp, sjel, og håret klart til en ny uke og nye muligheter.

Forresten i går kveld hadde jeg det sykt gøy i bursdagen som besto av en flott gjeng. Vi gjorde alt det obligatoriske som man gjør på et bursdagsvors nemlig å ha allsang til vi nesten var stemmeløs, danse til svetten render, spise kake og bare kose seg. Etter en moro bursdagsfeiring dro gjengen ut på byen, og etterhvert begynte jeg å miste jentene som jeg var uten på byen med, og det er bare så typisk meg. Dette har absolutt vært en kveld som sent vil glemmes.

Nå skal jeg gå inn på badet å vaske av meg ansiktsmasken og hårkuren slik at jeg kan fortsette å nyte min siste fridag denne uken med melkesjokolade, potetgull, brus og en god film. Ha en fortsatt fin søndag folkens . 


Sarah har skrevet et innlegg, hipp hurra for fyllesyka. 

-Kristine

14.05.2017

Hipp hurra for fyllsyka

 • Skrevet 14.05.2017 klokka 13:48
 • Kategori: Hverdag

Nu har jeg akkurat fått kjæresten min til å sette på varmeovnen og nu skal Grandiosaen varmes, vannflasken ligger vesiden av meg og hodet mitt dundrer. Hipp hurra for fyllsyka.

Uansett om det ikke er så bra for hodet mitt akkurat nå å drikke så alt for mye alkoholholdig drikke, så var det sykt gøy å komme seg ut med noen venniner igår da det begynner å bli noen måneder siden sist gang jeg var ute og da jeg føler jeg har vært lite sosial den siste tiden. Og uansett om vi etterhvert mistet hverandre ute på byen så vil jeg si at jeg virkelig koset meg ute igår! Takk for en bra kveld jenter!


Vi blogges igjen når jeg blir bedre!

-Sarah 

13.05.2017

JENTEPROBLEM

 • Skrevet 13.05.2017 klokka 20:30
 • Kategori: Humor

Hei ♥

Jeg håper alle sammen har hatt en fin lørdagskveld hittil, jeg tror i alle fall jeg kommer til å ha det gøy i kveld. Om 10- 15 minutter skal jeg løpe ut i bilen og kjøre til ei venninne som skal ha bursdagsvors i dag, og for dere som lurer på hvordan jeg skal få bilen min med hjem etter bursdagsvorset, så skal jeg hente den i morgen.  Jeg har et problem før jeg kan kjøre til bursdagen og det er at jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse håret mitt i dag. Det er vel et kjent jenteproblem?

-kristine

13.05.2017

Nu er det noe spennende som skjer

 • Skrevet 13.05.2017 klokka 11:00
 • Kategori: Hverdag

Jeg har har så lyst å fortelle dere noe, noe spennende og artig, jeg har lyst å roooope det ut. Noe vi holder på med... Men nå må jeg slokke bålet og nysgjerrigheten deres og desverre fortelle dere at det ikke kan røpes noe om enda. 

Ellers ønsker jeg dere en riktig flott lørdag videre! Idag skal jeg komme meg ut entur på en jentekveld så lenge helsa og formen holder seg bra iløpet av dagen. Noe jeg satser på! -Sarah

12.05.2017

Legg meg til som venn på nettby

 • Skrevet 12.05.2017 klokka 19:02
 • Kategori: Blogg

Jeg tenkte det var på tide å komme seg tilbake på nettby igjen da det begynner å bli noen år siden jeg har brukt nettsiden, så derfor valgte jeg å opprette meg en ny bruker igjen under det samme navnet jeg bruker på instagram: Hokolpus

Hehe neida!, er det ikke rart å tenke tilbake på? Den tiden man brukte på nettby. Mitt navn på nettby var Kolpews som jeg syntes var så kult på den tiden. Nettby var man på hver dag, man kunne se hvem som hadde vært på din profil, du kunne legge inn beskrivelse på dine venner og du kunne skrive, redigere og legge inn bilder på din profil og du kunne legge inn en hilsen eller kommentar i "gjesteboken". Jeg husker så godt om man ville inn å "stalke" på en crush, ex kjæreste eller noen du ikke ville legge igjen spor på at du hadde besøkt så lånte man gjerne nettby brukere hos en god venninne eller noen andre. Man kunne betale for nettby max og da kunne du få ekstra tillegstjenester som å få profilbildet dit på toppen av nettby, gratis sms til venner, humørsymboler, buttons i profilen og diverse andre "kule" stæsj. Du hadde postkasse, logg, dagbok, gjestebok og du kunne velge dit "humør". Vet ikke om dere husker alt dette, jeg gjorde iallefall ikke det før jeg søkte meg litt fram på google. 

Brukerne på nettby ble kalt "borgere" og man kunne bli ulike titler ved å være aktiv på nettsiden, den ultimate tittelen var "borgemester". På det meste var det hele 820 690 borgere på nettby. Og da det ble mindre aktivitet så ble nettby nedlagt 19.desember-2009. En veldig veldig trist dag, da alle flyttet over på facebook, som jeg på den tid kun brukte til å spille farmville eller farmtown.

Ønsker dere en riktig god i helg!

-Sarah

12.05.2017

5 ting jeg hater med gutter

 • Skrevet 12.05.2017 klokka 14:34
 • Kategori: Meninger

Nå tenker jeg ikke på gutter generelt, men jeg tenker heller på gutter som har prøvd seg på meg opp gjennom tiden.


1 Gutter som prøver å kvele meg med tungen sin. Det er ikke så fantastisk behagelig når en gutt skal kysse også stikker han hele tungen i munnen. 

2 Gutter som følger etter meg konstant. Jeg syns det er skikkelig irriterende når en gutt følger etter meg uansett hvor jeg går f.eks. på et utested. Dersom jeg hadde vært interessert hadde jeg ikke gått fra deg. 

3 Gutter som sender nakenbilder av seg selv. Jeg er ikke interessert i å se utstyret til en gutt på Snapchat eller Instagram. 

4 Gutter som er høy på seg selv. Dette er vel noe av det verste jeg vet om. Jeg blir ikke spesielt interessert i en gutt som er altfor selvopptatt og høy på seg selv. Jeg syns selvfølgelig at det er bra at et menneske har god selvtillit, er fornøyd og stolt av seg selv, men man behøver ikke å være høy på seg selv hvis dere skjønner hva jeg mener? 

5 Gutter som ikke spanderer. Jeg mener ikke at gutter skal spandere hele tiden, men dersom du for eksempel er på en kinodate for første gang med en jente du er interessert i kan du i alle fall spandere popkorn på daten din. Det er kanskje flere som er uenig med meg med dette punktet, men jeg syns det er litt gentleman av en gutt å spandere på den første daten. Det kan selvfølgelig være grunner til at en gutt ikke spandere f.eks. at man er en "fattig" student, men da kan gutten i alle fall gjøre noe annet hyggelig for jenta på daten.


-kristine

12.05.2017

Hvorfor droppet jeg ut av skolen?

Det var egentlig helt tilfeldig at jeg begynte på denne utdanningen, og det var like tilfeldig at jeg droppet ut etter ett helt år. Jeg trivdes sykt godt med fagene, klassekameratene, det sosiale livet og boforholdene men allikevel bestemte jeg meg for å slutte når jeg hadde det så fint. Det er ernæringsstudiet jeg skriver om i dette innlegget.


Når jeg først startet på en privatskole så hadde jeg bestemt meg for å fullføre hele utdanningen, jeg tenkte at det ville være ekstremt bortkastet å betale i dyre dommer bare for å gå ett år på et studie og ikke få noe ut av det, men jeg sluttet allikevel. Selv om jeg sluttet på studiet å ikke fikk en skit ut av det med tanken på utdannelse, så har jeg allikevel blitt rikere på minner, opplevelser, venner, og erfaringer. Året mitt i Spania på ernæringsstudiet har vært mitt beste studentår som jeg aldri kommer til å glemme. Grunnen til at jeg valgte å slutte var fordi jeg til slutt fant ut at jeg heller ønsket å bli sykepleier, både fordi jeg personlig følte at det ville være en tryggere vei å gå, og i tillegg ønsket jeg å jobbe med mennesker på en annen måte en det ernæringsfysiologer. 

-kristine

11.05.2017

Mitt beste tips mot vonde tanker

 • Skrevet 11.05.2017 klokka 19:58
 • Kategori: Hverdag

Mitt beste tips mot tankekjør, negative, deprimerende eller vonde tanker:

Det er rett og slett å ta deg selv i nakken, komme seg opp av sengen eller sofaen man ligger på og gjør noe ut av det! Gjøre ting man liker eller gjør noe ut av dagen, det hjelper så utrolig på. Det hjelper ikke å fortsette å ligge der med tankene. Jeg tok meg selv i å tenke for mye på vonde ting. Så jeg kom meg opp, fikset meg og kom meg ut av det mørke rommet. Så jeg sier bare bort med de negative og vonde tankene, det skal ikke styre mitt liv.


Ellers ønsker jeg dere en riktig fin kveld videre, håper den blir fylt opp med positive tanker, positive ting og en positiv energi :-) forresten er det kommet en sak om russetiden min i Nordlys som du kan lese om her.

vi blogges!

-Sarah

11.05.2017

Alt går til helvete.

 • Skrevet 11.05.2017 klokka 09:01
 • Kategori: Hverdag

Tror du på karma? Tja jeg tror delvis på det, og akkurat nå så lurer jeg på hvordan karmabanken til meg og Ola er siden alt går til helvete. Enten begynner vi å bli karmafattig eller så må det være en ond sky over meg og Ola. 

Hendelse 1: Først får vi vannlekkasje midt under eksamensstresset (i den første leiligheten vi leide), og vi måtte begynne å pakke ned møblene våre slik at kjøkkenet og gulvet kunne bli byttet ut pga. vannskadene.   

Hendelse 2: Så streiker oppvaskmaskinen. Vi var klar over at det var en gammel oppvaskmaskin, men vi var ikke klar over at den kom til å streike 2 uker etter at vi startet å bruke den. 

Hendelse 3: Så streiket klesvaskemaskinen i går kveld. Uheldigvis er garantien gått ut siden klesvaskemaskinen ble kjøpt inn for noen år siden, men den har vært ubrukt frem til for 3,5 mnd. siden. Grunnen til at den har vært ubrukt i flere år er fordi jeg bodde hjemme hos foreldrene mine og hadde egentlig ikke behov for egen klesvaskemaskin siden badet mitt aldri ble ferdig. Når jeg og Ola bestemte oss for å flytte inn i leiligheten som vi leier nå behøvde vi plutselig en klesvaskemaskin, og heldig som vi var hadde jeg en ubrukt klesvaskemaskin, som uheldigvis fungerte i 3,5 mnd. TYPISK... Dersom du har lyst til å sponse oss en ny klesvaskemaskin så er det bare og si i fra, hehe.Alle disse hendelsene har skjedd på 8 mnd.  

-kristine

10.05.2017

Trusene til Kristine er til salgs

 • Skrevet 10.05.2017 klokka 21:34
 • Kategori: Humor


Ja Sarah jeg har faktisk en hel skittentøyskurve med klær, og oppi der ligger det nok mange truser siden undertøyskuffen min begynner å få trusemangel. Jeg har egentlig aldri tenkt tanken på å selge trusene mine, men siden jeg har hørt rykter om at det ikke er så uvanlig å selge truser til trusesamlere så kanskje jeg skal vurdere å selge noen? Jeg skal trossalt på sommerferie til Frankrike og jeg har hørt rykter om at det er dyrt å feriere der, så derfor kan jeg selge noen av trusene mine slik at sparegrisen min blir tyngre, og skittentøyskurven min halveres. Truse til salgs HBO 1000 kr dersom noen er interesserte. 

Til opplysning så er dette et tulleinnlegg. Jeg syns det er hysterisk morsomt at noen mennesker ønsker å kjøpe brukte truser, men for all del så er det bare å kjøpe mine søndagstruser dersom du behøver en fallskjerm,tanntråd, skolisse, hårbånd eller lue siden Sarah allerede har solgt sin til typen.

Sarah sitt innlegg. 

-Kristine 

10.05.2017

Jeg selger trusa mi

 • Skrevet 10.05.2017 klokka 10:57
 • Kategori: Humor

De siste dagene har jeg hatt en brukt truse liggende på gulvet, den ble dessverre glemt da jeg vasket klærne mine. Jeg har gått flere dager nå og tenkt på den, sett på den og lurt på hva jeg skal gjøre med den. Den ligger der fint og pyntelig på baderoms gulvet mitt uten at jeg egentlig har fått gjort noe med den. De siste dagene har jeg også hatt en ganske så slank pengbok og med tanke på at sommeren nærmer seg så derfor har jeg tenkt; hvorfor ikke selge den? Jeg trenger jo litt lommepenger til sommerferien og jeg har hørt noe om at brukte truser er lett tjente penger.

Så derfor selger jeg nå trusen min for hbo 1000,- vet du om noen som kunne tenkt seg å kjøpe den? Den er godt brukt en hel dag på jobb og kan brukes som veske, bærepose, fallskjerm eller av flere samtidig om du ønsker det. Forresten har jeg hørt noen rykter om at Kristine også har noen hun kunne tenke seg å kvitte seg med, stemmer ikke det Kristine?  Ps. så ble kjæresten min å kjøpe trusa mi da han skal dra på fallskjermhopping imorgen, så da er den dessverre ikke lenger til salgs. Hehe!

 

-Sarah 

09.05.2017

Hvor går reisen?

 


Endelig har jeg og Ola sikret oss ferien som tar oss med til sol, varme, god mat, god drikke, og opplevelser. Vi sier farvel til Norge 19 juni, og kommer ikke tilbake før en gang i juli. Jeg har allerede startet nedtellingen, og begynt å fantasere om late dager på stranden, god mat og mange flotte opplevelser. Reisemålet vårt har vi vært sikker på i ett år nå, og endelig er flybillettene bestilt. Jeg har i mange år drømt om å reise til kjærlighetens land Frankrike, og Ola har vært der flere ganger og han har bare snakket positivt om Frankrike. Noe av det han har likt best i Frankrike er at du kan gå i fred og ro i gatene uten at kelnere og butikkansatte løper deg ned slik jeg har opplevd flere ganger i Tyrkia.


Planene våre er å leie bil slik at vi kan farte litt rundt i Provence . Jeg gleder meg så sykt masse til å reise. Har du noen reiseplaner i år? 

 

-kristine

09.05.2017

Jeg er misunnelig på deg

 • Skrevet 09.05.2017 klokka 16:43
 • Kategori: Blogg


Jeg skulle ønske jeg også kunne publisere like flotte, grønne, og sommerlige bilder på bloggen og skryte av hvor fint og varmt det er hos meg som du kan gjøre hos deg. Du kan publisere bilder av grønne gressplener, grilling på verandaen og deg i shorts. Jeg derimot kan publisere fine bilder med vinterjakke, vintersko, lue, votter og snøvær, men jeg ønsker ikke å publisere slike bilder 9. mai når det egentlig burde vært bare veier, og meg i vårklær. «Du vet hvor du bor» er ikke en uvanlig replikk i nord Norge, og ja jeg vet hvor jeg bor, men jeg blir allikevel super misunnelig på de som har sommer og sol utenfor vinduet sitt. Nå krysser jeg fingrer, tær, og alle hårstråene for at sommeren kommer hit også. 


Disse bildene ble tatt idag. 

Sarah har skrevet et innlegg 
 

-kristine 

09.05.2017

Hode mitt surrer

Hodet mitt surrer i tanker, tanker om alt mulig. Jeg tenker mye på innleggelsen som jeg snart skal på. Jeg vil at det skal gå fort!, fort til innleggelsen, fort til man får svar på alt. Alt tar så lang tid, jeg føler det er synd jeg må gå rundt å vente så lenge på min innleggelse. Jeg har fått dato og beskjed om å ta kontakt med legevakten om formen forverrer seg. Jeg vil ikke være hjemme lenger men samtidig vil jeg jo det, med tanke på min datter. Jeg vil ikke gå lenger rundt å ikke vite, jeg vil ha svar nå og bli ferdig. Jeg er ikke den type personen som syter og klager mye, men nå, nå kjenner jeg på det. Jeg vil bare dra, få svarene mine også ta ting der fra. Nå går jeg bare rundt som vanlig, en vanlig hverdag som før, bare at nå har jeg med meg en medisinboks over alt hvor jeg skal, jeg må passe på klokkeslettene, at medesinene blir tatt til riktig tid, passe på å ha med smertestillende når jeg skal ut, itilfelle jeg trenger det.

Det er som jeg er i 2 bobler, i den ene boblen er jeg helt frisk og i den andre ikke. Jeg vet jo enda ingenting. Alt har tatt så lang tid, men samtidig er jeg jo så utrolig takknemlig. Takknemlig for at man får "gratis" behandling her i Norge. Sleppe å betale en regning på 100 tusen etter en innleggelse, viss det ikke hadde vært mer. Men så føler jeg denne ventetiden har tatt en evighet. Jeg teller nesten ned dagene nå. La bare alt gå fort, la meg bli ferdig med denne ventingen. La meg få svar! La meg slippe å ligge å tenke på dette klokken 3 midt på natten. 


 

 

-Sarah 

08.05.2017

This winter is never going to end

 • Skrevet 08.05.2017 klokka 14:40
 • Kategori: Hverdag

Er det ikke rart? Vi er litt ute i Mai måned og jeg ser ut vinduet og det ligger enda et godt lag med snø ute. Hva er det som skjer? Jeg hadde jo innstilt meg til vår og sommer og var klar for å pakke ned vinterklærne våres. Men så lenge varte det da. Ellers har dere hatt en fin søndag? Jeg og min frøken var på bursdag i barnehagen hennes igår. Det er fint å komme seg litt ut på søndager, da jeg syns det alltid er så kjedelig på søndager. Hun syns det var kjempe gøy å kle seg i prinsessekjole å dra på barnehagen å vise seg fram til sine venner :-) 


Vi blogges!

-Sarah 
 

08.05.2017

3 ting du ikke vet om meg (Kristine)

1 Jeg elsker helg - Jeg elsker å dra hjem fra skole/ jobb på en fredagsettermiddag å vite at det er helg. Det jeg elsker med helgen er å kunne sove lenge, spise en god frokost, være våken til langt på natt og dra ut på byen dersom det skjer noe spennende.

2 Jeg hater fri - Dere lurer sikkert på hvorfor jeg elsker helg, men hater fri. Jeg hater fri fordi jeg blir rastløs av å ikke ha noe å gjøre. Når man jobber i helse er det ikke uvanlig å plutselig ha en fridag midt i ukedagene når alle andre er på jobb og da risikerer i alle fall jeg å sove lenge, se på tv og rett og slett daffe resten av dagen. Jeg vet om mange mennesker som ville elsket å plutselig ha en fridag midt i uka, men jeg syns det er kjedelig. Når jeg har daffet rundt hjemme hel dagen blir jeg så rastløs når kvelden kommer. Jeg vet at jeg burde brukt dagen min på å være sosial, trene, rydde, vaske leiligheten og gjort andre gjøremål. 

3 Jeg foretrekker å ha vært på jobb i løpet av dagen. Jeg syns det er veldig fint å være på jobb fordi jeg har flere venninner på samme arbeidsplass, jeg kommer god overens med kollegaene, jeg trives med arbeidsoppgavene mine og jeg syns det er deilig når kvelden kommer og jeg kjenner at kroppen er sliten etter en lang dag. Jeg syns det er deilig og kunne sette på en god film på kvelden, og rett og slett bare slappe av sammen med kjæresten. En annen ting jeg syns er fint med å være på jobb i løpet av en dag er at jeg får gjort så mye mer i løpet av dagen enn når jeg har fri midt i uka. 

Her er 3 ting du ikke vet om Sarah 

-kristine

06.05.2017

3 ting du ikke vet om meg+bloggmøte

Hei alle dere flotte, håper dere har hatt en fin lørdag. I natt har Kristine vært på overnatting hos meg, vi hadde et lite "bloggmøte" igjen i går kveld. Litt om hva vi skal blogge om framover, tanker om ny header og kanskje design. Vi snakket også om noe spennende vi har meldt oss på, noe vi kanskje kommer nærmere inn på senere. Viss dere lesere har noen forslag om hva vi skal blogge om, så skal dere gjerne komme med det på kommentarfeltet. Vi er alltids åpen for forslag, så ønsker jeg dere en riktig fin lørdagskveld videre.

1. Jeg tåler ikke rot og har det ryddig hjemme hos meg til en hver tid. Det værste jeg vet er rot, jeg må ha det ryddig rundt meg 24/7, jeg går konstant å tenker på hva jeg kan rydde når jeg er hjemme og jeg tåler ikke å levne glass eller fat på stueborde etter jeg har spist eller drukket. Jeg rydder opp etter meg med en gang jeg er ferdig.

2. Det var helt tilfeldig at jeg valgte å bli frisør. Jeg viste egentlig ikke at frisørlinjen var kommet hit jeg bor (Alta) før jeg leste om det i lokalavisen, da ringte jeg med en gang å satt meg opp på ventelisten og kom inn ca. 1-2 uker etter skolestart. Frisørlinjen var helt nystartet her da og jeg hadde verdens beste lærer som hjalp meg godt igjennom hele skole året. 

3. Jeg liker ikke sjokolade og iallefall ikke ren melkesjokolade. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har aldri vært så stor fan av sjokolade. Jeg kan spise det men det er ikke det jeg foretrekker.  

-Sarah

05.05.2017

Mamma's prinsesse

Er det noen jeg virkelig setter pris på her i livet så er det min mamma, alt hun gjør og alt hun har gjort for meg her i livet. Etter at man selv ble mamma, så har man virkelig selv fått kjenne på hva hun faktisk har gjort for meg. Hun er så god, hun gir meg råd, hun hjelper meg når jeg trenger det, hun elsker mitt barn og hennes barnebarn like mye som hun elsker meg, hun er faktisk den beste bestemoren min datter kunne fått. Og man ser at hun virkelig trives i sitt barnebarn sitt selskap. Min mamma er sterk og hun har vært igjennom mye opp igjennom tiden, hun og pappa har stått på og gitt meg en trygg barndom og et hjem jeg bestandig kan komme til. Noe som ikke alle har vært så heldig å fått. Jeg ser opp til mine foreldre som den dag i dag enda står sammen som par. Takk for alt dere gjør for meg og min datter! 

Da jeg ble sendt til Tromsø sykehus sammen med min kjæreste og da det enda var mange spørsmål rundt om hva som var galt, og da jeg fikk beskjeden fra sykehuset om at jeg hadde en tumor i hjernen uten noen som helst annen informasjon, det var skremmende. Alle rundt meg som fikk vite det ble lei seg, det var tårer og trist stemning. Jeg skjønte ikke da alvoret i det. Jeg viste ikke en gang hva en tumor var, jeg hadde hørt ordet men aldri satt meg inn i det. Jeg var samtidig ganske "bortevekk" både pga. medisiner og det som er/var i hodet mitt. Jeg kjente ikke på alvoret og jeg følte meg egentlig ganske så likegyldig med det samme. Jeg skjønte ikke hvorfor alle rundt meg var så utrolig lei seg før jeg faktisk fikk vite at dette kunne være ganske så alvorlig. Jeg husker så godt den dagen jeg ringte min mamma for å fortelle om hva vi hadde fått fortalt, det var hjerteskjærende. Man kunne faktisk høre over telefonene at det var noe hun ikke likte å høre. Stemmen forandret seg i sekundet hun fikk vite det og jeg kan selv kjenne på hvordan det måtte vært for hun å få denne beskjeden over telefon da jeg selv er blitt mamma. Det første hun sa til meg da var; Sarah, det her går bra, du skal se at alt fikser seg til slutt. 

Det er vanskelig å sette seg i en situasjon man aldri selv har vært i før og jeg hadde aldri tenkt tanken om at jeg kunne få noe slikt, jeg er heller ikke den personen som drar til legen med det første om det er noe, men plutselig var det jeg som lå inne på sykehuset. Jeg hadde ikke hatt noen merkbare symptomer før det plutselig skjedde meg, da jeg plutselig lå i sofaen å våknet til blod rundt meg og hukommelsestap. Den dagen er så uvirkelig for meg, da jeg husker så lite på hva som skjedde. Jeg har logge mange kvelder etter hendelsen å tenkt over hva som faktisk skjedde den dagen, om jeg datt, hvor jeg datt, om jeg hadde noen symptomer før som jeg ikke tok alvorlig, hva som hadde skjedd om min datter hadde vært der sammen med meg den dagen, eller hva om ikke barnefar kunne stilt opp denne dagen? Jeg er så glad for at vi har et så godt forhold at jeg kan ringe å spørre om hjelp når det trengs. Takk for det! Jeg går enda med hodepine men ikke konstant. Jeg blir svimmel av mye stress eller adrenalin, blir plutselig trøtt. Men om dette kommer av medisiner eller at jeg nå faktisk vet at det er noe galt, det vet jeg ikke. Jeg går rundt å tenker tanker som "Klager jeg for mye nå?", "burde jeg jobbe nå eller ikke?", "Hvorfor har jeg vondt i hode nå?", "Er jeg blitt bedre nå eller er det bare medisinene som gjør at jeg er bedre?", "Hva tenker dem på jobb om at jeg faktisk klarer å være oppegående men samtidig ikke klarer å være fulltid på jobb?" og det er mange andre spørsmål og tanker som svirrer i hodet for tiden. Jeg sitter faktisk akkurat nå å skriver dette innlegget med hodepine, jeg vurderer å ta smertestillende men samtidig prøver jeg å la vær. Jeg vil ikke være avhengig av det for å klare meg. Jeg har alltid vært motstander av missbruk av slik. Men samtidig vil jeg jo si at dette ikke er et missbruk. Det er litt skummelt å tenke på hvor skjør vi mennesker er, hvor lite som egentlig skal til før man blir sengeliggende. Jeg syns faktisk ikke det er noe rart at noen mennesker inkludert meg selv velger å tro på gud, en skaper, en som har skapt alt dette på denne jord. Som noen velger å kalle "et eventyr" er noe som faktisk er ganske fantastisk om man tar seg tid til å lese og forstå. Og noen vil da lure på "Viss det finnes en gud, hvorfor lar han alt det grusomme som skjer rundt omkring på jorden skje?" La meg da spørre deg igjen. Hva om du hadde fått alt du ville ha, alle hadde vært friske og det aldri hadde skjedd noe vondt i ditt liv, ville du da søkt ham eller ville noen i det hele tatt søkt ham? Jeg tror det er en grunn til at vi opplever vonde ting opp igjennom livet. Vi søker gjerne gud når vi er på det værste og glemmer han like fort igjen når vi er på det beste. Jeg trur det vonde som skjer er en påminnelse fra hans side om "Heeei, nå er det lenge siden du har tatt kontakt, jeg er her enda, husker du meg?"

Vi blogges!

- Sarah 

04.05.2017

Familiemedlem til salg

 • Skrevet 04.05.2017 klokka 10:52
 • Kategori: Meninger

Jeg blir så sint på mennesker som skaffer seg et ekstra familiemedlem f.eks. en hund eller katt, for så å selge det igjen etter noen mnd. fordi de plutselig finner ut at de har for mye jobb, flytting, allergi, eller andre unnskyldninger til å selge familiemedlemmet sitt.

Jeg mener at når du bestemmer deg for å kjøpe et dyr, så må du tenke lengre enn nesetippen din. Har du f.eks. planer om å flytte i nærmeste fremtid, skal du bytte jobb som medfører lengre arbeidsdager eller turnus, eller kan det være at du har allergi som du må ta hensyn til? Det er ikke bare å skaffe seg et dyr, for så å selge det etter noen mnd. F.eks. hunder knytter seg til eierne sine, og de fortjener å ha det stabilt i livet sitt. Dersom du har planer om å bytte jobb i nærmeste fremtid kan du i det minste vente med å skaffe deg et dyr slik at du vet om du har tid, muligheten og kapasitet til å gi dyret ditt omsorg, kjærlighet og tid. 

Jeg vet at det kan oppstå plutselige hendelser som for eksempel dødsfall, plutselig sykdom, alvorlig ulykke og andre plutselig hendelser som kan medføre at du ikke har muligheten til å gi dyret ditt den kjærligheten, omsorgen og tiden den fortjener, og kanskje det beste er at den bor hos en annen familie. Jeg mener at skal du omplassere familiemedlemmet ditt, så må du ha en GOD grunn til det. 

Jeg kunne aldri i livet funnet på å omplassert min lille bichon havanais uansett grunn, jeg ville alltid funnet tid og energi for å gi han den kjærligheten, omsorgen og tiden han trenger. Hunden min er et ordentlig familiemedlem og han tilhører familien min. 

 

Dette burde vært en allmennregel når man skal skaffe seg et husdyr 

1 - ikke skaff deg et husdyr før du vet om du er allergisk 

2 - Ikke skaff deg et husdyr dersom du er usikker på om du skal flytte, bytte jobb eller andre hendelser som kan medføre at du må omplassere dyret ditt 

3 - Ikke skaff deg et husdyr på impuls

 

-kristine

03.05.2017

Jeg tåler litt reinhår i ræva

 • Skrevet 03.05.2017 klokka 07:48
 • Kategori: Blogg

Er det noe jeg elsker, så er det lukten av bål, grilling og friluft. Jeg liker å dra på scooterturer, campingturer og være ute i det fri. Jeg vil heller på en campingtur enn chartertur til Gran Canaria. Og ikke missforstå meg her, det er fint med sydenturer også. Men med barn så syns jeg faktisk at det er mer stress og slit på sydenturer enn å være ute å kose seg med bål og grilling ute i trygge omgivelser. Jeg har vært på endel charterturer de siste årene og kan ærlig innrømme at det ikke har gitt meg noe, man har selvfølgelig fått koset seg med bading, sol og varme og fått noe billig "stæsj" og fake klær med seg hjem. men samtidig er det ikke alt dette som gjør meg lykkelig og som virkelig er minnerikt for meg. 

Mine barndomsminner med lavvoturer med min ahkku(bestemor på samisk) eller scooterturene jeg dro på med mitt søskenebarn er noe som virkelig sitter i mitt hjerte. Det er de minnene jeg blir glad av å tenke tilbake på. Jeg vil heller ha litt reinhår i ræva enn sand fra en strand.
-Sarah 

02.05.2017

IKKE LES DET HER BLOGGINNLEGGET

 • Skrevet 02.05.2017 klokka 20:15
 • Kategori: Meninger

Til opplysning så er dette bare en clickbait, så dersom du er redd for å bli rundlurt av kolpusjentene så må du for all del ikke bruke mer tid på dette innlegget. For å være sikker på at dere er advart har vi valgt å bruke overskriften "IKKE LES DET HER BLOGGINNLEGGET", dere leser dette innlegget på egen bekostning. 

Hva er egentlig clickbait? På norsk blir det oversatt til klikkagn. Klikkagn er f.eks. en villedende overskift for å få flere klikk inn på siden sin. Klikkagnet skal få deg som leser til å bli nysgjerrig og klikke deg inn på siden. Typiske klikkbait overskrifter kan være " Jeg er gravid" men så handler innlegget om at du har spist så mye at du har fått deg bollemage. Hva har graviditet med en mett bollemage å gjøre? 

Dette innlegget er et clickbait innlegg slik at vi skal få flere lesere, slik andre aviser, og store bloggere til tider kan bruke for å få deg og meg som leser til å klikke seg inn på siden sin, og jeg kan love deg at det fungerer. Det er ikke sikkert at alle leserne vil komme tilbake, men de har i alle fall oppdaget nettsiden din, og kanskje en liten andel av alle de som ble lurt av overskriften på innlegget blir nysgjerrig på skriverne bak nettsiden og besøker nettsiden igjen. Et lite problem med clickbait er at folk fyrer seg sånn opp, så dermed bør vel bloggere, og alle aviser lære seg å skrive overskrifter som røper hele innlegget slik at du som leser ikke behøver å klikke inn på innlegget. 

Det er litt komisk at folk blir provoserte eller irriterte over clickbait hos mindre kjente bloggere, når både store og kjente aviser og bloggere bruker det. Og hvem ønsker ikke flere lesere? Så lenge du ikke har vært med på paradise hotell, unge mødre eller et annet program så er man nødt til å fremme seg selv med diverse hjelpemidler og sånn er det bare. Det hjelper ikke å skrive ærlige, flotte og kjedelige blogginnlegg hver eneste dag. Du kommer ikke langt med det, man må ofre seg får å lykkes i en bloggverden hvor det er stor konkurranse. Dersom du er blitt såret eller plaget av våres 2 clickbait innlegg i løpet av 5 mnd. Så har du 2 valg, du kan enten velge å klikke deg inn på bloggen vår og kanskje bli lurt av ett og annet innlegg, eller du kan la være å klikke deg inn :-)

Vi blogges!

-Kolpusjentene 

02.05.2017

5 drømmer og ønsker (kristine)

Jeg har mange drømmer og ønsker og noen endrer seg med tiden, og andre forblir.  Når jeg sitter her å tenker på hva jeg faktisk ønsker å drømmer om, så er det ikke de materialistiske ønskene som er fremtredende i tankene mine. 1 Jeg drømmer om å hoppe i fallskjerm en dag. Jeg har hatt muligheten til å gjøre det tidligere, men så kommer høydeskrekken snikende innpå meg. 

2 Jeg drømmer om å reise jorden rundt. Jeg er en reiseglad sjel, som trives godt med å reise og leve i kofferten. Jeg har faktisk foreslått for O at vi bør begynne å tenke på om vi skal spare litt penger slik at vi får muligheten til å reise jorden rundt, eller slik at vi får muligheten til å reise i noen mnd. til forskjellige land, 

3 Jeg ønsker å adoptere et barn i fremtiden. Jeg kunne antakelig tenkt meg å adoptere fra Colombia eller Brasil.

4 Jeg drømmer om å  finne drømmehuset mitt. Drømmehuset mitt er gammelt men nyoppusset, med en stor hage som består av epletre, bringebærbusk, jordbæråker og masse blomstrer. Det som nesten er det viktigste med mitt fremtidige hus er hagen. 

5 Å komme på topplisten. Det hadde vært moro hvis denne bloggen hadde klart å komme i minst ett døgn på en plass mellom 1-20 på topplisten til blogg.no. Hehe.

(Her kan du lese Sarah sine drømmer og ønsker) 

- kristine

02.05.2017

Mitt eget perfekte liv på instagram

 • Skrevet 02.05.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Meninger

Velkommen til mitt perfekte liv på Instagram, fylt opp med gull, glitter og glamour. Der er det luksus og en perfekt hverdag hvor det aldri skjer noe vondt, galt eller feil. Velkommen til et liv bak perfekte bilder, mange følgere og likes. Et liv vi kan legge opp akkurat slik vi vil, uten at noen trenger å vite noe om det som skjer bak bildene.

kanskje jeg skal leie meg et stort flott luksus hotellrom for en dag?, slik at jeg kan ta bilder til instagramkontoen min. Eller finne den fineste bilen i byen og ta noen bilder mens eieren ikke oppdager det? På Instagram kan du fremstille livet dit slik du vil, med det beste filteret og redigere bildene slik du vil. Jeg redigerer bildene mine selv og mitt favoritt filter er "Aden", men jeg ønsker ikke å legge skjul på det. Jeg er også bare at vanlig menneske, med feil, mangler og med en helt vanlig hverdag med både rot, søl og hybelkaniner under sengen. En hverdag med barnegråt, gleder, latter, nedturer og oppturer. Følg oss gjerne på vår facebookside her.
-Sarah 

01.05.2017

En liten en på vei

 • Skrevet 01.05.2017 klokka 10:20
 • Kategori: Blogg

Hvordan i all verden kunne dette skje? Jeg har brukt beskyttelse, jeg har ikke hatt noen symptomer, og jeg har gått ned i vekt. Hvordan i all verden skulle jeg skjønne at jeg har blitt gravid? Dette var virkelig et dårlig tidspunkt, vi hadde nemlig bestemt oss for å vente med dette kapitlet til vi var gift. Neida jeg er ikke gravid, har og ingen planer om å bli det med det første.(Dette bilde har jeg lånt fra Sarah) 

Jeg har ingen erfaringer med å være gravid, men allikevel syns jeg det er rart at et menneske kan gå gjennom et helt svangerskap uten noen former for symptomer, eller symptomer som kan feiltolkes. Noen mennesker har f.eks. gått ned i vekt, noen er sterile, noen har hatt regelmessig «mensen», og noen har tatt graviditetstester som har vist negativt resultat ved hver testting, og de finner først ut at de er gravid når fødselen er i gang. Jeg har brukt å se på ett tv program som heter «UPS jeg er gravid», og jeg syns det er spennende å høre de utrolige historiene om mennesker som har levd uviten gravid i 9 mnd. og plutselig ligger de med et barn i armene sine. 

- Kristine 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign