hits
20.03.2018

1 år og 10kg tyngre

Idag er det akkurat 1 år siden jeg startet å kjempe mot den plagsomme betennelsen i hodet mitt og på dette året har jeg lagt på meg hele 10kg pga. medisiner, som kanskje noen har sett. Jeg mener ikke at det er verdens undergang men for meg som alltid har vært syltynn så har det vært en ganske stor forandring å måtte ta innover seg. Det føles ikke bra ut men samtidig så vet jeg at det er pga. Livsviktige medisiner jeg må ta. Mange ganger føles det urettferdig ut fordi jeg ikke kan gjøre så stort ut av det da jeg ikke kan trene tungt og det hjelper ikke så stort å spise "sunt". Jeg har også vært igjennom en graviditet uten å lagt på meg 1kg i ettertid, jeg har aldri tenkt så stort over hva jeg spiser og jeg har aldri brydd meg noe om vekta mi.

Det føles ubehagelig ut å legge ut det øverste bildet fordi jeg kjenner ikke igjen min egen kropp. Jeg ser meg ikke så ofte i speilet lengre og jeg har ikke snakket om det til noen unntatt min kjærest. Mange sir at jeg er fin med litt ekstra rundt kinnene og at jeg trengte de ekstra kiloene. Det føles ikke slik ut for meg men ja jeg prøver å se det fra den vinkelen, men egentlig ser jeg bare fram til den dagen jeg kan slutte med medisinene og forhåpentligvis går tilbake til "meg selv" igjen. Men det føles ut som en evighet og jeg skulle egentlig bare ønske jeg kunne sluttet med medisinene idag og kommet tilbake til min hektiske hverdag igjen hvor jeg var i konstant bevegelse med barn, jobb, barnehage, stell av hjemmet osv. Men slik er det ikke akkurat nå og jeg prøver å holde på den positive innstillingen og målet mitt som er å komme tilbake på jobb en dag.

Vi blogges!

-Sarah

Lise Kolpus

20.03.2018 kl. 18:25
Du er flott Sarah, både på innsiden og utsiden. Tror ikke vi rundt deg merker de ekstra kiloen slik du gjør. Men jeg forstår deg utrolig godt. Det er alltid vanskelig med endringer som man ikke selv råder over. Sees til påske .

kolpusjentene

20.03.2018 kl. 19:04
Lise Kolpus: Takk skal du ha. Ja vi ses :-)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV