hits
04.03.2018

5 irriterende mennesker, og hvordan bruke blinklys

  • Skrevet 04.03.2018 klokka 14:09
  • Kategori: Meninger

1 #Kino. Det slår aldri feil at når filmen er "over" er det alltids noen som om stresse med å ta på seg ytterjakken når kinosalen fremdeles er bekmørk. Ca 10 sekunder etter at rulleteksten starter kommer det en liten fortsettelse i filmen. Det som er irriterende er når disse menneskene som allerede står i kinosalen ikke setter seg ned igjen når fortsettelsen av filmen starter. Det sitter ofte folk på raden bak som også gjerne vil få med seg slutten av filmen . Et lite #tips til slike menneske: Ikke dra på kino dersom du ikke kan sitte å vente til filmen er over, og et annet tips er at lyset som regel blir slått på når filmen faktisk er over. 

2 #Trafikkregler. Hadde jeg vist at man kunne kjøpe et billig førerkort på Ebay hadde jeg også gjort det. Neida jeg tuller. Av og til virker det som om noen mennesker har bestilt førerkortet sitt på januarsalg på Ebay når de kommer kjørende i feil retning i en enveiskjørt gate.

3 #Blinklys. Det virker som om noen mennesker dessverre ikke vet hvordan blinklysene fungerer. Det kan dessverre medføre mindre flyt i trafikken. Dersom du lurer på hvordan blinklys fungerer kan du se på denne filmen. 

4 #Hundebæsj. Alle liker vel #kunstverk ? Er det ikke trivelig å spasere langs gangstiene å se masseflotte kunstverk som menneskenes bestevenn har laget helt selv? Jeg tror at hundeeiere velger å ikke plukke opp bæsjen fordi de er så stolt av hunden sin sitt kunstverk. Eller er det egentlig veldig irriterende å se masse hundedrit både langs og midt i gangstien? 

( Han beundrer kunstverket som han fant på lufteturen sin ) 

5 #parkeringsplasser. «I dag bruker jeg 2 parkeringsplasser». Du vet den følelsen når du er på jakt etter 1 ledig parkeringsplass, og du tilfeldigvis kjører forbi en bil som bruker 2 parkeringsplasser. Irriterende eller? 

Victoria Larsen

04.03.2018 kl. 16:33
HELT ENIG!
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV