hits
28.01.2018

Tips til ørene dine

  • Skrevet 28.01.2018 klokka 14:32
  • Kategori: Tips

Som ansatt i hjemmesykepleien tilbringer jeg ofte tid i kommunebilen til og fra pasienter. En arbeidsdag uten musikk i jobb bilen ville blitt en veldig lang arbeidsdag. Siden de fleste jobb bilene fremdeles ikke har fått DAB- radio så er jeg en aktiv Spotifylytter til tider.

Her er noen av sangene som tilfredsstiller ørene og humøret mitt på en arbeidsdag.

♥ Échame La Culpa - Luis Fonsi og Demi Lovato.
https://youtu.be/TyHvyGVs42U
♥ Him & I - G-Eazy og Halsey
https://youtu.be/SA7AIQw-7Ms
 Ni Tú Ni Yo- Jennifer Lopez
https://youtu.be/V5_tnpdnNz4
♥ All Your Friends - Sophie Else
https://youtu.be/s_nufSwU-T8
♥ I Will Survive - Demi Lovato
https://youtu.be/s_JUa2yGYi0


Har du noe musikktips du ønsker å dele med meg? Jeg må helt sikkert oppdatere musikklisten min etter hvert siden jeg lytter til musikk konstant på jobb. 

Ingrid; voksen tilslutt

28.01.2018 kl. 18:33
Jeg hører ikke så mye på musikk, men jeg er blitt veldig glad i Podcaster. Har både jobb, penger og historie-podcaster jeg hører på når jeg har mulighet. Som ikke er så ofte dessverre. Men det er en fin måte å holde meg oppdatert, inspirert og underholdt. :-)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV