hits
11.01.2017

Gjesteinnlegg -Tarek

voff, voff. 

Navn: Tarek
Alder: 7 år
Rase: Bichon Havanais
Jobb: Passe hus
Hobby: Jeg liker å leke med bamsen, gjøre triks, gå tur, kose, og sove
Liker ikke: Middagseske med grønne erter, være ute når det regner, blåser, og jeg hater å dusje.Jeg er en sosial hund som ikke liker å være altfor lenge hjemme alene, men det går fint å "passe hus" når familien min er på jobb. Jeg blir kjempe glad når det kommer hjem etter en lang arbeidsdag. 

Jeg vil påstå og si at jeg er en smart hund, jeg lærer raskt nye triks, men jeg kommer aldri til å lære at det ikke er lov å sove i sengen til noen i familien min. Når moren min har sovnet, så bruker jeg å hoppe opp i sengen hennes. 

Det sies at den rasen jeg er skal være glad i å bade, og det skjønner jeg ikke. Jeg hater å bade. Etter badingen så føner moren min pelsen min, og det elsker jeg. Pelsen min kan forresten være en liten utfordring med tanken på at det dannes fort klumper, derfor har jeg kort pels. 

Jeg har hørt at noen tror at bichon havanais er en liten sofahund som fort blir sliten etter en tur, men det er bare tull. Jeg elsker å gå turer, og spesielt lange turer. Jeg syns det er spesielt fint å gå tur i terrenget. 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign