hits
25.10.2017

If it's not black, put it back

  • Skrevet 25.10.2017 klokka 13:54
  • Kategori: Hjem

Er svart den nyeste trenden innenfor interiør? Det er rart hvordan moten forandrer seg med tiden. Alt av de lyse, beige og duse fargene er nå ute av stuen min og jeg har nå offisielt fått dilla på svart og mørkere farger.

Jeg har egentlig aldri vært så veldig glad i å pynte hjemmet med svarte ting eller mørke farger og jeg har bestandig holdt meg til hvite møbler og lyse duse farger, jeg tror faktisk jeg aldri har hatt noe svart i min stue. Men etter en oppgradering av stuen min så må jeg bare si at jeg digger det! Jeg digger den litt mer "tøffere" stilen i hjemmet og jeg regner med at dette er noe jeg kommer til å fortsette med en stund framover.

Om du vil se hvordan jeg hadde det før, kan du trykke her.

Følg oss gjerne på facebook, insta eller min private instagramkonto.
Facebook: kolpusjentene.blogg.no
Insta: Kolpusjentene
Min private: Hokolpus
-Sarah

22.03.2017

Velkommen hjem til meg

  • Skrevet 22.03.2017 klokka 23:47
  • Kategori: Hjem

I helga hadde vi innflytningsfest eller vors for å være mer korrekt, så derfor tenkte jeg at jeg kunne ha en liten bildevisning av leiligheten  som jeg og O leier.
  

-kristine

 

 

19.03.2017

Velkommen hjem til meg

  • Skrevet 19.03.2017 klokka 18:22
  • Kategori: Hjem

Beklager for lite oppdateringer fra meg de 2 siste ukene men jeg kan vel unnskylde meg med at jeg har brukt mesteparten av tiden min på jobb, flytting også har frøkna mi vært mesteparten av denne uken hjemme hos meg. Så derfor kan jeg vel si at det bokstavelig talt har gått i ett kjør og jeg har ikke hatt mye pusterom til bloggen, da jeg heller har prioritert søvn framfor bloggen på kveldene. Men nå begynner ting å komme på plass i ny leiligheten min og jeg kan endelig vise dere noen bilder fra leiligheten som jeg har gledet meg til. 

- Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign