hits
17.02.2018

Er det vanskelig å komme i gang med trening?

  • Skrevet 17.02.2018 klokka 14:28
  • Kategori: Tips

Har du satt deg mål i år om å bli mer fysiskaktiv? Da tror jeg ikke du er alene. Syns du det er vanskelig å komme i gang med fysiskaktivitet? Da tror jeg heller ikke du er alene i denne situasjonen. Jeg tror vi er flere enn det vi selv tror som sliter med å bli så fysisk aktiv som vi skulle ønske vi hadde klart hittil i år. Jeg satt meg som nyttårsforsett å bli mer fysiskaktiv å dra oftere på trening. Problemet mitt var at jeg ikke klarte å finne motivasjonen når det nye året ringte inn. Jeg var sliten etter jobb, jeg ble trøtt av mørketiden, og jeg hadde mer lyst til å slappe av på sofaen enn å dra å trene. For ikke så lenge siden fant jeg ut hva som skulle til for at jeg skulle klare å bli så fysisk aktiv som jeg ønsket å bli.

1 Meld deg på undervisning/ gruppetimer. Jeg syns det er vanskelig å finne motivasjonen til å dra alene til et #treningsstudio for å #trene alene. Jeg har nettopp meldt meg på danseundervisning på kulturskolen, og hver eneste uke har jeg «plikt» til å møte opp i danseundervisningene. Jeg har meldt meg på danseundervisning fordi jeg selv ønsker det, og da føler jeg meg ikke tvungen til å dra på trening selv om det er en «plikt» til å møte opp. Jeg syns det er motiverende å vite at jeg har en danselærer og danseelever som venter på at jeg skal dukke opp i undervisningene.

2 Være #realistisk. Ikke gå fra å trene 0 ganger i uken til 7 ganger i uken. Begynn heller med å trene ett par ganger i uken. Når du ser at du har fått i gang denne treningsrutinene kan du gjerne prøve å øke med en ekstra dag og se hvordan det går.

3 Tren tidlig. Dra å tren tidligst mulig. Jeg syns personlig det er enklere å dra på trening for eksempel kl. 16:00 enn klokken 20:00. Et annet lite tips er å finne ut når det er flest folk på gymmen du bruker, og prøv å unngå disse tidspunktene. Det er kjedelig å vente på treningsapparatene.

4 Gjør noe gøy. Hva syns du er gøy? Er det gøy å klatre, liker du å gå på ski, liker du å svømme eller kunne du tenkt deg å gått på skøyter? Dersom du gjør noe som du syns er gøy er det enklere å komme i gang med trening. 

 

Har du noen #tips å dele med meg? 

Så fine tips! Det siste er veldig viktig; å ha det gøy når man trener er så undervurdert.
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV