hits
22.12.2017

"Har du kanskje dusjet litt lenge?"

 • Skrevet 22.12.2017 klokka 22:21
 • Kategori: Hverdag

Haha nå skal jeg fortelle dere noe litt flaut som skjedde i dag.

Er det bare jeg som har tatt en dusj etter en annen som har brukt opp alt varmt vannet? Det tviler jeg på. Det er så sykt typisk at man kunn rekker å dusje i varmt vann i ca. 1-2 minutter slik at man når å sjamponere inn håret før alt varmtvannet er brukt opp slik at det bare kommer Isvann til slutt ut av dusjhodet. I dag opplevde jeg nettopp det, men i dette tilfelle var det ingen som hadde brukt dusjen eller masse varmt vann på ca. 30-40 timer så i mitt hode var det en selvfølge at det skulle være nok varmtvann til mer enn maks 2 minutter. Jeg rakk akkurat å dusje i ett par minutter og sjamponere inn håret før det ikke var mer varmtvann igjen. Det er dagen før lillejulaften og jeg kan ikke være uten varmtvann resten av jula. Jeg tok dermed kontakt med vaktmesteren til leiligheten jeg bor i og fortalte situasjonen. Kort fortalt: Det er ikke mer varmtvann i varmtvannstanken, samboeren min har prøvd å skru av og på sikringen til bad og varmtvannstanken, og oppvaskmaskinen har vært på i dag tidlig men jeg har aldri opplevd at den har brukt opp alt varmtvannet så jeg tviler på at det er den som er årsaken. Kort tid etter (ca. 15-20 min) kommer vaktmesteren og titter i sikringsskapet, og ser på varmtvannstanken før han spør meg « Er du sikker på at du ikke har dusjet litt lenge?». Jeg holder på å dø innvendig før jeg svarer «hehe, nei jeg har nok tatt tidens raskeste dusj på lenge». Det går ca. 30 minutter før han ber meg om å kjenne på temperaturen i vannet som kommer ut av dusjhodet og spør meg hvordan jeg syns temperaturen i vannet er nå, og da svarer jeg han enkelt og greit at temperaturen er mye høyere nå enn da jeg dusjet (det er ca. 1-1,5 time siden jeg dusjet). 

Jeg er usikker på om vaktmesteren i det store og det hele gjorde noe utenom å se i sikringsskapet, målet om det kom strøm til varmtvannstanken, og finne ut at det ikke lenger er isvann i varmtvannstanken, men at det er lunket vann. Jeg kan love dere at jeg vet stor forskjell på isvann og lunket vann, så det vannet som kom ut av dusjen i ettermiddag var is kaldt og ikke lunket. Jeg er veldig nysgjerrig på hvorfor det var is kaldt vann i ettermiddag når det nesten ikke var blitt brukt varmt vann på over ett helt døgn. Jeg syns det var litt kleint at vaktmesteren ikke fant noe som var galt, og at temperaturen i vannet begynte å bli lunket i mens han var til stede uten at noe antakelig ble gjort. Jeg skulle i det minste ønske at det faktisk var noe galt med varmtvannstanken slik at vaktmesteren kunne stolt på deg jeg sa. Jeg fikk en liten følelse på at han var litt skeptisk på det jeg fortalte han siden vannet hadde blitt lunket i mens han var tilstede. 

05.10.2017

Våres nye ansatt

 • Skrevet 05.10.2017 klokka 08:23
 • Kategori: Hverdag

Ettersom jeg har blitt mer aktiv på bloggfronten igjen og leserantallet er på tur sakte men sikkert opp igjen, så tenkte vi at det var påtide å få inn en egen ansatt som kan ta seg av alt administrasjonsarbeidet vi blir å ha framover. Ikke har vi ansatt hvem som helst heller, hun er en med små raske fingre, har masse energi og med glimt i øyet. Hennes ønske for bloggen framover er at vi gjerne skal få sponsorer og samarbeidspartnere fra ulike godter og lekebutikk-kjeder. men hun kan gå med på andre også så lenge det inneholder is, leker eller godteri.

Etter vi hadde stått å diskutert om saken med skrivepulten på ikea, så ble vi til slutt enig om å heller dra på lekeland etter den noen timers lange handleturen. Så da ble det dag nummer 2 på et annet lekeland.

Blogges!
-Sarah

02.10.2017

Full rulle på lekeland

 • Skrevet 02.10.2017 klokka 14:34
 • Kategori: Hverdag

Hei alle dere, håper dere har hatt en fin dag så langt :-)

Nå sitter jeg med øynene halvveis igjen i passasjersetet etter en ganske så tidlig morgen og avreise til Luleå. Her har vi vært noen timer på Leos lekeland med frøkna mi, noe som hun trivdes veldig godt med. Og hun mor selv fikk seg entur på dollarstore. Men desverre så avslutter jeg innlegget her så får dette bare være et lite kjedelig hverdagsinnlegg uten mål og mening, men mest sannsynlig blir dere å få se mer til meg her på bloggen igjen. Da jeg har skrevet noen innlegg klare for å legges ut med litt forskjellige spennende temaer som jeg lenge har hatt lyst til å ta opp.

Vi blogges!
-Sarah

29.06.2017

Alt stoppet opp for meg

 • Skrevet 29.06.2017 klokka 00:20
 • Kategori: Hverdag

Den følelsen når du gir alt, står på og virkelig prøver å oppnå dine drømmer. Du brenner virkelig for det du gjør og ingenting kan stoppe deg. Alt går riktig vei og du føler virkelig at det er framgang i det du gjør. Plutselig sir det stopp og du føler at du ikke gidder mer. Hva tjener jeg på dette? Hva gir dette meg? Plutselig mister du alt av motivasjon og alle de drømmene og planene du hadde føles bare plutselig ikke riktig ut lengre. Og det er akkurat dette som skjedde med meg og denne bloggen. Så derfor har dere ikke hørt så mye fra meg på denne bloggen den siste tiden og i tillegg til at det har vært mye motgang den siste tiden. Men det er vell det som er endel av livet? 

Men nå ønsker jeg å komme meg tilbake igjen, jeg vil ikke være hun som ga opp. Men denne gangen gjør jeg det i mitt eget tempo og jeg blir å skrive når jeg føler for det. Fordi det er ikke noen hemmelighet at jeg trives med dette, å skrive på denne bloggen. Men jeg er samtidig i full fokus på å komme meg tilbake til jobben min på salongen med et skritt om gangen til jeg er der jeg var før.
-Sarah

13.06.2017

Kolpusjentene på shopping

 • Skrevet 13.06.2017 klokka 15:53
 • Kategori: Hverdag

Hei alle dere flotte!

Dere har ikke hørt så mye fra meg på bloggen den siste tiden, motivasjonen har ikke vært på topp og bloggen har da blitt noe ned prioritert. Jeg tenkte jeg etterhvert skulle skrive et innlegg til dere angående hva dem fant ut etter prøvene i Tromsø, noe som noen kanskje lurer på?, men det blir ikke akkurat nå.

For øyeblikket sitter jeg å spiser sammen med Kristine på fy fader, hun har tatt turen innom Alta idag og da inviterte hun meg med ut på shopping. Vi har vært noen runder på city å handlet litt. Dere får høre fra meg snart igjen, blogges!

-Sarah

08.06.2017

Nesten for godt til å være sant

 • Skrevet 08.06.2017 klokka 13:38
 • Kategori: Hverdag

Hvordan er det mulig? Jeg hadde gitt opp alt av håpet, troen og alt annet. Jeg har stortsett holdt meg inne de siste mnd. Og det har ikke fristet å røre seg ut av døren. Men på en eller annen måte slapp det tak... Den kalde, kjedelige og lange høsten/vinteren. Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har pakket vinterklærne så mye opp og ned som jeg har gjort i år. Men endelig var det våres tur også, våres tur til å nyte 20 varme grader oppe i Finnmark. Jeg regner med at det ikke blir så alt for mange slike dager, så disse dagene skal jeg nyte mens jeg kan og uansett om formen ikke er enda helt på topp. Men det krysser jeg fingrene for at den snart blir!

Hurra for selfiestang, så slepper man å være avhengig av andre til å ta bilder. Haha!
-Sarah

17.05.2017

Røde lepper på den store dagen

 • Skrevet 17.05.2017 klokka 13:23
 • Kategori: Hverdag

Er det noe jeg virkelig liker, så er det den røde leppestiften min. Den bruker jeg flittig i anledninger som 17.mai, jul og alle andre anledninger det passer til.

Ellers ønsker jeg alle dere en riktig fin 17.mai feiring idag og håper alle dere der ute som brukte gårsdagen på fyll og fanteri kommer dere fort iløpet av dagen!, for min del syns jeg at det var godt å våkne opp frisk og rask! Hehe! Nå skal jeg dra å hjelpe min mor med 17.mai middagen også blir jeg å hente dattera min iløpet av dagen, som har vært hos pappen sin i natt. 
 

-Sarah

17.05.2017

Nå er feiringen igang

 • Skrevet 17.05.2017 klokka 00:16
 • Kategori: Hverdag

God kveld folkens, eller kan man si natt?
Nå er det ikke lenge igjen til nasjonaldagen. Natten til den store dagen skal feires med gode naboer og klassekamerater. Ha en fin natt til 17 mai feiring!-Kristine

16.05.2017

Noen timer på jobb og en oppklipt finger

 • Skrevet 16.05.2017 klokka 19:56
 • Kategori: Hverdag

Hei alle dere flotte, ville bare titte innom her før jeg skal ut å gjøre noen ærender før selveste 17.mai. Idag var jeg noen timer på jobb, noe som var litt godt. Det å komme seg litt ut, klippe, farge og møte på sine faste kunder igjen. men man kunne merke at det var dagen før 17.mai, mildt sagt. Dagen min endte nemlig opp med en oppklipt finger og et lite blodbad av en finger som jeg aldri trudde skulle slutte å blø. Men det er vell sjarmen med å jobbe som frisør? Haha, neida. Men uhell skjer og idag var det min tur. Heldigvis var det en på jobb som kom til unnsetning å hjalp til å plastre sammen fingeren. For jeg trudde en liten stund at jeg kom til å besvime av den mengden av blod det kom ut av fingeren. Heldigvis endte det godt og en oppklipt finger kan man vell tåle? Ellers ønsker jeg dere en riktig fin kveld videre, vi blogges!

-Sarah

14.05.2017

Hipp hurra for fyllsyka

 • Skrevet 14.05.2017 klokka 13:48
 • Kategori: Hverdag

Nu har jeg akkurat fått kjæresten min til å sette på varmeovnen og nu skal Grandiosaen varmes, vannflasken ligger vesiden av meg og hodet mitt dundrer. Hipp hurra for fyllsyka.

Uansett om det ikke er så bra for hodet mitt akkurat nå å drikke så alt for mye alkoholholdig drikke, så var det sykt gøy å komme seg ut med noen venniner igår da det begynner å bli noen måneder siden sist gang jeg var ute og da jeg føler jeg har vært lite sosial den siste tiden. Og uansett om vi etterhvert mistet hverandre ute på byen så vil jeg si at jeg virkelig koset meg ute igår! Takk for en bra kveld jenter!


Vi blogges igjen når jeg blir bedre!

-Sarah 

13.05.2017

Nu er det noe spennende som skjer

 • Skrevet 13.05.2017 klokka 11:00
 • Kategori: Hverdag

Jeg har har så lyst å fortelle dere noe, noe spennende og artig, jeg har lyst å roooope det ut. Noe vi holder på med... Men nå må jeg slokke bålet og nysgjerrigheten deres og desverre fortelle dere at det ikke kan røpes noe om enda. 

Ellers ønsker jeg dere en riktig flott lørdag videre! Idag skal jeg komme meg ut entur på en jentekveld så lenge helsa og formen holder seg bra iløpet av dagen. Noe jeg satser på! -Sarah

11.05.2017

Mitt beste tips mot vonde tanker

 • Skrevet 11.05.2017 klokka 19:58
 • Kategori: Hverdag

Mitt beste tips mot tankekjør, negative, deprimerende eller vonde tanker:

Det er rett og slett å ta deg selv i nakken, komme seg opp av sengen eller sofaen man ligger på og gjør noe ut av det! Gjøre ting man liker eller gjør noe ut av dagen, det hjelper så utrolig på. Det hjelper ikke å fortsette å ligge der med tankene. Jeg tok meg selv i å tenke for mye på vonde ting. Så jeg kom meg opp, fikset meg og kom meg ut av det mørke rommet. Så jeg sier bare fuck negative og vonde tanker, det skal ikke styre mitt liv.


Ellers ønsker jeg dere en riktig fin kveld videre, håper den blir fylt opp med positive tanker, positive ting og en positiv energi :-) forresten er det kommet en sak om russetiden min i Nordlys som du kan lese om her.

vi blogges!

-Sarah

11.05.2017

Alt går til helvete.

 • Skrevet 11.05.2017 klokka 09:01
 • Kategori: Hverdag

Tror du på karma? Tja jeg tror delvis på det, og akkurat nå så lurer jeg på hvordan karmabanken til meg og Ola er siden alt går til helvete. Enten begynner vi å bli karmafattig eller så må det være en ond sky over meg og Ola. 

Hendelse 1: Først får vi vannlekkasje midt under eksamensstresset (i den første leiligheten vi leide), og vi måtte begynne å pakke ned møblene våre slik at kjøkkenet og gulvet kunne bli byttet ut pga. vannskadene.   

Hendelse 2: Så streiker oppvaskmaskinen. Vi var klar over at det var en gammel oppvaskmaskin, men vi var ikke klar over at den kom til å streike 2 uker etter at vi startet å bruke den. 

Hendelse 3: Så streiket klesvaskemaskinen i går kveld. Uheldigvis er garantien gått ut siden klesvaskemaskinen ble kjøpt inn for noen år siden, men den har vært ubrukt frem til for 3,5 mnd. siden. Grunnen til at den har vært ubrukt i flere år er fordi jeg bodde hjemme hos foreldrene mine og hadde egentlig ikke behov for egen klesvaskemaskin siden badet mitt aldri ble ferdig. Når jeg og Ola bestemte oss for å flytte inn i leiligheten som vi leier nå behøvde vi plutselig en klesvaskemaskin, og heldig som vi var hadde jeg en ubrukt klesvaskemaskin, som uheldigvis fungerte i 3,5 mnd. TYPISK... Dersom du har lyst til å sponse oss en ny klesvaskemaskin så er det bare og si i fra, hehe.Alle disse hendelsene har skjedd på 8 mnd.  

-kristine

08.05.2017

This winter is never going to end

 • Skrevet 08.05.2017 klokka 14:40
 • Kategori: Hverdag

Er det ikke rart? Vi er litt ute i Mai måned og jeg ser ut vinduet og det ligger enda et godt lag med snø ute. Hva er det som skjer? Jeg hadde jo innstilt meg til vår og sommer og var klar for å pakke ned vinterklærne våres. Men så lenge varte det da. Ellers har dere hatt en fin søndag? Jeg og min frøken var på bursdag i barnehagen hennes igår. Det er fint å komme seg litt ut på søndager, da jeg syns det alltid er så kjedelig på søndager. Hun syns det var kjempe gøy å kle seg i prinsessekjole å dra på barnehagen å vise seg fram til sine venner :-) 


Vi blogges!

-Sarah 
 

25.04.2017

Naturlig pen

 • Skrevet 25.04.2017 klokka 21:54
 • Kategori: Hverdag

Jeg vet at jeg har skrevet at jeg skulle ta meg en bloggpause nå, men det har blitt til en vane. Å logge meg inn på bloggen å skrive et innlegg.

Idag har jeg første gang på lenge, hatt litt mer energi til å fikse meg opp igjen med både sminke, extensions og løsvipper. Jeg må nesten benytte sjangsen mens jeg både har energi og før jeg skal tilbake til sykehuset. Jeg har også tidligere skrevet i et innlegg at jeg begynner å trives med den naturlige meg. Men samtidig så elsker jeg å dalle meg opp å føle meg vell, det er bare blitt endel av meg og det er slik jeg trives med å se ut. Jeg elsker langt hår men samtidig kan det være godt noen dager å bare være naturlig. Og det kommer jo heller ikke som et sjokk for noen lengre, at du den ene dagen kanskje har kort hår og den andre dagen har langt hår. Alle vet jo at det finnes extensions. 


Vår facebookside HER

Vår instagramkonto: Kolpusjentene

Min private instagramkonto: Hokolpus

25.04.2017

Innkalling til forsvaret

 • Skrevet 25.04.2017 klokka 07:45
 • Kategori: Hverdag

God morgen

For ca. 4 år siden sa jeg farvel til førstegangstjenesten min og livet på båt. For noen måneder siden fikk jeg og O innkalling fra forsvaret igjen, men dette er en innkalling til Nytilføring. Jeg er litt usikker på hva det vil si, men jeg regner med at vi får en del informasjon når vi møter opp.

Nå sitter jeg i bilen trøtt i trynet, og med en åpen redbull. Vi er nemlig en full bil som er på vei til Garnisonen i Porsanger, et sted som jeg aldri har vært på. Vi har alle sammen fått innkalling fra forsvaret, og man er pliktig til å møte . Dersom man ikke møter opp uten gyldig grunn, så kan man bli strafferettslig vurdert. For min del syns jeg det er helt okei å ta meg en liten svipptur fra Hammerfest, så derfor passet det fint med denne innkallingen.

 

-kristine

23.04.2017

En rolig søndag

 • Skrevet 23.04.2017 klokka 12:12
 • Kategori: Hverdag

Hei alle dere flotte, håper dere har hatt en fin søndagsmorgen :-) 

Nå har jeg akkurat vært å hentet frøkna mi hjem igjen etter hun har vært på helgebesøk hos pappaen sin og hannes familie, alltids koselig å hente henne hjem igjen etter hun har vært borte en helg. Nå sitter vi å ser på "Her bor Daniel tiger" på netflix også blir vi nåkk å komme oss litt ut idag på en liten søndagstur. Jeg har satt meg et eget mål om at viss jeg ikke har noen andre planer eller det er noe i veien for det, så skal jeg alltid komme meg litt ut hver søndag. Hva gjør dere denne søndagen?

-Sarah 

22.04.2017

En verden full av snapchat filter

 • Skrevet 22.04.2017 klokka 15:10
 • Kategori: Hverdag

Er det ikke fint? En dag du er uten sminke eller har en kvise på nesen, i panna eller andre steder i ansiktet. Da kan du bare ta opp telefonen, ta fram snapchat og kose deg blandt alle de flotte filterene og da kan du bare glemme mobilkameraet og synlige kviser. Det som også er så gøy er at det er noe nytt hver dag, så det er nesten standard å gå inn for å sjekke hvilken filter som er på snap. Og ja vi elsker det, her er mine bidrag. 


Bruker du ofte snapchat til å ta bilder?

-Sarah

19.04.2017

Outfit, legemøter og oppussing

 • Skrevet 19.04.2017 klokka 11:04
 • Kategori: Hverdag

Hei, alle dere flotte lesere❤ De fleste er vell begynt både på jobb og skole igjen etter påskeferien?

Jeg selv bruker dagene mine på legetimer, møter og klargjøring og pakking til jeg skal tilbake til Tromsø. Også holder jeg på med oppussing av mitt soverom i leiligheten min som jeg tenkte å vise dere nærmere når jeg er helt ferdig. Eller jeg kan vell si at det er min pappa som gjør jobben og jeg står egentlig bare på sidelinjen å velger ut farger og hva som skal bli brukt. Takk pappa, du er super! 

Dagens outfit, t-skjorten kjøpte jeg igår på HM. Love it! 

Ønsker dere en flott dag videre, vi blogges!

-Sarah 

05.04.2017

Et halvt år er gått

 • Skrevet 05.04.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Hverdag

sammen med denne flotte mannen, tiden er gått utrolig fort og egentlig kjennes det ut som vi har vært sammen lengre enn bare et halvt år. Han har stått ved min side fra dag 1, han har bestandig hjulpet meg med det jeg har trengt hjelp med, han var med meg da jeg var på sykehuset, han har gjort dagene mine lettere, smilet mitt større og han har tatt imot min datter med åpne armer. Noe som selvfølgelig har vært en viktig del for meg. 

Takk for at du er en del av livet mitt!

-Sarah
 

03.04.2017

Jeg ville vært en sofagris

 • Skrevet 03.04.2017 klokka 12:22
 • Kategori: Hverdag

Det er en i livet mitt som har endret mitt syn på å gå tur selv når det regner, blåser og snør. Det er en som har sørget for at jeg ikke blir den sofagrisen som jeg antakelig ville blitt uten han. Det er Tarek jeg skriver om, han er den ene lille, hårete og gode vennen min som får meg ut på tur. Dersom jeg ikke hadde hatt han hadde rompa mi antakelig vært grodd fast i sofaen. Det er Tarek som får meg ut på spaserturer klokken 01:00 på natta, der er han som får meg ut i all slags vær, alt er takket være min lille prins Tarek.

 

Hunder er fine turkompiser, og de vet hvordan de skal lure til seg en gåtur

 

-Kristine

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign