hits
02.03.2018

Svette rumpeballer og flytting

Jeg er både svett mellom brystene og rumpeballene og har måtte slengt av meg klærne for å få lufttørket svetten. Å flytte er rene kondisjon og styrkeøktene som tydeligvis aldri tar slutt, føles det ut som i alle fall. Fra den dagen jeg skrev dette innlegget har det gått i ett fra morgen til kveld med vasking, pakking, bæring og alt som følger med en #flytting. Heldigvis har vi hatt super flinke hjelpere som har hjulpet til med både vasking og bæring av esker, seng, hvitevarer og alt som er håpløst å bære alene. Hva skulle vi gjort uten hjelperne?  Vi hadde aldri blitt ferdig med flyttingen dersom vi ikke hadde fått hjelp.

Heldigvis har stuegulvet begynte å komme fram igjen etter at alle eskene og søppelsekkene har begynt å tømmes eller blitt plassert i de rommene der dem skal bli tømt. Det gjenstår fremdeles mye å gjøre, men jeg har begynt å se lys i tunnelen så da regner jeg med at jeg snart er ferdig med å pakke ut av eskene og søppelsekkene. Før jeg avslutter innlegget må jeg bare få sagt at jeg hadde aldri trudd at jeg å typen hadde så masse ting i den forrige leiligheten. Slenger også med noen bilder fra flyttingen. 
Skal du flytte snart? 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign