hits
26.05.2017

Den indre stemme - eller er det schizofren det kalles?

  • Skrevet 26.05.2017 klokka 21:14
  • Kategori: Humor

Tenk hvor enkelt det hadde vært dersom jeg hadde vært en treningsguru, og uheldigvis så er jeg langt i fra det. Jeg liker å holde meg i form, og jeg liker å trene men for å være ærlig så må jeg gå mange runder rundt meg selv for å få rumpa mi opp av sofaen. Når jeg endelig har tatt tak i meg selv og endelig har kommet meg på et treningsstudio så trives jeg fordi jeg syns det er deilig å være i  bevegelse... til en viss grad da.

For at jeg skal komme til poenget i overskriften så må jeg først informere dere om at jeg er og har vært en fast leser av shape up og andre treningsblader i flere år, og i ett av alle disse bladene har det vært en artikkel om «den indre stemme», altså at man må trene opp den indre stemmen for å prestere bedre på trening dersom jeg ikke har misforstått artikkelen.

Når jeg er å trener bruker de indre stemmene å dukke opp, eller er det kanskje schizofreni det kalles? I alle fall så bruker de indre stemmene mine å ha store diskusjoner når jeg trener.

Stemme 1 er den motiverende stemmen
Stemme 2 er det late stemmen

Stemme 3 er den stemmen som enten er på lag med stemme 1 eller stemme 2.


Her er kommunikasjonen fra gårsdagens kondisjonsøkt.

Stemme 1 «Kom igjen dette klarer du. Det er 15 sekunder igjen. Trø på. Forresten du skal til Frankrike om under 1 måned!»

Stemme 2 «Ta det med ro. Nå er du sliten og da er det på tide å ta en pause. Du kommer uansett aldri til å klare 15 sekunder til»

Stemme 3 «Hør på stemme 1, dette klarer du»

Stemme 2 «Hallo stemme 3, Kristine er sliten la henne ta en pause. Det brenner i beinene hennes og svetten render».

I en lang vinterperiode så har det vært stemme 2 som har brukt å rope høyest, og er det ikke slik at den som roper høyest vinner? Uheldigvis har det vært slik i treningsfronten min i en lengre periode. Nå er det under 1 måned til jeg skal til Frankrike og det har heldigvis stemme 1 fått med seg, og stemmen 1 bruker Frankrike som motivasjon for alt det er verd. Nå håper jeg Stemme 1 klarer å rope høyest frem til jeg skal på ferie, fordi jeg ønsker ikke å ta med meg vinterkroppen til Frankrike.


 

-kristine

23.05.2017

Hva er årets hotteste kropsfarge i sommer ?

  • Skrevet 23.05.2017 klokka 23:05
  • Kategori: Humor

Først følte jeg meg glemt, så ble jeg trist, så ble jeg sint og til slutt fant jeg ut at det er ikke min feil at jeg ikke er blitt kontaktet fra solkremprodusenter, og produsenter som lager produkter slik at du skal få en dypere brunfarge.  Jeg skjønner at de blir skeptiske når de ser værmeldinger med gråe skyer og snø som nedbør i slutten av mai. Hvordan i all verden skal en blogger som lever i et snøhull i mai kunne reklamere om et solkremprodukt når været tilsies at man må dekke seg til med vinterklær.

Til opplysning så stammer jeg fra vikinger, jeg har sameblod i kroppen og jeg har ekte pels på leggene mine som beskytter meg mot kulden. Jeg lar ikke litt snø skremme meg vekk fra verandaen. Jeg har koset meg på verandaen idag med blomstrete sommer outfit. Her er forresten sommerens hotteste kroppsfarge. Kroppsfargen er et resultat av en lang vinter uten solkrem, solarium og vitamintilskudd som skal være med på å gi en dypere brunfarge. Lenge leve rosa/hvit kroppsfarge. Ha en fin kveld 

 

-kristine

13.05.2017

JENTEPROBLEM

  • Skrevet 13.05.2017 klokka 20:30
  • Kategori: Humor

Hei ♥

Jeg håper alle sammen har hatt en fin lørdagskveld hittil, jeg tror i alle fall jeg kommer til å ha det gøy i kveld. Om 10- 15 minutter skal jeg løpe ut i bilen og kjøre til ei venninne som skal ha bursdagsvors i dag, og for dere som lurer på hvordan jeg skal få bilen min med hjem etter bursdagsvorset, så skal jeg hente den i morgen.  Jeg har et problem før jeg kan kjøre til bursdagen og det er at jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse håret mitt i dag. Det er vel et kjent jenteproblem?

-kristine

10.05.2017

Trusene til Kristine er til salgs

  • Skrevet 10.05.2017 klokka 21:34
  • Kategori: Humor


Ja Sarah jeg har faktisk en hel skittentøyskurve med klær, og oppi der ligger det nok mange truser siden undertøyskuffen min begynner å få trusemangel. Jeg har egentlig aldri tenkt tanken på å selge trusene mine, men siden jeg har hørt rykter om at det ikke er så uvanlig å selge truser til trusesamlere så kanskje jeg skal vurdere å selge noen? Jeg skal trossalt på sommerferie til Frankrike og jeg har hørt rykter om at det er dyrt å feriere der, så derfor kan jeg selge noen av trusene mine slik at sparegrisen min blir tyngre, og skittentøyskurven min halveres. Truse til salgs HBO 1000 kr dersom noen er interesserte. 

Til opplysning så er dette et tulleinnlegg. Jeg syns det er hysterisk morsomt at noen mennesker ønsker å kjøpe brukte truser, men for all del så er det bare å kjøpe mine søndagstruser dersom du behøver en fallskjerm,tanntråd, skolisse, hårbånd eller lue siden Sarah allerede har solgt sin til typen.

Sarah sitt innlegg. 

-Kristine 

10.05.2017

Jeg selger trusa mi

  • Skrevet 10.05.2017 klokka 10:57
  • Kategori: Humor

De siste dagene har jeg hatt en brukt truse liggende på gulvet, den ble dessverre glemt da jeg vasket klærne mine. Jeg har gått flere dager nå og tenkt på den, sett på den og lurt på hva jeg skal gjøre med den. Den ligger der fint og pyntelig på baderoms gulvet mitt uten at jeg egentlig har fått gjort noe med den. De siste dagene har jeg også hatt en ganske så slank pengbok og med tanke på at sommeren nærmer seg så derfor har jeg tenkt; hvorfor ikke selge den? Jeg trenger jo litt lommepenger til sommerferien og jeg har hørt noe om at brukte truser er lett tjente penger.

Så derfor selger jeg nå trusen min for hbo 1000,- vet du om noen som kunne tenkt seg å kjøpe den? Den er godt brukt en hel dag på jobb og kan brukes som veske, bærepose, fallskjerm eller av flere samtidig om du ønsker det. Forresten har jeg hørt noen rykter om at Kristine også har noen hun kunne tenke seg å kvitte seg med, stemmer ikke det Kristine?  Ps. så ble kjæresten min å kjøpe trusa mi da han skal dra på fallskjermhopping imorgen, så da er den dessverre ikke lenger til salgs. Hehe!

 

-Sarah 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign