hits
31.01.2017

Hvilken header skal vi bruke?

 • Skrevet 31.01.2017 klokka 22:43
 • Kategori: Blogg

Endelig er dagen som vi har ventet på kommet, og flere Headere ankom mailen min for noen timer siden. Siden vi har fått så mange lesere på så kort tid, så tenkte vi at dere skal få være med på å stemme frem den beste headeren som vi kommer til å bruke. Stem på 1,2 eller 3, og den med flest stemmer frem til i morgen blir vi å bruke som vår aller første header.

1


2

3

 

-Sarah 

 

29.01.2017

4 tips til jenter som liker å være sosial.

 • Skrevet 29.01.2017 klokka 18:31
 • Kategori: Tips

Er du jente, er du sosial, liker du å finne på noe? da bør du fortsette og lese. 

4 tips til en super jentekveld.

♥ Ha et tema ? Kanskje ikke alle venninnene dine strikker, hekler, syr eller tegner med behøver det å bety noe? Inviter venninnene dine hjem til en temakveld slik venninna mi gjorde i går. Det var vin og strikkekveld der enkelte prøvde å lære å strikke, jeg fikk hjelp til et strikkeproblem, og andre forsettet på et prosjekt. Jeg syns temakvelden ble vellykket med mye god snacks og stemning.

♥ Spa kveld med ansiktsmaske, «permanent» farge til øyenbryn, neglelakk og hår kur. Kanskje dere kan lage hjemmelaget ansiktsmaske og hår kur? Jeg har dessverre ingen oppskrifter å anbefale dere siden jeg fremdeles ikke har prøvd å lage det.7

♥ Spillekveld. Dersom du ikke har sluttet å spille kort/brettspill så kan jeg anbefale black stories, dette spillet går ut på å løse mord og mysterier. SingStar er supergøy, så det kan kanskje lage mye god stemning og latter.

♥ Vin smaking. Det behøver ikke å koste al verdens dersom alle kjøper en billig vinflaske hver, eller så kan man fordele seg at noen kjøper vin og andre kjøper snacks. Underveis i vinsmakingen kan en gi poengskår, og den vinen som tilslutt har fått mest poengskår vinner. Det kan hende at kvelden ender opp med en tur på byen. 

-kristine 

 

27.01.2017

Takk

 • Skrevet 27.01.2017 klokka 21:13
 • Kategori: Blogg

Takk for at jeg har en jobb å gå til.

Takk for at jeg har mat på bordet og aldri trenger å bekymre meg for det.

Takk for at jeg har klær å gå i og at jeg aldri trenger å gå i slitte eller gamle klær.

Takk for at jeg har tak over hodet.

Takk for at jeg har en bil å kjøre med.

Takk for at jeg har familie og venner som er glad i meg.

Takk for at jeg har en så god og snill kjærest.

Takk for at jeg har råd til å gi alt min datter trenger.

Og jeg kunne fortsatt å takke for så mye mer, jeg og kanskje du som leser dette akkurat nå, vi er heldig vi. Vi har noe som vi burde være takknemlig for, noe som ikke alle har. Vi er heldig vi som bor i et av verdens rikeste land, her hvor vi gjerne har alt vi trenger og mange gang mye mer. Jeg føler meg så utrulig heldig, som har en jobb å gå til og kan legge meg god og mett på kveldene. Og ja, det er dager jeg tar meg i å tenke mye negativt som "uff, så slitsomt det var på jobb idag", "åhh, jeg har så lyst å sove lenge idag" eller "jeg skulle ønske jeg slapp å gå på jobb idag". Det er da jeg jobber med meg selv for å snu de tankene, jeg vil heller tenke "så utrolig deilig det er å komme på jobb". Jeg er så heldig at jeg får møte nye mennesker hver dag, vi hører på musikk og det er som oftest mye støy og mye som skjer på salongen min hver dag. Jeg får opplevd nye ting, prøvd meg på nye ting og jeg får utviklet meg videre for hver dag som går. Det er vanskelig å være på topp til en hver tid og hver dag, men jeg vil iallefall prøve så godt jeg kan.

Jeg føler meg egentlig ganske så heldig jeg, jeg har så utrolig mye som jeg er og burde være takknemlig for.


Så her sitter jeg, å tenker over livet... Neida, tuller bare. Bilde ble tatt av en kompis av meg i sommer, vi var ute å kjørte da jeg plutselig ba han om å stoppe opp for å ta noen bilder. 

 

- Sarah

25.01.2017

Nytt hår før ferien

 • Skrevet 25.01.2017 klokka 21:24
 • Kategori: Blogg

Hei, alle dere flotte som har valgt å stikke innom bloggen idag. Jeg har akkurat fått lagt snuppa mi for natta og jeg selv ligger å slapper av med musikk i ørene før en ny dag med jobb imorgen. De siste dagene har det vært ganske så hektisk igjen på jobben, noe jeg selvfølgelig ikke har noe i mot. Jo mer å gjøre, jo fortere går dagene :-) 

Tidligere idag bestilte jeg meg nye clips igjen, da det gammle håret begynner å bli noe slitt og nu når jeg snart skal ut å reise litt, så kan det være godt å ha et nytt og friskt hår. jeg har alltid bestilt hår fra luxushair og jeg har alltid vært like fornøyd med håret. Nu har jeg bestilt 60cm i fargen #20 ask. Slik som på bilde, bare at dette er 50cm. 

Nu har vi også akkurat fått den nye headeren sendt på mail og vi gleder oss kjempe masse til å vise våres lesere den. Nu skal jeg se litt på serie før jeg tar kveld, vi blogges! :-)

-Sarah 

25.01.2017

Forelsket - Håper han forstår

 • Skrevet 25.01.2017 klokka 21:21
 • Kategori: Mat

Jeg kjente at pulsen steig, det kriblet i magen, og jeg hadde tungt for å vente, og jeg er vilt forelsket. Jeg trodde jeg bare vare forelsket i O, men der tok jeg feil. Jeg håper han forstår når han leser dette innlegget, men jeg er forelsket i en til.

Jeg satt på sushien med to venninner for ett par timer siden når jeg kjente at pulsen min stige, og jeg hadde vanskeligheter for å vente . Jeg var så sulten, og bare tanke på sushien gjorde meg gal. Jeg er vilt forelsket i den fantastiske sushien man får kjøpt på niri i Hammerfest. Hadde det vært opptil til meg, og ikke studentøkonomien min hadde jeg antakelig spist sushi til alle måltider, og jeg kunne risikert og vokst ut i bredden.

 

-kristine

 

25.01.2017

Yt mer - musikk

Det som gir meg mest futt på trening er godt musikk med fart i. Det verste jeg vet er komme på trening og oppdager at jeg har glemt headsettet mitt hjemme, i det jeg oppdager at det ikke ligger i treningsbaggen min kjenner jeg at energi nivået reduseres, det er liksom som å få en dårlig nyhet slengt i trynet.

Topp 5 listen min

♥     Cotton Eye Joe - Rednex

♥      Me, myself and I - G-Eazy

♥      No broken Hearts - bebe rexha

♥      Replay Megamix - Markoolio

♥      Wannabe - Spice Girls

Jeg liker å høre på toppliste musikk, men når jeg trener foretrekker jeg faktisk litt eldre sanger eller musikk med fart i.

Selfie

 

 

-kristine

23.01.2017

Trafikkfarlige veier

 • Skrevet 23.01.2017 klokka 00:21
 • Kategori: Blogg

Av og til så begynner jeg å lure på om brøytesentralen er en eller annen form for frivillighet. Dersom det hadde vært en eller annen form for frivillighet så syns jeg de gjør en kjempe flott jobb.

Jeg bor i "winter Wonder land", helt nord i Norge hvor det har snødd utrolig mye i det siste. Jeg har sett at brøytebilene har vært effektive og vært ute når det har snødd, og det skal de ha ros for. Men, jeg er helt sjokkert over hvordan veiene har sett ut, veiene har vært rillete, sporete, glatte og mye løs snø i flere dager i strekk. Bilene kan ta skade av veien, og jeg har risikert å få noe ødelagt noe på bilen pga. rillene i veien, og det kan bli dyrt. Jeg var ute og kjørte da jeg plutselig hørte en skrekkelig lyd fra bilen (antakelig fra eksosanlegget), og lyden kom etter å ha kjørt flere km på en rillete vei. Ikke nok med at bilene kan ta skade av veien, så mener jeg at veien rett og slett har vært trafikk farlig, og kan i verste tilfelle føre til ulykke og død.

I dag skal jeg få sjekket hva som har skjedd med bilen, og forhåpentligvis er det ikke noe dyrt som må fikses. 
Takk for at veiene har vært skadelig for bilen min, og trafikk farlig i flere dager i strekk.

Ha en fin dag, og kjøre forsiktig folkens.

PS: I dag har faktisk veiene vært finere å kjøre på, men veien burde vært enda finere, og veien burde vært fikset for flere dager siden. 


Jeg skulle gjerne lagt ut et bilde av hvordan veiene så ut, men jeg bruker ikke mobilen når jeg kjører. 

 

-kristine
 

22.01.2017

Oppdatering i bosituasjonen

 • Skrevet 22.01.2017 klokka 17:25
 • Kategori: Blogg

♥ Jeg å O har sovet vår andre natt i leiligheten vår.

I dag kan vi fortelle dere at natt nummer to er gjennomført i den nye leiligheten vår, og det har vært stille og rolig. Vi har funnet ut at tv`n skrur seg ikke på av seg selv i løpet av natten, dørene går ikke opp av seg selv, og gjenstander flytter seg ikke, så med andre ord så spøker det ikke i leiligheten vår.

Jeg må bare innrømme at det er pittelitt deilig å ha sovet, og våknet i sin egen leilighet.

 

-kristine 

21.01.2017

Vi forlater jobben på salongen

 • Skrevet 21.01.2017 klokka 13:37
 • Kategori: Hår

For en helg, jeg og noen av de flotte jentene på jobben min reiser på hår og skjønnhetsmessa som blir å være fra 10-12.februar i Oslo. Noe vi gleder oss veldig til, Nå er det 4 år siden sist jeg var der og da reiste jeg med mine klassevenniner fra frisørskolen og våres lærer. Vi hadde nemlig klart å spare oss frem til turen dit som vil si at det var panting av flasker, servering på selskap osv. Jeg vil si at det var en veldig artig og lærerik tur som jeg ikke glemmer med det første, så derfor gleder jeg masse til å dra tilbake igjen.

Noen bilder fra hår og skjønnhetsmessa 2013


 

Nu gleder jeg meg kjempe masse til å dra å få noe ny inspirasjon og se de nyeste trendene sammen med de flotte kollegaene mine.


- Sarah

20.01.2017

Fremgang i boligen

 • Skrevet 20.01.2017 klokka 08:37
 • Kategori: Blogg

Ting tar tid. Det er 1 uke siden jeg og O fikk nøkkelen til den nye leiligheten vår, og vi har fremdeles ikke flyttet inn. Grunnen til at ting tar tid er blant annet fordi vi er begge i en ny praksisperiode gjennom skolen som tar mye tid og energi. Vi har vært så og si hver eneste dag i leiligheten, og ryddet, montert og plassert ting på potensielle plasser. Vi har vært ett par timer om gangen på kveldstid å styrt i leiligheten. 

Selv om ting tar tid så begynner leiligheten å forme seg, og vi har fått på plass nesten alt av de store møblene for utenat komfyren som vi fremdeles ikke har kjøpt. Det har vært et verre leven å få tømt alle eskene, og søppelsekkene som har vært stappfull av ting, og klær. 
Holdt på å vaske kjøleskapet innvendig idag, men ble ikke ferdig. Jeg måtte komme meg "hjem" før det ble skikkelig uvær. 

Jeg gleder meg til det kommer bilder på veggen, og de siste eskene og søppelposen blir kastet. 

 

-kristine 
 

19.01.2017

Nytt design

 • Skrevet 19.01.2017 klokka 18:40
 • Kategori: Blogg

Endelig har vi fått på plass et nytt design på bloggen og det kan vi vell si at det var på tide, nu venter vi bare spent på den nye headeren som vi bestilte idag.

Designet og header er bestilt og kjøpt på http://kvdesign.no/

Idag har jeg vært hjemme med dattra mi som stakkars har fått ørebetennelse og som hadde feber i går. Idag har hun vært feberfri og formen hennes har vært noe bedre så om det holder seg sånn resten av kvelden, så blir det barnehage og jobb imorgen før vi tar helg. Ellers så var jeg og min kjære på kino tirsdags kveld å så på The autopsy of jane doe som kan annbefales for dem som er glad i skrekkfilm. 

Denne helgen skal min flotte datter være hos pappan sin og jeg har ellers ingen store planer for denne helgen. 


-Sarah

16.01.2017

Ikke hjemløs

 • Skrevet 16.01.2017 klokka 00:20
 • Kategori: Blogg

Husker dere det innlegget jeg skrev om å være hjemløs ? http://kolpusjentene.blogg.no/1483895537__vre_hjemls_i_et_av_v.html. I innlegget står det at vi ikke skal flytte inn i den nye leiligheten før 15.2-17. Her kommer ett lite innlegg som oppdaterer dere om situasjonen. I forrige uke skrev jeg mail til boligkontoret og forhørte meg om det tilfeldigvis var mulig å flytte inn i den nye leiligheten allerede denne helgen, og det fikk vi. Fra og med fredagen begynte vi å pakke for alvor, å flytte sakene vår over i den nye leiligheten. Det er ufattelig deilig og ha startet med flyttingen. I løpet av denne uken regner jeg med at vi får alt på stell, og at leiligheten blir innflyttingsklar.Akkurat nå er det bare kaos i leiligheten som dere ser.

 

-kristine

12.01.2017

Nu stikker jeg

 • Skrevet 12.01.2017 klokka 10:00
 • Kategori: Blogg

....Til varmere strøk, har nemlig bestilt meg en tur med familien og kjæresten til Gran canaria og kan mildt sagt si at jeg gleder meg til å komme meg litt avgårde på reisefot igjen. Nu er det en stund siden sist jeg reiste og sist gang var jeg i Tyrkia, som både ble den første og siste turen da jeg ikke trivdes der i det hele tatt. Har ellers vært 2 ganger tidligere på Kreta hvor jeg har trivdes mye bedre og som jeg gjerne reiser tilbake til om det skulle bli mulighet for det. Men denne gangen går turen til Gran canaria, hotellet vi skal bo på heter Blue star Monte Feliz som er et 4-stjerners barnevennlig hotell i et litt roligere strøk som passer veldig bra da jeg blir å ta min datter med på turen. Noe hun gleder seg til og som jeg har skreve tidligere, så elsker hun å bade og om hun får lov, kan hun være å bade i timesvis i et basseng. 

Bilder från Gran Canaria. Foto: thomasengstrom.com
MONTE FELIZ


Bilde i fra siste turen i Tyrkia, som var sommeren 2014.
 

 -Sarah

11.01.2017

Gjesteinnlegg -Tarek

voff, voff. 

Navn: Tarek
Alder: 7 år
Rase: Bichon Havanais
Jobb: Passe hus
Hobby: Jeg liker å leke med bamsen, gjøre triks, gå tur, kose, og sove
Liker ikke: Middagseske med grønne erter, være ute når det regner, blåser, og jeg hater å dusje.Jeg er en sosial hund som ikke liker å være altfor lenge hjemme alene, men det går fint å "passe hus" når familien min er på jobb. Jeg blir kjempe glad når det kommer hjem etter en lang arbeidsdag. 

Jeg vil påstå og si at jeg er en smart hund, jeg lærer raskt nye triks, men jeg kommer aldri til å lære at det ikke er lov å sove i sengen til noen i familien min. Når moren min har sovnet, så bruker jeg å hoppe opp i sengen hennes. 

Det sies at den rasen jeg er skal være glad i å bade, og det skjønner jeg ikke. Jeg hater å bade. Etter badingen så føner moren min pelsen min, og det elsker jeg. Pelsen min kan forresten være en liten utfordring med tanken på at det dannes fort klumper, derfor har jeg kort pels. 

Jeg har hørt at noen tror at bichon havanais er en liten sofahund som fort blir sliten etter en tur, men det er bare tull. Jeg elsker å gå turer, og spesielt lange turer. Jeg syns det er spesielt fint å gå tur i terrenget. 

10.01.2017

Sykepleiestudent - min første dag i praksis

 • Skrevet 10.01.2017 klokka 23:21
 • Kategori: Blogg

Hei og hå. Har dere det bra?

Tenkte jeg skulle oppdaterer dere litt om min første dag i hjemmesykepleie praksis.

Kanskje ikke alle dere som leser denne bloggen vet at jeg snart er ferdig utdannet sykepleier. Jeg er ferdig utdannet i Juni, og da har jeg vært gjennom 50 ukes praksis gjennom alle mine 3 studie år.

I dag hadde jeg min første praksisdag i hjemmesykepleien, og det gikk overraskende bra. Jeg hadde grugledet meg litt i forkant av denne praksisen (jeg grugleder meg egentlig til alle praksisperiodene mine), men tanken på hvem som kom til å bli min kontaktsykepleier, er kollegaene snille og imøtekommende, og hvordan arbeidsoppgavene er.

I dag fikk jeg hilst på kollegaene og de virket super hyggelige. Jeg ble bedre kjent på medisinrommet, og andre rutiner de har i hjemmesykepleien.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent i denne praksisen, og hvem vet kanskje jeg søker meg jobb der etter hvert. 

 

PS: Dersom man leser dette blogginnlegget på mobil kommer bildene riktig vei

-kristine

 

10.01.2017

Før jeg fikk barn

 • Skrevet 10.01.2017 klokka 21:49
 • Kategori: Ung mor

Før jeg fikk barn trudde jeg aldri at noe som å amme sitt barn måtte læres. Det å måtte lære seg teknikker på hvordan barnet skal ligge, holdeteknikker og hvordan man skal få barnet til å få et grep tenkte jeg var noe som bare kom helt naturlig. Men tvert imot, de første dagene etter min datter ble født måtte jeg få en god del hjelp av jordmødrene på sykehuset fordi jeg ikke fikk til.

Før jeg fikk barn hadde jeg aldri hørt om ordet "barseltårer". Den merkelige følelsen av å bytte på sekundet fra å være super lykkelig nybakt mamma til å være på gråten og føle seg utilstrekkelig for sitt nye barn. Du har nettopp opplevd det mest fantastiske i dit liv men samtidig det mest skremmende.

Før jeg fikk barn trudde jeg aldri at jeg kom til å være mer interessert i å handle både klær og ting til mitt barn enn meg selv. Shoppingsrundene på senteret ender som oftest opp med ting til min datter også glemmer jeg gjerne de tingene jeg skulle handle til meg selv.

Før jeg fikk barn ante jeg virkelig ikke hvor mye det gikk ant å elske noen. Du setter vekk alle dine egne behov og følelser for et annet menneske.

Før jeg fikk barn hadde jeg faktisk ikke peiling om hvor trøtt og sliten man faktisk kunne bli, det å komme seg gjennom flere dagers våken netter og ikke klare å gjøre som alle anbefalte "du må sove når babyen sover". Jeg hadde mer lyst til å komme meg ut på dagtid for å møte andre mennesker enn å bare sitte hjemme alene med bleieskift og amming. (ikke ta meg feil, det var koselig det også)

Før jeg fikk barn så viste jeg ikke at det å bare få kunne gå ut av huset alene uten å måtte tenke over hva du skal si til din 3 åring for å lure henne med i bilen var noe som bare føles helt fantastisk ut å få sleppe en gang i blant.(viss hun har en god dag så kommer du deg kanskje problemfritt ut). Det å slippe å krangle med noen om  f.eks. hvilken sko hun skal ha på seg eller hvilken lue, man kan bare reise seg opp å gå ut av huset, akkurat når man vil. 

Før jeg fikk barn ante jeg ikke hvor deilig det er å få sminket og fikset seg helt i fred og ro, uten å måtte tenke på en liten ramp som konstant er klar for nye oppdrag som f.eks. tegne på vegger og skap om du uheldigvis ikke følger med 1 lite minutt. Det kan også skje at de små fingrene kommer seg i sminken din uten at du ser det. Plutselig er favoritt leppestiften din ødelagt eller borte.

Før jeg fikk barn ante jeg ikke hvor enkelt jeg hadde det med å faktisk kunne ta spontane helgeturer, reiser eller noe så enkelt som å dra på besøk til noen uten å måtte tenke over noe som helst, nå må alt planlegges med både jobb og barnepass.

Før jeg fikk barn trudde jeg aldri at at jeg kom til å sette så stor pris på all hjelp jeg får fra mine foreldre og det å faktisk skjønne at både det dem har sagt til meg opp igjennom tiden og det dem sir nå er for å hjelpe meg og ikke for å irritere eller plage meg.

Før jeg fikk barn hadde jeg et helt annet syn på hva jeg så etter i en partner. Jeg så gjerne etter den pene gutten som kunne komme med roser til meg mens nå setter jeg mer pris på en MANN som faktisk kan skru på bilen min eller bare rett og slett kan gjøre alle de maskuline tingene i hjemmet som ikke jeg kan.

Før jeg fikk barn ante jeg ikke hvor stolt jeg kunne bære tittelen som Mamma uansett om dagene kan være tøffe med både jobb og barn. Jeg føler meg så utrulig heldig som får være mammaen til min kjære datter. 

 

-Sarah

09.01.2017

"Mamma, du er min bestevenn"

 • Skrevet 09.01.2017 klokka 12:31
 • Kategori: Ung mor

Noen få ord fra min datters munn som virkelig varmer mitt hjerte, snuppa mi har vært syk så derfor har dere hørt lite fra meg på bloggen den siste uken. Vi var hjemme fra både jobb og barnehage både på Tordagen og Fredagen, iløpet av helgen ble formen hennes bedre og igår tok vi turen innom badelandet slik at hun sku få kommet seg litt ut igjen, da hun var blitt rastløs av å bare sitte inne. I det jeg fortalte henne igår at vi skulle dra til badelandet smilte hun fra øre til øre. Hun virkelig elsker å bade og hun ble ekstra glad da onkelen hennes ble med. Idag har jeg vært å levert henne i barnehagen, så nu skal jeg ta å dra innom noen butikker for å kjøpe noen små ting. Regner med dere får høre mer fra meg på bloggen nu framover.

 

-Sarah

08.01.2017

Å være hjemløs i et av verdens rikeste land

 • Skrevet 08.01.2017 klokka 18:12
 • Kategori: Blogg

Jeg blir så frustrert, irritert og oppgitt. Nå har jeg og kjæresten teoretisk sett vært husløs i 3 mnd. Vi har levd som to skilsmissebarn som veksler mellom å bo hos «mor og far». Vi har levd i hver vår bagg, som er klar til å flyttes når som helst.

Jeg, O og huseier har hatt en ekstremt uheldig situasjon. I slutten av September ble det basseng i leiligheten som jeg og O leier. Varmtvannstanken hadde begynt å lekke, det rant så mye at nesten hele gulvet i leiligheten var dekket av vann på ca. 1 time. Tidspunktet på denne uheldige situasjonen passet sykt dårlig, jeg var midt i eksamenslesingen til en eksamen jeg skulle ha om 1 ukes tid. Jeg satt og leste til eksamen med kjøkken dører som var revet ut, håndklær ut over gulvet, søppelbøtte midt på kjøkken gulvet, og en sofa full av pc utstyr, høyttalere og annet som var berget fra det fuktige gulvet.

I hele situasjonen var det en positiv ting, jeg og O skulle reise bort i 10 uker, så vi pakket bort alle våre private eiendeler. Vi puttet tingene i boden, og på soverommet som ikke hadde vannskadet gulv. Vi fikk beskjed om at leiligheten skulle være ferdig fikset til vi kom tilbake. Jeg vet at det kan være vanskelig å love noe når det er snakk om oppussing, men vi krysset fingrene for at det skulle bli klart til 1.desember som var avtalt. Uheldigvis var ikke leiligheten ferdig og det var selvfølgelig kjip, men hva kan man gjøre med det?
 

NÅTID:

Nå er vi på 8 Januar og leiligheten er fremdeles ikke ferdig. Vi har ikke peiling på når den blir ferdig, den siste beskjeden vi har fått er at leiligheten skal være ferdig «ut på nyåret», kan noen fortelle meg hvor lenge UT PÅ NYÅRET varer? Jeg er rett og slett lei av å vente på å få flytte inn i min egen leilighet hvor jeg kan ha kontroll på mine egne ting.

Jeg vet at gjennom jobb er det mulig å leie billigere jobb leiligheter, så når vi fikk vannlekkasje i leiligheten snakket jeg med boligkontoret, og ble plassert i en boligventeliste. Jeg fikk inntrykk av at det var lang venteliste, og vi kunne risikere å måtte stå i kø frem til sommeren. For noen dager siden kjente jeg virkelig følelsen av å være dritt lei av å leve som ett pakke esel som flytter hit og dit annenhver uke. Jeg tok dermed kontakt med boligkontoret for å minne de på at jeg fremdeles er interessert i bolig. Dagen etter fikk jeg mail om at de hadde en bolig ledig som var innflytningsklar nå. Vi dro dagen etter spent og nysgjerrig og tok en titt på leiligheten. Vi hadde egentlig bestemt oss for å ta leiligheten før vi var på visning, og jeg kan si at vi har tatt leiligheten og skal flytte inn 15 februar.

PROBLEM:

Grunnen til at vi ikke har flyttet inn i den nye leiligheten, og venter til den 15 Februar som føles som en evighet til er fordi vi må forholde oss til kontrakten til den skadede leiligheten. Alle som har leid en privat bolig vet at det er standart med 3 mnd. Oppsigelsestid som er forståelig med tanken på at huseier må finne en ny leietaker.

Selv om leiligheten er ubeboelig (Vi kan flytte inn i leiligheten siden gulvet er lagt på, og det er bare kjøkkeninnredningen som gjenstår. Jeg og O skal begge ha jobber fra 9.1-17 der vi både jobber dag, aften og natt, og da passer det ikke å ha noen som snekkerer når en kommer hjem fra nattevakt og skal sove. I tillegg til alt støyet som hører med til oppussing så blir det ekstra mye kaos ,og rot når ting ikke er ferdig pusset opp) må vi forholdes oss til kontrakten, og det er ganske kjedelig siden vi ikke har bodd i leiligheten på over 3 mnd, og  vi kan når som helst flytte inn i den nye leiligheten. Uheldigvis er en kontrakt, en kontrakt, så man får bare forholde seg til den.

Jeg å O har ikke betalt husleie så lenge leiligheten er ubeboelig bare sånn at det er sagt.

04.01.2017

Tornerose sov i 100 år - Ville du sovet i 100 år?

 • Skrevet 04.01.2017 klokka 23:15
 • Kategori: Blogg

Jeg har nettopp kommet hjem fra kino, jeg så  filmen passengers. Den handler enkelt og greit om 5000 mennesker som skal reise til en annen planet. Reisen tar ca. 120 år, og de skal ligge i dvale inntil 4 mnd før de er fremme. En passasjer våkner fra dvalekammeret som det er feil på etter bare 30 år i dvale. Etter ett år som den eneste våkne passasjeren begynner ensomheten og ta han, da dukker spm. Opp om han skal vekke en annen passasjer eller la være.

Dersom du kunne gått i dvale og våknet etter 100 år, ville du gjort det?

Det hadde antakelig vært spennende å sett hvordan det kommer til å være på jorden om 100 -150 år, og hvordan blant annet teknologien har utviklet seg.
Dersom jeg hadde fått spm. Om å gå i dvale i f.eks. 100 år, så ville jeg sagt nei pga. flere årsaker. De fleste jeg kjenner ville vært veldig gamle og kanskje ikke lenger vært tilstede. En annen årsak er at jeg vet ikke hva som kommer til å skje i fremtiden, kommer det til å være krig i hele verden, økonomiske kriser, miljø kriser eller annet?


Ville du gått i dvale? 

02.01.2017

Nytt år-Nye muligheter

 • Skrevet 02.01.2017 klokka 17:31
 • Kategori: jul2016

Enda et år er gått og jeg tar det nye året med åpne armer.  I år feiret jeg det nye året rolig hjemme utfår huset hvor vi grillet og koset oss framfor et bål med mine foreldre, lillebror, bestemor og min bedre halvdel. Mi flotte datter var med pappaen sin å feiret det nye året med hannes familie. 

Nu har jeg vært å hentet henne i barnehagen etter hun har vært borte noen dager hos sin pappa og vil si at det var utrolig godt å få hentet henne hjem igjen. Resten av ettermiddagen skal vi bruke på å kose oss med barnetv og alle de nye flotte lekene hun har fått både i julegave og bursdagsgave. 


Mitt antrekk til nyttårsaften besto i år av scooterklær.
 

-Sarah

02.01.2017

Sarah, skal vi på TV?

 • Skrevet 02.01.2017 klokka 15:33
 • Kategori: Blogg

Jeg ser at rubicon søker etter jente bloggere som ønsker å bli vist på tv.

Kristine: Sarah har du sett på bloggerne som har brukt å gå på TV2?
Sarah: Ja, hvordan det? 
Kristine: Jeg ser at Rubicon søker etter nye bloggere til en ny TV serie.
Sarah: Hehe, tenkte du at vi skulle melde oss på?
Kristine: Ja. De søker etter bloggere, og vi er jo bloggere?
Sarah: Ja for så vidt så er vi jo bloggere.  Hva er et av kravene for å melde seg på? 
Kristine: Du må drive med ekstremsport. 
Sarah: Kan vi si at shopping er ekstremsport? 
Kristine: Ja, iallefall for lommeboka. 
Sarah og Kristine: da melder vi oss.
Fornuften: Nei vi skal ikke melde oss på, vi har fremdeles mye jobb igjen med bloggen vår som vi ønsker å fokusere på fremover. Det hadde sikkert vært spennende å være med på et slikt program, men tiden strekker ikke til. 
Sarah: Hvorfor må "fornuften" bestandig komme å plage oss?
Kristine: Jeg vet ikke, sikkert bare for å være plagsom  

02.01.2017

Kan ikke fatte det

 • Skrevet 02.01.2017 klokka 00:09
 • Kategori: jul2016

Jeg kan ikke fatte å begripe det. I går kveld når jeg la meg var jeg 7 år, og vi skulle feire år 2000, og når jeg sto opp i dag tidlig var jeg  23 år gammel og vi har nettopp ønsket 2017 velkommen. Tiden har gått så utrolig fort. Syns ikke du det?

Gårsdagen startet med en 8 timers dagvakt på sykehuset, som ble etterfulgt med en kjapp kjøretur til hytta hvor kalkunen sto klar på bordet. Etter å ha fått opp energinivået kjørte jeg å kjæresten inn til "byen" igjen. Vi hadde bestemt oss for å ha litt kjæreste tid med champagne. Når klokken viste 23:33 fant vi ut at det ville være litt trist å bare drikke champagne uten noen god mat. Vi kastet oss i bilen, og kjørte til bunnpris. Vi fant faktisk mye godt, så vi laget pizza av pitabrød, fenalår, Snøfrisk, og tomater. Desserten besto av fenalår, melon og druer. Maten å desserten var ferdig akkurat i tide til rakettene.

Velkommen 2017.
Håper du gir meg et bra år.


Vi hadde en utrolig fin utsikt til maten.


 

-kristine

 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign