hits
09.03.2018

Svaret jeg lenge ventet på

Nå er det lenge siden jeg har tatt meg tid til bloggen. Etter jeg ble syk for snart 1 år siden startet jeg å blogge endel om alt som skjedde med meg og hva jeg gikk igjennom, noe jeg syntest var helt okei i starten. Etter en stund, ble det flere og flere lesere på bloggen, noe som gjorde at det ble mye spørsmål på ting jeg ikke hadde noe svar på. Som til slutt endte opp med at jeg sluttet å blogge og jeg har vært stille en god stund nå. Etter 10 lange måneder fikk jeg endelig et svar på det som har vært spørsmålet jeg har fått ganske lenge nå. Om legene har funnet ut noe.

Og ja det kan jeg endelig si at jeg har. Noe som jeg på en måte har vist lenge men som jeg fikk bekreftet for 1 måned siden da jeg sist var innlagt i Oslo til undersøkelse. Så derfor har jeg lyst til å avslutte "kapittelet" jeg startet her på bloggen og gi dere et svar på det. 

Primær cerebral vaskulitt-når blodårene nekter å jobbe. Som vil si at jeg har betennelse i selve blodåreveggene i hjernen som er forårsaket av immunsystemet mitt. Som gjør at blodårene blir trange og blodtilførselen ikke funker som normalt. 

Uansett alt jeg har vært igjennom året som er gått så prøver jeg å leve et så normalt liv som mulig, jeg er ute å finner på ting med mine venner, kjærest og familie, jeg setter mål og prøver å tenke positivt på framtiden og satser på at jeg snart er helt frisk igjen. 

 

-Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV