hits
09.05.2017

Hvor går reisen?

 


Endelig har jeg og Ola sikret oss ferien som tar oss med til sol, varme, god mat, god drikke, og opplevelser. Vi sier farvel til Norge 19 juni, og kommer ikke tilbake før en gang i juli. Jeg har allerede startet nedtellingen, og begynt å fantasere om late dager på stranden, god mat og mange flotte opplevelser. Reisemålet vårt har vi vært sikker på i ett år nå, og endelig er flybillettene bestilt. Jeg har i mange år drømt om å reise til kjærlighetens land Frankrike, og Ola har vært der flere ganger og han har bare snakket positivt om Frankrike. Noe av det han har likt best i Frankrike er at du kan gå i fred og ro i gatene uten at kelnere og butikkansatte løper deg ned slik jeg har opplevd flere ganger i Tyrkia.


Planene våre er å leie bil slik at vi kan farte litt rundt i Provence . Jeg gleder meg så sykt masse til å reise. Har du noen reiseplaner i år? 

 

-kristine

16.04.2017

Borte bra men hjemme best

Etter noen dager på påskeferie med campingvognen min, så vil jeg si det var godt å komme hjem. har hatt en fin tid med min familie, kjæreste og datter. Vi har koset oss masse med god mat, grilling, påskeegg, godteri, isfisking og sist men ikke minst scooterkjøring. Det har vært godt å koble av fra hverdagen og det er ikke noen stor hemmelighet at jeg trives godt ute i friluft, jeg vil faktisk påstå at jeg trives mye bedre i en liten campingvogn på Finnmarksvidda enn i en stor hytte med innlagt strøm og vann.

Nå skal jeg kjøre dattra mi til pappaen sin, noe hun gleder seg veldig til. Håper dere også har hatt en fin påske :-)

 

-Sarah

15.04.2017

Spøkelsesbyen

Det er helt rart hvordan byen forandrer seg i påsketider. Byen går fra å være en hektisk by med biler og fotgjengere til at man nesten ikke kan se et eneste menneske i påska. I begynnelsen av påske er det rushtrafikk med tilhengere og scootere ut av byen. Folk skal nemlig på påskeferie i hytter og Campingvogner utenfor Hammerfest. I påsketider er Skaidi «lille» Hammerfest, og det er der det skjer i påska og Hammerfest blir en spøkelsesby.


(Bilde fra i går kveld)
 

-Kristine

14.04.2017

Finnlandstur

Hei alle dere flotte lesere, håper dere har hatt en fin påske så langt. Det har i alle fall jeg, akkurat nu er jeg, lillebror, Sten magne og min datter påtur over Finnlandsgrensa, vi skal en liten tur å handle før vi snur nesa tilbake mot campingvogna igjen. Det er ikke dekning der vi holder til så tenkte å legge ut dette innlegget mens vi kjører forbi Karasjok, vil ønske dere en riktig god påske videre også blogges vi når jeg er hjemme igjen :-)-Sarah

13.04.2017

Nu skal det kjøres

Da har jeg fått grønt lys fra legen om at jeg fint kan sitte på med snøscooter i påsken, PJUH da var denne påsken reddet. For dere som lurer så er det da ikke jeg som kjører men min kjæreste, jeg tror det er best jeg holder meg som passasjer under utredningen min. Jeg har også tatt med ski både til meg og min datter, rattkjelke og litt andre overraskelser til min datter og selvfølgelig et påskeegg til henne. Som jeg har sagt til henne at hun skal få fra påskeharen. 

Så da blir påske outfiten min å se slik ut i år da, elsker FXR jakken min og hjelmen.


 

Hva gjør dere denne påsken?

-Sarah 

01.03.2017

Ta en titt - Ferie

Da var man hjemme igjen etter en trivelig vinterferie med -11 til -20 kuldegrader. Jeg har i alle fall storkost meg med mye god mat, slalom, en tur i badelandet med sauna, og en tur innom Angry birds Land. Det er bestandig godt og reise på ferie uansett om det er minus grader, eller en ferie med sol, strand og paraply drinker. Nå har jeg forresten startet på min siste uke i hjemmesykepleiepraksis, og skal ha slutt evaluering i løpet av de siste dagene mine. Jeg vet at jeg kommer til å bestå, men det er alltids gøy å høre hva læreren og kontaktsykepleieren har å si den siste dagen.

 

-kristine 

24.02.2017

Våres siste dag i paradis

Det er ikke en hemmlighet at jeg virkelig koser meg i varmere strøk, for øyeblikket ligger jeg på solsenga med barnebassenget og frøkna mi er ute å koser seg i bassenget. Vi har hatt en utrolig fin uke her på Gran canaria og jeg kunne fint vært her 1 uke til. Imorgen tidlig starter flyturen hjem igjen til kalde nord.

Denne uken har vi blant annet fått oppleve Palmitos park som er en dyrepark og som jeg anbefaler om det er noen som skal reise hit i nærmeste fremtid. Vi har også vært en kveld å kjørt go-cart som ligger i nærheten av hotelle vi bor på. Vi har også vært på en dagstur på Puerto rico på shopping.

Et lite bildedryss fra turen før jeg skal avslutte dette innlegge, nu skal jeg hoppe i bassenge å nyte siste dagen med sol.-Sarah

23.02.2017

Vell fremme- omvisning

Her får dere en liten smugtitt fra utsiden av hotellet, og innsiden. Vi bor i en stor leilighet med 2 etasjer, 3 soverom, 3 bad der ett av badene har boblebad og det andre har sauna og dusj. Gjett om jeg skal ta Sauna :D -Kristine 
 

16.02.2017

Hvor går turen i år?

Nedtellingen har startet til vinterferien, og nå er det nøyaktig 1 uke igjen til turen går til Saariselkä som ligger i julenisseland, Finland. Jeg elsker følelsen av å vite at jeg har en ferie å se frem til, og spesielt når det ikke er så lenge igjen til ferien starter. 


Bildet er fra fjorårets vinterferie i Levi, Finland. 

 

-kristine 

 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign