hits
08.01.2018

2018... Hva nå?

  • Skrevet 08.01.2018 klokka 12:48
  • Kategori: Jul2017

Vi er allerede ferdig med den første uka i 2018, og noen er godt i gang med nyttårsforsettene sine, mens andre har bestemt seg for å prøve på nytt til neste år. Jeg er ikke et unntak når det kommer til nyttårsforsettene. Jeg har i år som i fjor laget meg nye nyttårsforsett som jeg gleder meg til og forhåpentligvis få gjennomført i år. Når sant skal sies kan jeg ikke huske at ett eneste mål jeg har satt for de tidligere årene bli gjennomført fult ut . Jeg har på lik linje som i år kjent engasjement og motivasjon for alle de tidligere nyttårsforsettene. Problemet er at noen mål har jeg gjennomfører i ca. 1 mnd. før motivasjonen dabber av, mens andre mål gjennomføres noen ganger i løpet av året. Kanskje mine tidligere nyttårsforsett ikke har vært de rette målene for meg? Men who cares fordi når er det nytt år og nye muligheter.

♥ Være flink å skrive i boken «Historien om deg». Dette er en bok for deg som vil få mer ut av dagene sine, sette deg mål, utfordre deg selv og bety noe for andre. Jeg har nettopp startet å bruke denne boken, så jeg kan fremdeles ikke uttale noe om hva jeg syns om den. 

♥ Jeg har lyst til å gjøre noe som jeg egentlig ikke tørr f.eks. hoppe i fallskjerm, hoppe i strikk, holde en slange eller noe annet som gjør meg skjelven i knærne.

♥ Dra på noen spennende kurs som vil gi meg mer kunnskap

♥ Ri på en elefant

♥ Reise mye mer. Reising og opplevelser er noe som gjøre meg glad, og det er noe jeg ikke har kunne prioritert så mye i livet mitt tidligere på grunn av studentlivet med stipend og obligatoriske skoletimer.

23.12.2017

Det er en selvfølge med julegaver under juletreet

  • Skrevet 23.12.2017 klokka 07:59
  • Kategori: Jul2017

Det er en selvfølge med et grønt og glitrende juletre den 24 desember som er fylt opp med julegaver både til store og små. Flere av ønskene på ønskelisten er pakket med julepapir og ligger klar under juletreet til deg. På selveste lillejulaften kribler det i magen av å se alle julegavene som ligger klar og venter på å bli åpnet i morgen. Dessverre er det kanskje ikke alle som har julegaver under juletreet pga. f.eks. økonomiske årsaker, og kanskje ikke ett eneste ønske fra ønskelisten blir oppfylt.

I fjor laget jeg en ny tradisjon for meg, og det er å kjøpe en julegave som jeg leverer inn til frivillighetssentralen. I fjor som i år har jeg kjøpt inn en julegave til et barn mellom 2-5 år som jeg håper blir glad for gaven fra julenissen. Gaven behøver nødvendigvis ikke å være så kostbar, en kan alltids finne en rimelig og fantastisk gave som en liten eller stor vil bli glad for å åpne på selveste julaften som for eksempel en melkesjokolade, lekebil, tegnesaker eller kanskje hjemmestrikket ullvotter. 


Fjorårets gode gjerning. Trykk deg inn på linken dersom du ønsker å lese innlegget.  

Gave til en fremmed

Folk er folk 

14.12.2017

Årets julebord

  • Skrevet 14.12.2017 klokka 13:33
  • Kategori: Jul2017

Litt sent ute med dette innlegget, men det sies vell at det er bedre sent enn aldri?

Nu har det vært en periode med stillhet på bloggen igjen, men nå tenkte jeg å komme med ett lite kjapt innlegg om årets julebord som jeg var på forrige helg. Jeg hadde en flott kveld med mine flotte kollegaer, god mat, musikk og alle var i godt humør. Uansett om jeg har vært borte en stund fra jobb og har fått mine begrensninger på hva jeg klarer å være med på, så er det utrolig godt å bli inkludert og få muligheten til å være med.

Hvert år har vi stelt istand ulike type underholdninger på julebord så i år hadde vi "skattejakt" og "årets kåringer". Da endte jeg opp med kåringene "kveldens best kledde" og "årets jålepotte". Og sistnevnte kan vell jeg ikke si meg helt uenig i, hehe. 

Nå skal jeg snart ut entur på senteret med Kristine som er påtur til Alta, så da avslutter jeg innlegget her.

Vi blogges!

-Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign