hits
26.01.2018

Trodde det var helt umulig

  • Skrevet 26.01.2018 klokka 14:32
  • Kategori: Blogg

Her om dagen skjedde det noe jeg trodde var helt umulig. Om sjansen er der for å bli lottomillionær, Flax-lodd millionær, eller rødekorsmillionær er ingen tvil liten. Drømmen om å vinne en «større» sum enn vanlig er absolutt stor. Jeg har ingen tro på at jeg kommer til å bli lottomillionær en vakker dag men allikevel tipper jeg til tider. Dersom jeg ikke tipper vil jeg i alle fall ikke bli lottomillionær.

Det jeg trodde var helt umulig til her om dagen var å vinne på røde kors knappen på panteautomaten. Hver eneste gang jeg har pantet flasker de siste årene og det har vær ofte har jeg gitt en liten sum til røde kors. På lappen som kommer ut av panteautomaten har det som vanlig stått at det ikke ble noe gevinst på meg. Her om dagen kom det både musikk og gevinst ut av panteautomaten. Jeg ble ikke millionær av gevinsten, men jeg ble i alle fall veldig overrasket over at jeg vant av å trykke på røde kors knappen.

HVA ER PANTELOTTERI?
Pantelotteriet er et miljøvennlig lotteri hvor du bruker panten som innsats i lotteriet, og har mulighet til å vinne premier verdt 50, 100, 1 000 eller én million kroner. Hvert lodd i Pantelotteriet koster 50 øre. Vinnersannsynligheten er 1/597 og i gjennomsnitt vinner hver 23. deltager i lotteriet. Dersom du ønsker å lese mer om pantelotteri kan du gå innom denne siden.

Har du noen gang vunnet av å trykke på røde kors knappen på panteautomaten? 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV