22.04.2017

4 tips til ikke party folk

 • Skrevet 22.04.2017 klokka 21:38
 • Kategori: Jentetips

God kveld til dere som har valgt å gjøre akkurat det samme som meg i kveld, nemlig å holde rompa hjemme. Her er 4 tips til hva du kan finne på i kveld.

♥ Finne en god film å se på f.eks. Our Family wedding, The Woman, Two Weeks Notice, En shopoholikers bekjennelser,Case 39, Magisk møte på Manhattan, The Age of Adaline og Abduction.

♥ Male/ tegne, ja dere leste riktig. Dersom du har male/tegne saker så kan du male/tegne litt. Jeg syns det er gøy å male. 

Det nederste bildet er det siste bilde som jeg har malt. 


♥ Dersom du har en kjæreste som også har valgt å ta der rolig i kveld, så kan du stelle i stand til en romantisk kveld med enten sein middag, kvelds eller ost, kjeks og vin og kanskje litt massasje. 

♥ Les en bok. Jeg ble nettopp ferdig med «Forbilde,» som er skrevet av Sophie Elise. 

 

-kristine

02.04.2017

Tegn deg lykkelig!

 • Skrevet 02.04.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Jentetips

Hva gjør man når man er vandt til fulle dager med jobb, barn, og diverse og plutselig må være hjemmeværende pga. helsa? De siste årene har vært ganske så hektiske så det å ikke ha mulighet til å verken være på jobb eller aktiv er for meg uvandt. 

Så derfor presset jeg meg fra butikk til butikk med kjæresten min gående bak meg som spurte meg gang på gang om ikke vi skulle begynne å komme oss hjem igjen, da jeg blir fort sliten av anstrengelser. Men sta som jeg er, skulle jeg finne den perfekte fargeboken til meg med de perfekte fargetusjene. Jeg endte opp med en fargebok kalt zendoodle. 

Zendoodle-hva er det?

Zendoodle er siste nytt innenfor tegning som blir brukt til meditasjon, terapi, avslapping og avstressing. Tegnearten er sterkt inspirert av "telefontegninger". Man tegner i mens man f.eks. snakker i telefon, er på skolen, i et møte eller rett og slett der man kjeder seg. Mange bruker gjerne tegnearten mens man ser på tv eller med musikk i ørene, jeg er veldig glad i det sistnevnte.
Om jeg blir å tegne meg lykkelig, det vet jeg altså ikke.. men det får iallefall tiden til å gå mens jeg venter på å bli helt frisk.

-Sarah

18.02.2017

Dyrt VS Billig

 • Skrevet 18.02.2017 klokka 17:49
 • Kategori: Jentetips

Hva er egentlig best, dyr eller billig(ere) fuktighetskrem til ansiktet? Jeg har testet en del fuktighetskremer opp gjennom årene, og det er en jeg har kjøpt flere ganger. Jeg kjøpte Vitamin a cream fra Life en gang den var 25% på den pga. min daværende fuktighetskrem var nesten tom. Jeg var delvis skeptisk om jeg kom til å like denne kremen siden det er en all-round krem for ansikt og kropp. Jeg ble overrasket, jeg likte denne kremen.


Jeg har kjøpt min krem på nærmeste Life butikk. 
 

3.grunner til at jeg fortsatt bruker denne kremen til ansiktet.

♥ Billig i forhold til andre dyre merkekremer

♥ Gir god fuktighet, jeg har ikke opplevd å få tørre partier i ansiktet når jeg bruker denne kremen

♥ Jeg får ikke fet hud.

I mitt tilfelle har jeg funnet ut at ansiktskremer behøver ikke å koste 1.mnd lønn for å være god. 

- kristine 

04.02.2017

Hjelp det er valentine

 • Skrevet 04.02.2017 klokka 09:58
 • Kategori: Jentetips

Er du en person som bryr deg om valentine? Jeg er absolutt en person som bryr meg om 14 februar så lenge jeg har kjæreste. Jeg er så heldig å ha en fantastisk kjæreste, som jeg skal feire valentine med i år også.

Jeg vet at valentinsdagen kan være en utfordring for flere av flere årsaker f.eks. ideløshet. I dette innlegget tenkte jeg å komme med noen forslag til dere.

♥ Kjøp en fin bilderamme som du kan sette inn et bilde av deg og kjæresten i fra en dag da dere hadde det fint, og gøy sammen. Bildet kan du evt. Gi i mens du tar med deg kjæresten på biltur, gå tur, sitter på restaurant eller når han minst forventer det hjemme.

♥ Send kjæresten ut av huset eller i dusjen i mens du setter frem ost, kjeks, vin med eller uten alkohol, og i tillegg må du huske å tenne stearinlys og gjøre det koselig i stua

♥ Vekk kjæresten din med en fantastisk frokost på sengen. Jeg kan ikke tro at en eneste person ville blitt sint av å bli vekket på denne måten.  

♥ Lag hjemme spa med ullpledd på gulvet, oppvarmet massasje olje, behagelig musikk, og levende lys med eller uten lukt. Lavendel lukt skal være avslappende.

♥ Kjøp et enkelt smykke hvor du inngraverer navnet ditt i

♥ Overraske med en rose bukett. Du kan f.eks. overraske kjæresten på jobb eller når du/kjæresten kommer hjem fra jobb.

Flere av disse tipsene har du nok allerede kommet på, men hvorfor skal man gjøre det vanskeligere enn det det er. Tenk heller på at valentinsdagen er en hvilken som helst dag hvor du kan vise litt ekstra oppmerksomhet mot kjæresten din.

Jeg liker valentinsdagen fordi den gir en liten påminnelse om at en må huske å vise hverandre kjærlighet i den hektiske hverdagen hvor en kan glemme det, og ta hverandre forgitt. Du må huske på at kjæresten din er ikke forgitt, du er heldig som har han/henne.

Inspirasjonsbilder  

-kristine 

 

 

 

-kristine 

02.02.2017

Et jentetips

 • Skrevet 02.02.2017 klokka 20:35
 • Kategori: Jentetips

Er leggene dine hårete, og huden tørr og nuppete? Det betyr antakelig at du har glemt å skjemme bort huden.

For rundt ett år siden prøve jeg for første gang The Konjac Sponge for kroppen og var fornøyd. Siden den gang har jeg vært en trofast kjøper av dette produktet.

 • Det finnes forskjellige type svamper, du kan f.eks. kjøpe en for tørr hud, og det er den jeg foretrekker til min hud. Jeg følte at nuppene på kroppen forsvant, og huden ble myk og glatt.
 • Jeg vet om ei jente som hadde uren hud i ansiktet, og hun kjøpte den som passet til fet hud i ansiktet, og 3 mnd. Seinere kjøpte hun en ny fordi hun følte at ansiktet ble renere.
 • Pr. dagsdato bruker jeg en svamp til kroppen som skal passe til alle hudtyper, og er fornøyd med den også. Selv om jeg er fornøyd med denne, så foretrekker jeg den som passer spesifikt til tørr hud siden jeg er plaget med tørr hud om vinteren.

Jeg bruker Konjac spongen nesten hver eneste gang jeg dusjer, og etter jeg har dusjet bruker jeg en fuktighetskrem. Jeg føler at jeg fikk et bra resultat etter få bruk. 

Jeg husker ikke nøyaktig hva jeg betalte for konjac sponge for kroppen, men prisen var ca. 170-200 kr. Du kan bestille det på Coverbrands, blivakker, PureSkin, og du kan sikkert få det kjøpt på helsekost butikker.

PS: Det finnes en egen svamp til kropp (avlang form, slik på bildet), og en til ansikt (rund form).

-kristine 

 

29.01.2017

4 tips til jenter som liker å være sosial.

 • Skrevet 29.01.2017 klokka 18:31
 • Kategori: Jentetips

Er du jente, er du sosial, liker du å finne på noe? da bør du fortsette og lese. 

4 tips til en super jentekveld.

Ha et tema ? Kanskje ikke alle venninnene dine strikker, hekler, syr eller tegner med behøver det å bety noe? Inviter venninnene dine hjem til en temakveld slik venninna mi gjorde i går. Det var vin og strikkekveld der enkelte prøvde å lære å strikke, jeg fikk hjelp til et strikkeproblem, og andre forsettet på et prosjekt. Jeg syns temakvelden ble vellykket med mye god snacks og stemning.

♥ Spa kveld med ansiktsmaske, «permanent» farge til øyenbryn, neglelakk og hår kur. Kanskje dere kan lage hjemmelaget ansiktsmaske og hår kur? Jeg har dessverre ingen oppskrifter å anbefale dere siden jeg fremdeles ikke har prøvd å lage det.7

♥ Spillekveld. Dersom du ikke har sluttet å spille kort/brettspill så kan jeg anbefale black stories, dette spillet går ut på å løse mord og mysterier. SingStar er supergøy, så det kan kanskje lage mye god stemning og latter.

♥ Vin smaking. Det behøver ikke å koste al verdens dersom alle kjøper en billig vinflaske hver, eller så kan man fordele seg at noen kjøper vin og andre kjøper snacks. Underveis i vinsmakingen kan en gi poengskår, og den vinen som tilslutt har fått mest poengskår vinner. Det kan hende at kvelden ender opp med en tur på byen. 

-kristine 

 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, camping, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits