hits
11.09.2018

Lys i enden av tunnelen

Long time no see..

Ja, hvordan skal man starte dette innlegget etter man har vært borte fra bloggen i nesten et halvt år? For dere som kjenner meg eller har fulgt bloggen tidligere. Så kan jeg kan vell starte med den gode nyheten jeg fikk fra nevrologen for ikke så lenge siden om at forandringene mine er krympet med nesten hele 1cm, noe jeg priser meg lykkelig for! Det har føltes ut som jeg har stått på samme plass i en evighet. Det å få håpet tilbake igjen om at det endelig skjer noe er ufattelig god følelse. Det har vært 3 måneder med en tung behandling som har kjentes godt på kroppen, mye reising frem og tilbake fra Alta til Tromsø. Det har vært mange tanker rundt det hele, det har vært gode og vonde dager, det har vært medisiner som ikke har hatt noe effekt, jeg har vært sliten, hatt mye vondt i hodet og jeg har vært ganske lei av det hele. 

Det å få en type sykdom som ikke er så kjent har gjort at det selvfølgelig har vært litt mer komplisert, nevrologene i Tromsø har ikke vært så kjent med tilstanden så dem på Oslo Rikshospitalet har spilt en stor rolle i det hele og alt har tatt veldig lang tid.

Noe jeg håper på i framtiden er at det blir mer oppmerksomhet rundt denne type sykdom, da vaskulitt kan være potensielt alvorlig om det går utover livsviktige organer og at det kan være en høy dødlighet om det ikke blir behandlet. Så derfor er det viktig med tidlig diagnose for å få minst mulig skade og celledød som er spesielt viktig om det er i f.eks. hodet, nyrer eller luftveien.

-Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV