hits
02.01.2017

Nytt år-Nye muligheter

  • Skrevet 02.01.2017 klokka 17:31
  • Kategori: jul2016

Enda et år er gått og jeg tar det nye året med åpne armer.  I år feiret jeg det nye året rolig hjemme utfår huset hvor vi grillet og koset oss framfor et bål med mine foreldre, lillebror, bestemor og min bedre halvdel. Mi flotte datter var med pappaen sin å feiret det nye året med hannes familie. 

Nu har jeg vært å hentet henne i barnehagen etter hun har vært borte noen dager hos sin pappa og vil si at det var utrolig godt å få hentet henne hjem igjen. Resten av ettermiddagen skal vi bruke på å kose oss med barnetv og alle de nye flotte lekene hun har fått både i julegave og bursdagsgave. 


Mitt antrekk til nyttårsaften besto i år av scooterklær.
 

-Sarah

02.01.2017

Kan ikke fatte det

  • Skrevet 02.01.2017 klokka 00:09
  • Kategori: jul2016

Jeg kan ikke fatte å begripe det. I går kveld når jeg la meg var jeg 7 år, og vi skulle feire år 2000, og når jeg sto opp i dag tidlig var jeg  23 år gammel og vi har nettopp ønsket 2017 velkommen. Tiden har gått så utrolig fort. Syns ikke du det?

Gårsdagen startet med en 8 timers dagvakt på sykehuset, som ble etterfulgt med en kjapp kjøretur til hytta hvor kalkunen sto klar på bordet. Etter å ha fått opp energinivået kjørte jeg å kjæresten inn til "byen" igjen. Vi hadde bestemt oss for å ha litt kjæreste tid med champagne. Når klokken viste 23:33 fant vi ut at det ville være litt trist å bare drikke champagne uten noen god mat. Vi kastet oss i bilen, og kjørte til bunnpris. Vi fant faktisk mye godt, så vi laget pizza av pitabrød, fenalår, Snøfrisk, og tomater. Desserten besto av fenalår, melon og druer. Maten å desserten var ferdig akkurat i tide til rakettene.

Velkommen 2017.
Håper du gir meg et bra år.


Vi hadde en utrolig fin utsikt til maten.


 

-kristine

 

31.12.2016

Nyttårsforsett

  • Skrevet 31.12.2016 klokka 20:08
  • Kategori: jul2016

God kveld, og godt nytt år. Det er sikkert flere som sitter hjemme med hårrullene i håret, sminke i fjeset, og promille til kjøling i kjøleskapet slik at dere blir klar til den store feiringen som skjer i natt.

Nyttårsforsett.

Nyttårsforsett er ett utrykk for et ønske om å oppnå ett mål, avslutte en uvaner for eksempel slutte å røyke/ snuse, bli flinkere til å trene, spise sunnere, og annet når det nye året starter.

Her om dagen pratet de om nyttårsforsett på radioen, de nevnte blant annet at flere nyttårsforsett blir avsluttet i midten av Januar fordi folk har forhøye ambisjoner, og høye mål. Jeg har lært at det er viktig å sette seg delmål for å oppnå selve målet.

 

Mine nyttårsforsett

I år har jeg prøvd å lage noen få oppnåelige mål.

♥ Holde denne bloggen oppdatert, med ting dere ønsker å lese om.

♥ Drikke mer vann; Jeg er ekstremt dårlig til å drikke vann. De enste gangene jeg klarer å holde meg til ca. 1,5 liter vann er når jeg går på detox.

♥ Dra på nye opplevelser. For eksempel ferie, telttur, og andre opplevelser som dere anbefaler.  

♥ Gå på ski i vinter: Jeg har relativt nye ski, men jeg har gått ekstremt lite på ski de siste 10 årene. I vinter er planen å gå på ski.

♥ Stelle neglene mine hver helg: Alle som jobber i helse som for eksempel sykepleier, tannlege ect. kjenner til reglene om å ikke ha lange negler og/med neglelakk. Når jeg ikke har jobb skal jeg stelle neglene mine med neglelakk.


Gammelt bilde fra en av mine opplevelser (Gibraltar)

 

Hvilken nyttårsforsett har du?
Har du gjennomført et nyttårsforsett?

 

-kristine

26.12.2016

Forsinket

  • Skrevet 26.12.2016 klokka 15:24
  • Kategori: jul2016

Her kommer et forsinket juleinnlegg som egentlig burde kommet i går, men jeg har rett og slett ikke vært i nærheten av Pcn, så derfor kommer innlegget nå.  

God dag, og god jul. Jeg håper at samtlige har hatt en fin julefeiring. Jeg har i alle fall hatt det.

Hva fikk jeg i år

Jeg kan ikke tro annet enn at jeg har oppført meg eksemplarisk i år. Jeg har nemlig fått alt jeg har ønsket meg, og litt til.

Hos mamma og familien fikk jeg en rød turbukse som jeg har siklet etter i flere mnd. også fikk jeg en røde kosedrakten som jeg har bosatt meg i (se på bildet under innlegget).

Jeg fikk tidenes fineste hjertesmykke av den fantastiske kjæresten min. Jeg elsker smykket.

Andre julegaver som jeg har fått er et vin sett som kommer til å bli hyppig brukt, et tvilling smykke som jeg har siklet etter en stund, pene skinn hansker som passer perfekt her i Finnmark hvor det er så kaldt om vinteren, et ullpledd som jeg kommer til å bosette meg under resten av vinteren, Calender girl - forført  som jeg gleder meg til å starte å lese, og hårspray, genser, maskara, ansiktsmaske, musserende vin, og en del andre småting.
Tarek slenger med en julehilsen til dere
 

-kristine

 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign