07.11.2017

5819 EKSTRA kroner i lommeboka.

 • Skrevet 07.11.2017 klokka 17:18
 • Kategori: bloggtips

Hadde det ikke vært godt med en RedBull akkurat nå? Eller kanskje har du allerede kjøpt dagens RedBull til 19,90 + 1 kr i pant fra Rema1000, Bunnpris eller er det kanskje Joker du foretrekker å handle på? Men uansett les videre dersom du ønsker å spare 5819 kr i løpet av et år. Det er mye du kan bruke disse pengene på. 
Jeg kan helt ærlig innrømme at jeg nesten hver eneste dag kjøper meg en RedBull når jeg er på jobb. Det er så godt å kjenne at det trøtte trynet våkner, og en liten energi boost strømmer gjennom kroppen. Men hvor mye har egentlig de ca. 21 kronene som jeg betaler for 1 RedBull å si for min egen lommebok? Ingen ting... Det er bare 21 kroner og det har jeg lett råd til. Men hvor mye har egentlig 21 kr x 7 dager = 147 kroner å si for lommeboka? Det har heller ikke så mye å si. Hvor mye har egentlig 147 kr x 52(uker) = 7644 kroner å si for lommeboka? Det har kanskje heller ikke så mye å si over ett helt år. Men ca. 7644 kroner er ganske mye å bruke på RedBull når det finnes et mye billigere alternativ.

Har du kanskje hørt om Fres? Enkelt forklart er Fres en brusende energidrikke med høyt koffeininnhold, og helt uten kalorier dersom du er opptatt av det. Et rør inneholder 20 brusetabletter og du kan kjøpe det blant annet på helsekostbutikker. For noen dager siden betalte jeg 99 kroner for ett rør med fres brusetabletter som tilsvarer ca. 5 kroner pr. brusetablett. Dersom man bruker 1 brusetablett hver dag tilsvarer det 1825 kroner i løpet av et helt år. Jeg kan ærlig innrømme å si at jeg kommer ikke til å slutte å drikke Redbull, men jeg kommer til å redusere inntaket, og heller velge det billigere alternativet hyppigere. Dette er ikke et sponset innlegg, med et tips jeg ønsker å dele til dere som liker å drikke energidrikk. Et annet tips jeg har til dere er å pante RedBull boksene.

(Innlegget passer nok best til de som er en like stor RedBull-drikker som meg.)

 

29.04.2017

3 tips mot tett nese

 • Skrevet 29.04.2017 klokka 11:54
 • Kategori: bloggtips

Jeg tenkte at det passet seg med et innlegg om tett nese når som jeg både er og har vært tett i nesen i flere dager. Det er sikker ikke bare jeg som ligger hjemme med tett nese og nesesprayen i rekkevidde.

♥ Drikk mye vann fordi snørr og slim blir mer tyntflytende. Det har jeg vært ekstremt dårlig på selv, så nå har jeg funnet frem ett glass med vann og en kopp med ingefærte.

♥ Dusj. Jeg syns det hjelper kjempe mye å dusje både for formen og tett nese fordi dampen løser opp snørret og slimet. Etter å ha dusjet syns jeg det blir enklere å pusse nesen.

♥ Spis sterk mat. Ha for eksempel chilipepper, løk eller wasabi i maten. For min del syns jeg wasabi har best effekt. 

Har du noen tips som fungerer mot tett nese ?

26.03.2017

Hva er den nest vanligste aktiviteten i senga?

 • Skrevet 26.03.2017 klokka 16:29
 • Kategori: bloggtips

Dere vet sånne kjedelige spill med spørsmål om f.eks. hvem skrev denne boka, Når ble OL arrangert for første gang, når døde den og den personen og osv.
Idiotkunnskap er et spill som består av spørsmål, men ikke kjedelig spørsmål. Spillet passer for deg som foretrekker morsomme og meningsløse spørsmål.

Den mest vanlige aktiviteten i senga er selvfølgelig å sove, men hva er den nest mest vanlige aktiviteten i senga? 

18.03.2017

Når typen dropper deg

 • Skrevet 18.03.2017 klokka 00:57
 • Kategori: bloggtips

What to do når typen velger å droppe deg på en fredagskveld og heller dra på guttekveld med hjemmelaget pizza, og øl?

Jeg syns det kan være kjedelig å tilbringe en kveld alene, men denne kvelden var annerledes. I kveld har jeg faktisk storkost meg. Jeg har virkelig hatt hjemme alene party med sushi som jeg siklet etter i dag tidlig, redbullen som lyste mot meg i kjøleskapet, og en hysterisk morsom komedie.


 

Her er mine enkle tips til å ha en fin kveld selv om du er alene.

Hva vil du spise ? Potetgull, sushi, pannekaker, fruktsalat, smågodt, omelett...


 

Finn en hysterisk morsom film f.eks. our family wedding, Bridesmaids, Bridget Jones`s Baby, The Hot Chick.

Og siste men ikke minst finn deg noe godt å drikke til maten.

 

♥ Nå skal jeg sosialisere litt med typen som nettopp er kommet inn døren ♥

27.01.2017

En elendig blogger

 • Skrevet 27.01.2017 klokka 12:14
 • Kategori: bloggtips

Søkene fra google:

Hva er en god blogg : About 899,000 results (0.44 seconds)
Bloggtips: About 388,000 results (0.42 seconds)

Når jeg ser et innlegg som reklamerer om hvordan skrive en god blogg, lag et bra blogginnlegg, og andre overskrifter som er fengende for å få en god blogg så bruker jeg som regel og lese de. I samtlige innlegg finner jeg mange gode tips som jeg planlegger å ta med meg videre, men straks jeg går ut av innlegget har jeg kanskje glemt tipset...Typisk

Nå som jeg sitter og skriver dette innlegget kommer jeg på flere av tipsene som jeg har lest f.eks.

 • Ha klare og gode bilder
 • Ikke bruk bilder som er hentet fra google
 • Ikke ha skrivefeil
 • Ha en fengende overskrift
 • Kom med ett innlegg hver dag
 • Kommunisere med andre bloggere
 • Ikke bruk mobilbilder

 

♥ Jeg er helt enig i alle disse tipsene, men å ha null skrivefeil er håpløst for meg som har dysleksi. Jeg prøver å se mine skrivefeil, men det er ikke bestandig så enkelt.

♥ Jeg prøver å komme på en fengende og relevant overskrift i forhold til innlegget, men av og til stopper fantasien opp, og man ender opp med en ordinær overskrift.

♥ Å komme med ett innlegg til dere hver eneste dag er noen jeg ønsker å gi dere, og jeg prøver å jobbe mot det.

♥ Jeg er utrolig dårlig til å kommunisere med andre bloggere, så det skal jeg bli bedre på.

♥ Når jeg drar hjemmefra har jeg oftere med mobilen en speilreflekskameraet, og dermed blir det en del mobilbilder på bloggen. 

 

Med andre ord så har ikke jeg og Sarah den perfekte bloggen, men hva er egentlig en perfekt blogg? Er en perfekt blogger en person som skriver alle blogginnleggene sin etter alle bloggtips oppskriftene? Det er selvfølgelig fint å få bloggtips av andre bloggere, og jeg kommer fremdeles til å lese alle bloggtips som jeg kommer over, og jeg kommer sikkert til å ta noen av tipsene i bruk.  

-kristine 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, camping, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits