hits
17.02.2017

En hektisk uke

  • Skrevet 17.02.2017 klokka 18:34
  • Kategori: Hår

Etter en ganske så hektisk uke så sitter vi endelig i bilen på tur til Skiboten, hvor vi blir å overnatte 1 natt før vi tar turen videre til Tromsø. Fra Tromsø reiser vi med direkte fly til Gran Canaria, noe jeg ser fram til. Det blir virkelig godt med 1 uke ferie å kunne senke skuldrene. Som jeg nevnte til dere tidligere reiste jeg til Oslo med mine kollegaer sist helg på hår og skjønnhetsmessa som var på Oslo spektrum. Derfor tenkte jeg å legge ut noen bilder på dette innlegget fra denne turen. Helgen besto av hår,  show, inspirasjon, shopping og god mat. Hår og skjønnhetsmessa foregikk både fredagen og lørdagen, hvor vi tok oss tid inn i mellom til shopping og andre gjøremål. På tilbaketuren hjem igjen, ble vi værfast 1 natt i Tromsø. Etter mye venting og masse uvær klarte vi endelig å lande med flyet hjemme i Alta mandagskveld, som var en utrolig deilig følelse. 

Så derfor har denne uken vært ganske så hektisk med fulle lister på jobb, planlegging og pakking til neste tur og i tillegg ha ei lita jente å ta vare på. -Sarah

21.01.2017

Vi forlater jobben på salongen

  • Skrevet 21.01.2017 klokka 13:37
  • Kategori: Hår

For en helg, jeg og noen av de flotte jentene på jobben min reiser på hår og skjønnhetsmessa som blir å være fra 10-12.februar i Oslo. Noe vi gleder oss veldig til, Nå er det 4 år siden sist jeg var der og da reiste jeg med mine klassevenniner fra frisørskolen og våres lærer. Vi hadde nemlig klart å spare oss frem til turen dit som vil si at det var panting av flasker, servering på selskap osv. Jeg vil si at det var en veldig artig og lærerik tur som jeg ikke glemmer med det første, så derfor gleder jeg masse til å dra tilbake igjen.

Noen bilder fra hår og skjønnhetsmessa 2013


 

Nu gleder jeg meg kjempe masse til å dra å få noe ny inspirasjon og se de nyeste trendene sammen med de flotte kollegaene mine.


- Sarah

12.12.2016

Mine favoritter - Hårprodukter

  • Skrevet 12.12.2016 klokka 06:47
  • Kategori: Hår

Jeg som jobber som frisør, har selvfølgelig mange favoritt produkter som jeg så og si bruker daglig/ukentlig. Så derfor tenkte jeg å fortelle mine lesere om hva som er mine favoritter i produktskapet mitt.

En liste over 5 av mine favoritter:

1. Fudge clean blonde violet shampoo, Et must for alle med blondt hår! Den nøytraliserer, renser og fjerner uønsket gulskjær og grumsete toner fra blondt hår.

2. Pureology perfect 4 platinum Repair masque, Desidert den beste hårkuren jeg noen gang har brukt, jeg rett og slett elsker den. En kur som trenger dypt inn i skjellaget og mykgjør og styrker håret fra innsiden. Og ikke bare det så har den mye kortere virketid enn mange andre kurer jeg har brukt. Noe som passer bra for en mor i en stresset hverdag. Virketiden er på 3-5 minutter. 

3. Redken Iron shape 11, Varmebeskyttende som jeg bestandig har i håret ved bruk av varmeverktøy. Den sprayes inn i tørt hår, seksjon for seksjon.

4. Pureology hydrate Shine max, Et vektløst serum som glatter ut krusete hår. Samtidig som det tilfører en utrolig glans. Bruker den veldig mye på mine extensions.

5. Tigi bedhead Hard head hårspray, En god hårspray med mye hold. Prøvd mange forskjellige hårsprayer men alltid vært mest fornøyd med denne.Har du noen favoritter?

- Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign