hits
20.02.2018

Boligdrømmen

I går skrev jeg dette innlegget hvor du ble litt mer kjent med meg. Jeg lovte dere at punkt 3 skulle komme i dag. 

Fra den dagen jeg flyttet til Hammerfest var jeg fast bestemt på at jeg skulle flytte fra denne byen straks jeg hadde muligheten, eller når tidspunktet var riktig. Når jeg startet på sykepleierutdanningen min var jeg fast bestemt på at jeg skulle flytte straks jeg hadde bestått Bacheloroppgaven og sykepleierutdanningen. Det første året på utdanningen møtte jeg #drømmemannen. Han var villig til å flytte med meg uansett hvor enn det måtte bli, så lenge vi ble boende ett år ekstra i Hammerfest. Han ønsket seg nemlig litt #jobberfaringer før vi skulle flytte. Det er ikke dumt å ha litt jobberfaringer fra Finnmark som sykepleier. Jeg vet ikke om det stemmer men jeg har hørt rykter om at for eksempel sykepleiere som har jobberfaringer fra Finnmark er ettertraktet lenger sør i Norge. 

Tilbake til punkt 3 om det som absolutt ikke skulle skje. Jeg var som nevnt fast bestemt på å flytte fra denne byen straks jeg hadde multen, og jeg skulle absolutt ikke kjøpe meg bolig her. Ting har endret seg, i går var jeg å kjæresten å skrev under på vår første leilighet som vi har kjøpt i Hammerfest. Vi er nemlig blitt #boligeiere av en urolig flott leilighet. Om 1 uke skal vi begynne å flytte inn, så det blir en spennende periode fremover. 

Ingrid; voksen tilslutt

21.02.2018 kl. 05:03
Gratulerer!

Og selv om dere har kjøpt dere bolig nå, det er jo mulighet i fremtiden å selge for å flytte, skulle dere ønske det! :-)

kolpusjentene

04.03.2018 kl. 16:35
Ingrid; voksen tilslutt: Takk. Ja heldigvis har vi muligheten til det dersom vi skulle ønske det :)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV