hits
19.02.2018

Alt jeg sier ikke skal skje, det skjer.

  • Skrevet 19.02.2018 klokka 14:20
  • Kategori: Blogg

Når skal dere få bli litt mer kjent med meg (Kristine) som er en av de som er bak denne bloggen. Overskriften sier egentlig ganske mye om meg.

Jeg har lyster som alle andre. Noe har jeg lyst til, mens andre ting har jeg ikke lyst til. Merkelig nok skjer mye av det jeg ikke har lyst til. Hvorfor det egentlig?

1 Jeg skal ikke starte en #blogg. Jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle opprette en blogg. Jeg syntes det virket teit og dumt å skrive en dagbok på nett. Dette er vel og mekre min 3 eller 4 blogg siden den gangen jeg sa at jeg ikke skulle opprette en blogg.

2 Jeg skal ikke bli #sykepleier. Helt fra jeg gikk i 8.ende klassen og frem til den dagen jeg startet på sykepleierutdanningen min var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle bli sykepleier. Hvorfor jeg hadde bestemt meg for å ikke bli sykepleier det vet jeg ikke. Kanskje jeg ikke ønsket å jobbe med syke mennesker som jeg forbandt sykepleien med? Per dags dato er jeg utdannet sykepleier, og jeg trives i jobben som sykepleier. Jeg syns det er fint å vite at jeg har mange veier å gå dersom jeg skulle ønske å ta en videreutdanning etterhvert. 

3 Det er en ting jeg var fast bestemt på ikke skulle skje den dagen jeg flyttet til Hammerfest. Jeg hadde både satt meg ett mål og en tidsfrist, men allikevel skjedde det. Du får høre om hendelsen i et eget innlegg i morgen. 

Jeg vil ikke bli millionær. Jeg vil ikke bli millionær. Jeg vil ikke bli millionær. 

I r l i n

19.02.2018 kl. 15:32
haha, skummel egenskap ;)

Lisabeth

19.02.2018 kl. 16:08
Så gøy å bli bedre kjent meg deg Kristine :) Haha, lo litt av "jeg vil ikke bli millionær" på slutten!

Ha en fin mandag!

Ingrid; voksen tilslutt

19.02.2018 kl. 18:59
HAHAHA. Lykke til med den siste!

kolpusjentene

04.03.2018 kl. 16:33
Ingrid; voksen tilslutt: takk :D
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV