hits
30.01.2018

Innlegg som er verd å lese

  • Skrevet 30.01.2018 klokka 14:16
  • Kategori: Tips

I følge denne linken står det at blogg.no er Norges største bloggnettverk. Det er registret over 2 millioner bloggere. Alle kan blogge, men det er kun de 200 bloggerne med flest unike besøk i Norge dagen før som kommer på hovedtopplisten. Blogg.no betaler også ut hver måned en del av inntekten sin til de 20 bloggerne som hadde fleste lesere den foregående måneden. For at en blogg skal kunne kvalifisere seg for å få utbetaling må noen krav være oppfylt. Kravene kan du lese her. Dersom du ønsker mer informasjon om blogg.no kan du gå inn på denne siden.

Det er registrert over 2 millioner bloggere på blogg.no og da sier det seg vel selv at jeg finner både bloggere og innlegg som interesserer meg. Jevnlig besøker jeg bloggen til Sophie Elise som jeg har gjort i flere år. Jeg syns hun er flink å skrive, og skriver innlegg som fanger min interesse og nysgjerrighet. Det siste året har jeg begynt å følge mamma til Michelle og pilotfruen litt hyppigere. Sist men ikke minst ønsker jeg å nevne speiltvillingene på blogg.no som jeg tilfeldigvis oppdaget en dag for LENGE siden når hun lå ganske langt nede på blogg.no sin hovedtoppliste. Jeg liker spesielt godt å lese denne bloggen siden hun er en inspirerende dame som inspirerer meg til å ønske å lage ting selv eller pusse opp gamle møbler. Jeg har ikke pussetopp så mange møbler hittil, men jeg har en drøm om å komme igang snart. 

Innlegg som jeg syns er spennende å lese er:

1 Spørsmålsrunde der leserne har stilt bloggeren spørsmål, og bloggeren svarer så godt han eller hun kan.

2 Ferie anbefalinger: Jeg liker å reise og tar gjerne imot mange fine reisetips. For 2 år siden reiste jeg til København på ferie, og før jeg reiste gjorde jeg litt research og leste noen tilfeldige blogger og fikk mange gode tips om København. Tipsene gikk ut på hvilke aktiviteter man burde få med seg på ferien, hvilken spisesteder som var anbefalt, og butikker man absolutt ikke måtte gå glipp av. Jeg tok til meg flere av tipsene og fikk en fin ferie. Her kan du lese tips om hva du kan finne på i København.

3 Det er spennende å lese en blogg der du får være med bloggeren på reisen sin. For eksempel slik som pilotfruen har tatt leserne sine med på veien mot drømmebarnet sitt.

4 Jeg liker å lese om forskjellige tips som bloggeren anbefaler. Jeg liker spesielt godt å lese om tips som ikke er sponset. Et sponset tips kan selvfølgelig være like bra som et ikke sponset tips. Ofte kan man se at flere av de sponsede tipsene går igjen på flere av toppbloggerne sin side, og det er spesielt når det kommer til huprodukter som for eksempel sminke, hudrens og fuktighetskrem. Jeg husker at en periode var det mange toppbloggeren som reklamerte om tannbleking.

5 Jeg syns det er spennende å lese DIY innlegg. Slike innlegg gjør meg inspirert og motivert. 

 

Hvordan innlegg liker du å lese? 

 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV