hits
31.03.2017

Min egen vei

 • Skrevet 31.03.2017 klokka 12:48
 • Kategori: Blogg

Har du noen gang tenk på hvordan du har endt opp der du er i dag?. For eksempel hvorfor du endte opp med denne jobben du er i nå, utdanningen eller annet?

2012 - Jeg fikk ikke vitnemål fordi jeg «glemte» å møte opp på norsk eksamen skriftlig. Egentlig så glemte jeg ikke å møte opp, men jeg hadde fritak fra nynorsk så jeg trodde at det var denne dagen det var nynorsk eksamen, og ikke bokmål eksamen.

Siden jeg ikke hadde vitnemål, så kunne jeg ikke begynne å studere. Jeg bestemte meg derfor for å dra i førstegangstjenesten, jeg måtte møte opp men det var nå jeg bestemte meg for å bli ett helt år da jeg ikke kunne begynne å studere. 

2013 - Det var ikke mange mnd. Igjen til jeg var ferdig med førstegangstjenesten, så jeg innså at det var på tide å begynne å søke på studier. Jeg sendte inn en søknad til naprapathøgskolen i Stockholm, og jeg kom ikke inn. Uheldigvis, men heldigvis så hadde jeg ikke sendt inn søknader til noen andre skoler, og søknadsfristen var gått ut til alle studiene. Jeg begynte å fundere på hva jeg skulle finne på dette året om jeg f.eks. skulle søke plass på folkehøgskole. Etter litt prating med forskjellige venninner, og litt undersøkelser sendte jeg omsider inn en søknad til Atlantis medisinske høgskole ved avdelingen i Spania. Dette er en privatskole som fremdeles hadde ledige plasser slik at jeg kunne begynne å studere bachelor i ernæring. 3-4 mnd. Etter at jeg hadde søkt om plass på skolen satt jeg i et fly på vei til solkysten i Spania. Planen min var å tilbringe 3 år der, for så å ta videreutdanning og bli kliniskernæringsfysiolog.

2014 - Det var antakelig bare januar, og planen min var fremdeles å bli ernæringsfysiolog. Ca. 1 mnd. Senere skulle venninnene som jeg studerte sammen med i Spania begynne å gjøre klar søknadene sine til medisinstudiet i Polen, Slovakia og andre land, og jeg ble da påvirket. Jeg sender inn en perfekt søknad til opptaksprøven for medisinstudiet i Slovakia, og begynner å forberede med tanken på spørsmål som kan være på opptaksprøven. I mens jeg forberedte meg så jeg litt på et sykehusprogram og fikk mer interesse for de oppgavene sykepleierne gjør, så jeg bestemmer meg i siste liten for å sende inn en søknad på sykepleierutdanningen i Hammerfest. Dagen til opptaksprøven begynner å nærme seg, men jeg hadde bestemt meg for å bli sykepleier så jeg møtte ikke opp på opptaksprøven.  

2015 - Går mitt andre år på sykepleier og blir sammen med medstudent O.

2017 - Jeg går fremdeles på sykepleier, og nå skriver jeg bachelor oppgaven som skal leveres inn på fredag. Snart ferdig utdannet sykepleier. -kristine 

31.03.2017

Jeg tvinger han til å lage meg mat

Helt siden sykehusoppholdet har jeg tvunget min kjæreste til å stå på kjøkkenet for meg fra morgen til kveld, vaske opp etter meg, rydde etter meg og gjøre alt jeg ber han om. Han får ikke fri 1 minutt en gang.

Neida, selvfølgelig er det bare tull.

Siden sykehusoppholdet har beskjeden til meg vært å ta det med ro og ikke anstrenge meg mer enn nødvendig med selvfølgelig en god grunn til og jeg merker formen min har forbedret seg for hver dag som går, jeg klarer mer, tåler mer for hver dag som går og jeg blir kanskje noen ganger litt for overivrig å får da beskjed om å gire ned igjen. Og han har selvfølgelig stått på kjøkkenet å laget meg mat, ryddet og vasket etter meg frivillig. Noe jeg også selvfølgelig setter så utrolig stor pris på og noe som jeg har sagt til han at jeg ønsker å gjøre i gjengjeld når jeg er blitt helt frisk. Jeg er så utrolig takknemlig for alt han har gjort for meg etter hendelsen og jeg føler meg heldig som har en så god kjæreste. (Ja, jeg har skrevet det opp til flere ganger nu). Men det er det som er sannheten, han er min yin og jeg er hannes yang og alt det der kliss, klasj kjærlighet på pinne.
-Sarah 

30.03.2017

Noen velger å være åpen

 • Skrevet 30.03.2017 klokka 19:23
 • Kategori: Blogg

Hvor mange norske bloggere finnes det egentlig? Det eneste jeg vet er at det finnes mange, og 200 av alle disse bloggene er på topplisten akkurat nå.

I det siste har jeg observert at flere toppbloggere har skrevet om depresjon, angst, selvskading og andre tunge temaer. Er det slik at folk som har hatt det tungt i livet oppretter en blogg? Sarah nevner i et av sine innlegg «Jeg er glad for at jeg har denne bloggen nå». Som dere har lest i et tidligere innlegg så har Sarah vært på sykehus i 1 uke, hun er heldigvis kommet hjem nå.

For å ikke lage drama mellom meg og de som har opprettet en blogg, og har ønsket å skrevet om de tunge episodene i livet, så vil jeg understreke å si at jeg er glad for at noen ønsker å dele slike historier. Det er ikke sjeldent du leser eller hører historier om folk som er blitt mobbet, som sliter med angst, eller er deprimerte. Jeg tenker at det er fint at noen er åpen og deler slike historier hvor de f.eks. har søkt om hjelp, kommet seg vekk fra depresjon eller andre vanskelige situasjoner. Det er enda flere mennesker som har det tungt og som ikke har en blogg, noen å prate med eller som rett og slett  ikke tørr og være åpen om sin situasjon eller søke hjelp. Kanskje det er nettopp disse personene som behøver å lese om at de ikke er alene om å bli mobbet, ha angst, være deprimerte eller om å gå igjennom tunge perioder i livet. Kanskje noen av disse menneskene faktisk tørr å åpne seg, og søke hjelp fordi nettopp du har delt din historie om deg selv. Jeg mener ikke at alle skal dele slike historier, men det er fint at noen velger å være åpen.  -Kristine

29.03.2017

Kan noen skrive en Bachelor oppgave om...

♥ Hvor mange ord skal Bachelor oppgaven (BA) være: 10000 ord

♥ Samarbeider jeg å O? Jeg og O skrive en og samme oppgave. En kan velge om en ønsker å skrive oppgaven aleine, eller sammen med en annen.

♥ Hvordan karakter kommer jeg til å bli fornøyd med: Jeg kommer til å bli fornøyd med både A,B og C.


 

Mine tanker nå: Kan noen være så snill og skrive en BA oppgave om hvorfor en må skrive en BA oppgave?

Nå har jeg og O vært på skolen både morgen, ettermiddager, kvelder, timer og minutter. Oppgaven har gått fra å bestå av 0 ord, ingen problemstillinger og en hel masse tanke kaos om fysisk aktivitet og eldre. Nå er vi snart ferdig med oppgaven og takk gud for det, oppgaven skal nemlig leveres inn før påske og vi har full «nedtelling» til innleveringsdagen.

Jeg og O skriver en BA oppgave som omhandler fysisk aktivitet og sykehjemspasienter. Etter min mening syns jeg fysisk aktivitet er et spennende tema fordi det er så relevant i alle aldersgrupper. Fysisk aktivitet er ikke bare godt for den fysiske helsen, det er også god for den psykiske helsen som jeg lærte i psykiatrisk praksis før jul. Jeg lærte også at fysisk aktivitet kan være like bra som å bruke medikamenter når en er deprimert.

 

-kristine

 

29.03.2017

PÅ TOPPLISTA

 • Skrevet 29.03.2017 klokka 08:18
 • Kategori: Blogg

Idag sto jeg opp å fant ut at jeg og Kristine er kommet på topplisten på blogg.no sine sider, noe vi setter UTROLIG stor pris på. Takk alle dere som har tatt turen innom bloggen og alle dere som har lagt igjen kommentarer, dere er gulle god. Når jeg er kommet på beinene mine igjen så skal jeg se til at jeg og Kristine får laget en god konkurranse til dere som takk. 

Som jeg har skrevet tidligere så setter jeg så utrolig stor pris på denne bloggen nå som jeg må ligge så mye i ro og ikke har muligheten til å gjøre så mye annet.

-Kolpusjentene
 

28.03.2017

Hva skjedde dagen jeg ble lagt inn

Mange har spurt, noen lurer, noen vet ingenting enda og andre vet alt. Men iallefall, jeg tenkte å skrive et lite innlegg om hva som egentlig skjedde dagen jeg ble lagt inn og hva som "feiler" meg. 

Det var mandag og jeg og min datter hadde hatt forskjølelses symptomer hele helga, snørre randt, halsen klødde og vi hostet i kor. Da min datter også var syk den dagen så bestemte jeg meg på morgenen å ringe til sjefen på jobben å gi beskjed om at jeg ikke ble å komme på jobb den dagen pga. Sykdom. Litt før halv 9 ringer jeg og beskjeden blir gitt. Tiden går og formen min forverrer seg, så en melding blir gitt til barnefar om han kan hjelpe meg noen timer med frøkna våres slik at jeg sku kunne komme meg, noe han selvfølgelig sier ja til. Litt før 12 stopper jeg og min datter innom matbutikken slik at jeg fikk handlet inn yogurt, sjokomelk, paracett, c-vitaminer og alt annet som trengs når man ligger hjemme med forskjølelse. Så leverer jeg henne hos far før jeg kjører videre hjem og er da hjemme ca. Kvart over 12. 

Alt jeg hadde kjøpt inn la jeg på stuebordet før jeg 2 timer etter våkner med hukomelsestap og er forvirret. Det siste jeg husker som hendte er at jeg setter meg ned på knær rett forran stuebordet og faller med et stort smell med ansiktet på stuebordet. En lyd som har satt seg godt i minnet mitt. Jeg våkner med blod over alt, sykelig kvalme, blod på gulvet, på telefonen, på sofaen, i ansiktet, i munn og rett og slett overalt, jeg hadde en hovven leppe, det rant blod fra nesen og jeg hadde tungebitt og sjokomelken som mest sannsynlig hadde stått åpnet lå nå ut over hele stuebordet og på gulvet+alle de andre tingene jeg hadde lagt der lå ut over stuegulvet. Det første jeg gjør når jeg våkner til meg selv var å ringe min kjære som da får meg til å ringe legevakten før han slepper alt han har i hånda for å hente meg og kjører meg rett til legevakten. Der tar dem meg rett inn hvor dem tar noen prøver før jeg ble videre sendt med ambulanse til Hammerfestsykehus. Og Pga. Fullt sykehus blir jeg lagt i gangen der over natten med persiennere rundt meg, ct bilder blir tatt av hode og jeg blir derfra videre sendt med det første ledige ambulanseflyet til Tromsøsykehus. Noe jeg forresten ikke husker så veldig mye fra.

Det første jeg våkner til er flyet som lander litt hardt i Tromsø. I Tromsø blir jeg lagt inn på nevrokirurgiskavdelingen hvor jeg blir liggende noen dager og noen dager på pasienthotellet med min kjære, alt ettersom hvordan formen min var. Dem tar ct bilder, mr, blodprøver og masse andre prøver som jeg egentlig ikke husker hva heter. Noen dager etter blir jeg lagt inn i narkose på opprasjonsbordet for å ta vevsprøve. Som heldigvis gikk helt fint uten noen komplikasjoner. Jeg blir vekket etter narkosen og bruker noen dager på å komme meg før vi tokk veien videre hjem.

Nå er jeg kommet hjem og nu venter vi egentlig bare på svar, foreløbig vet vi enda ingenting og jeg bruker dagene på å slappe av og få såret til å gro. Kroppen min er mye sliten og jeg blir utrolig fort sliten så jeg ligger mye i ro for tiden så derfor setter jeg veldig stor pris på å ha denne bloggen nå. Og alle dere flotte lesere som legger igjen kommentarer, det setter jeg veldig stor pris på akkurat nå. Mitt mål framover er å bli frisk og rask igjen og komme meg på jobb og til min hverdag igjen.

- Sarah 

27.03.2017

Idag sto jeg opp å følte meg bedre

Etter 1 uke på sykehus så var det godt å stå opp hjemme i Alta hos sin egen familie. Det skal ikke være noen hemmelighet at det kan være ganske så deprimerende å være på et sykehus over lengre tid. Så det å endelig være hjemme hos min familie og datter var helt utrolig deilig. Hjertet mitt smeltet når min datter kom springende inn på soverommet imorgest for å sjekke at jeg enda var hjemme, før hun sprang med bestemoren sin og dro avgårde til barnehagen. Jeg er så heldig som har et nettverk rundt meg med familie, venner, besteforeldre, barnefar til min datter, hannes familie, min kjæreste og alle andre rundt meg. Jeg har lyst til å gi alle dere en ordentlig god klem når jeg er kommet meg på beinan mine igjen. Jeg setter virkelig pris på dere alle sammen som har tatt et tak mens jeg har vært nede. 

Nu krysser jeg alle mine fingrer og tær på at dette går riktig vei og at jeg kommer meg fort på beinene igjen og at gud holder en hånd over meg framover.  

Og takk for alle fine ord jeg har fått fra dere lesere, jeg har lest alle kommentarene uansett om jeg ikke har hatt energi til å svare. 

-Sarah 

26.03.2017

Søndagsoutfit

 • Skrevet 26.03.2017 klokka 16:50
 • Kategori: Outfit

Søndagsoutfiten er ikke til å undervurdere den er både komfortabel, lett å ta på, lett å ta av, kan lukte svette og kan både være slitt og umoderne. Det beste av alt med søndagsoutfiten er at du kan bruken den hver kveld resten av uka. 

25.03.2017

Dette er meg-uten alt det ekstra

For kun 1 uke siden, var jeg en flott, ung og frisk mor. Som var på jobb hver dag som frisør, pliktoppfyllende og som prøvde å være den beste mammaen jeg kunne være for min kjære datter. Jeg har kanskje også vært den personen man sist forventet å se på et sykehus og sist jeg var på et sykehus var for litt over 3 år siden når min datter kom til. 

Og nu 1 uke etter, sitter jeg på pasienthotellet på Tromsø sykehus forhåpentligvis påtur hjem imorgen da men med en hel pose med medisiner, "plaster" på hode og helt uten verken sminke eller extensions. En hel omvending som kunn tokk noen timer fra jeg var på legevakten i Alta til nevrokirurgiskavdelingen i Tromsø. Jeg har alltid vært en jenta som har vært glad i å pynte meg litt ekstra, både med extensions, vipper og sminke. Mens nå sitter jeg her helt sminkefri uten noe ekstra, men dette.. dette er den ekte meg og jeg føler meg like vell både med mer eller mindre sminke og både med eller uten extensions. For når alt kommer til alt, så er det ikke det man ser på yttersiden som er det viktigste. Men hvem du er i dit hjerte ❤ 

Følg oss gjerne på vår facebookside HER 

-Sarah 
 

24.03.2017

Jobbintervju - snart sykepleier

I dag er dagen da jeg nemlig innså at jeg faktistalt snart er ferdig utdannet. Ble jeg skremt når jeg innså det? Svaret er JA.

Presist klokken 09:00 strak jeg frem hånden min og hilste på 2 damer som jeg skulle tilbringe 45 minutter sammen med. Disse to kvinnene var ikke hvem som helst, det var to kvinner som skulle stille meg en god del spørsmål om meg for å bli bedre kjent med meg og finne ut om jeg passer for deres ledige sykepleiestillinger.

Det er helt uvirkelig å tenke på at jeg snart er ferdig utdannet, og at jeg var på mitt første jobbintervju til en stilling som sykepleier.-kristine

 

Følg oss gjerne på:

Facebook: Kolpusjentene.blogg.no

Instagram: kolpusjentene

22.03.2017

Velkommen hjem til meg

 • Skrevet 22.03.2017 klokka 23:47
 • Kategori: Hjem

I helga hadde vi innflytningsfest eller vors for å være mer korrekt, så derfor tenkte jeg at jeg kunne ha en liten bildevisning av leiligheten  som jeg og O leier.
  

-kristine

 

 

21.03.2017

Forkjølelse som endte opp på sykehuset

For øyeblikket ligger jeg i sykehussenga på Tromsø sykehus å venter på svar, noe som jeg ikke vil gå mer inn på akkurat nå.  En hendelse som startet med en lett forskjølelse hjemme i trygge og vanlige omgivelser endte opp på regionsykehuset i Tromsø. 

Dere får høre mer fra meg senere, jeg kommer tilbake igjen.  

-Sarah 

20.03.2017

Når motivasjonen har glemt deg

Det er knapt noen uker igjen til BA oppgaven skal leveres inn, heldigvis vil jeg påstå og si at jeg og O er i rute med oppgaven vår. Vi har skrevet så å si halve oppgaven ferdig, og alle artiklene som skal brukes i oppgaven er heldigvis på plass.

Nå skal jeg gå og lete etter motivasjonen og jeg er fryktelig usikker på hvor han har gjemt seg, kanskje du har noen forlag på hvor han kan være?


Ha en fin dag folkens


PS: du kan føle oss på facebook: kolpusjentene.blogg.no

Og- eller på instagram: kolpusjentene

 

kristine

19.03.2017

Velkommen hjem til meg

 • Skrevet 19.03.2017 klokka 18:22
 • Kategori: Hjem

Beklager for lite oppdateringer fra meg de 2 siste ukene men jeg kan vel unnskylde meg med at jeg har brukt mesteparten av tiden min på jobb, flytting også har frøkna mi vært mesteparten av denne uken hjemme hos meg. Så derfor kan jeg vel si at det bokstavelig talt har gått i ett kjør og jeg har ikke hatt mye pusterom til bloggen, da jeg heller har prioritert søvn framfor bloggen på kveldene. Men nå begynner ting å komme på plass i ny leiligheten min og jeg kan endelig vise dere noen bilder fra leiligheten som jeg har gledet meg til. 

- Sarah

19.03.2017

Outfit

 • Skrevet 19.03.2017 klokka 15:01
 • Kategori: Outfit

Gårsdagens outfit besto av et skjørt, og en body fra Nelly.com


 

18.03.2017

Jelly shot oppskrift

 • Skrevet 18.03.2017 klokka 16:46
 • Kategori: Mat


 

♥ 2 dl vann

♥ 1,90 dl vodka

♥ 10 cl sitronsaft

♥ 1 pk. gelepulver

♥ 1 hermetikkboks med fruktcoctail


 

Kok opp 2 dl vann, ta kjelen av platen. Rist gelepakken før bruk. Dryss gelepulveret i vannet, og rør godt rundt i ca. 2 min til alt pulveret er løst opp. Sprit begynner å fordampes ved 78,4 %, så derfor er det lurt og vente ett par minutter før du putter spriten oppi det kokte vannet. Etter ca. 2 minutter putter jeg vodkaen oppi vannet og visper rundt før jeg putter geleblandingen oppi 20 shotteglass.
 

♥ Jeg har valgt å putte sitronsaft oppi jelly shotten blandingen for å fjerne spritsmak, men om det blir bra det vet jeg ikke siden det er første gang jeg prøver det.

♥ Jeg har valgt å sette en fruktbitte fra hermetikkboksen i hver jelly shot for pyntens del. Om det faller i smak hos gjestene det får kvelden vise.

 

PS: Dere under 18 år kan lage jelly shot uten vodka oppi.

 

-kristine

 

 

 

18.03.2017

Når typen dropper deg

 • Skrevet 18.03.2017 klokka 00:57
 • Kategori: Tips

What to do når typen velger å droppe deg på en fredagskveld og heller dra på guttekveld med hjemmelaget pizza, og øl?

Jeg syns det kan være kjedelig å tilbringe en kveld alene, men denne kvelden var annerledes. I kveld har jeg faktisk storkost meg. Jeg har virkelig hatt hjemme alene party med sushi som jeg siklet etter i dag tidlig, redbullen som lyste mot meg i kjøleskapet, og en hysterisk morsom komedie.


Her er mine enkle tips til å ha en fin kveld selv om du er alene.

Hva vil du spise ? Potetgull, sushi, pannekaker, fruktsalat, smågodt, omelett...


Finn en hysterisk morsom film f.eks. Our family wedding, Bridesmaids, Bridget Jones`s Baby, The Hot Chick.

Og siste men ikke minst finn deg noe godt å drikke til maten.
 

04.03.2017

Oppsummering - Hjemmesykepleiepraksis

Hjemmesykepleiepraksis har vært en super praksisperiode, jeg føler at jeg har lært mye og er blitt mer selvsikker når det kommer til flere prosedyrer, og å jobbe som sykepleier.

Hva har jeg vært gjennom:

Dette er bare en kort liste av alt jeg har væt gjennom på 8 uker.

♥ Tatt blodprøver
♥ Engangs katetrisert
♥ Tatt permanentkateter
Kateter= et rør som kan bli ført inn i kroppen. I denne sammenheng blir røret ført inn i blæren gjennom urinåpningen for å få ut urin
♥ Koblet til infusjon gjennom CVK
Infusjon= Innføring av væske direkte inn i blodomløpet, med hjelp av en kanyle som blir plassert i en vene f.eks. i håndryggen.
CVK= Er et kateter som er plassert i en av de store venene f.eks. i halsen.
♥ Bestilt medisiner
♥ Levert medisiner
♥ Ringt til legesenter, og etterlyst resepter
♥ Stelt sår
♥ Vært med på en akutt situasjon, der ambulansen har blitt koblet inn.
♥ Har hatt mange flotte samtaler med brukere.
♥ Vært med på vurderingsbesøk. 

Jeg har trivdes veldig godt i hjemmesykepleien fordi:

♥ Jeg liker arbeidsoppgavene fordi de spennende og varierende som dere ser i listen over
♥ Jeg liker måten en arbeider på fordi jeg syns det er fint å jobbe hjemme hos brukerne, og jeg syns det er deilig å kunne kjøre eller gå til brukerne, og få litt frisk luft i løpet av dagen
♥ Jeg har trivdes med kollegaene, og føler at jeg har kommet godt overens med dem.
♥ Arbeidsdagene har gått sykt fort, og det har antakelig en sammenheng med at jeg har trivdes.

03.03.2017

Klar for helgen

 • Skrevet 03.03.2017 klokka 20:00
 • Kategori: Blogg

Tenkte bare å stikke innom her å ønske alle våres flotte lesere en riktig god helg! :-)

Nu er bagen pakket og klar, matposen er fylt med masse god tur mat og snescooteren er klar for å startes. Denne helgen tilbringer jeg ute i friluft. 

Vi blogges! Følg oss gjerne på våres instagram: kolpusjentene, kanskje jeg legger ut noe der iløpet av helgen viss det nu er dekning dit vi skal. 

 

-Sarah 

03.03.2017

Da er det over - Sykepleierstudent

Tenk at det er over...!

I Går kl. 14:30, gikk jeg ut av avdelingen hvor hjemmesykepleien holder til, og var faktisk ferdig med min nest siste praksisperiode før jeg er ferdig utdannet sykepleier. Det føltes både godt og trist på en og samme tid. Det føltes godt å vite at jeg har bestått denne praksisperioden med glans, og faktisk er ett steg nærmere for å bli ferdig utdannet. Den triste delen er at jeg ikke skal møte opp som student mer i hjemmesykepleien, og jeg har ikke lenger den flotte kontaktsykepleieren min mer, som jeg har kunnet lent, og støttet meg på hele veien.

Tiden fremover blir jeg og O å jobbe med bacheloroppgaven vår som skal bli levert inn om litt over 1 mnd. Jeg vil ikke si at vi er kommet godt i gang, men vi er kommet i gang og har hatt vår første veiledningstime for 1 uke siden, og har allerede ordnet time til neste veiledning om litt under 2 uker.

Om noen dager kommer det et innlegg med en liten oppsummering om hvordan det har vært å være i praksis i hjemmesykepleien. 

 

-kristine

Følg oss gjerne på Facebook: kolpusjentene.blogg.no
Følg oss gjerne på Instagram: Kolpusjentene

02.03.2017

Tilbake til hverdagen

 • Skrevet 02.03.2017 klokka 17:00
 • Kategori: Blogg

Etter 2 ganske så tette reiser både med jobben på hår og skjønnhetsmessa i Oslo og familien på ferie i Gran Canaria så kan jeg si at det var veldig godt å komme hjem til sin hverdag igjen med jobb, barnehage og vinterkulde. Nu er det heller ikke så alt for lenge til jeg kommer på plass i egen leilighet etter jeg har bodd hos mine foreldre litt over 3 mnd. Pga. Personlige årsaker. Det skal jeg komme litt nærmere innpå i et annet innlegg med bilder fra leiligheten. 

Denne uken har jeg brukt mye tid på å få gjort unna ting hjemme igjen etter jeg har vært så mye borte på reise, som å vaske klær, pakke ut fra koffertene, rydde og selvfølgelig jobb. Til helga blir det mest sannsynlig scootertur med min kjære så lenge alt går etter planen. 
 

-Sarah 

01.03.2017

Ta en titt - Ferie

Da var man hjemme igjen etter en trivelig vinterferie med -11 til -20 kuldegrader. Jeg har i alle fall storkost meg med mye god mat, slalom, en tur i badelandet med sauna, og en tur innom Angry birds Land. Det er bestandig godt og reise på ferie uansett om det er minus grader, eller en ferie med sol, strand og paraply drinker. Nå har jeg forresten startet på min siste uke i hjemmesykepleiepraksis, og skal ha slutt evaluering i løpet av de siste dagene mine. Jeg vet at jeg kommer til å bestå, men det er alltids gøy å høre hva læreren og kontaktsykepleieren har å si den siste dagen.

 

-kristine 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign