hits
20.01.2018

Comeback og bloggtips

  • Skrevet 20.01.2018 klokka 12:54
  • Kategori: Tips

Etter å ha vært borte i flere måneder med kun ett og annet blogginnlegg innimellom har jeg bestemt meg for en comeback. Jeg føler at inspirasjonen som forsvant i sommer endelig er kommet tilbake, og med inspirasjonen har motivasjonen til å skrive også kommet tilbake. Med denne comebacken har jeg rydde litt i kategoriene slik at det skal bli enklere å finne frem til innlegg, og jeg har gjort litt «bloggresearch» der jeg har lest hvilke bloggtips andre bloggere deler, og i tillegg har jeg tatt meg tid til å lese et bloggkompedium. Underveis i min forberedelse til denne bloggcomeback har jeg plukket med meg flere Bloggtips som jeg ønsker å dele med dere.

1 Blogging skal ikke være et tiltak. Dersom blogging er et tiltak for deg så bør du finne ut hvorfor? Å ha mange lesere er selvfølgelig en motivasjon i seg selv, men du skal blogge fordi du i utgangspunktet syns det er gøy og ikke fordi du ønsker mange lesere. 

2 Finn ut hvorfor du ønsker å blogge? Ønsker du å bli en del av bloggsamfunnet, Ønsker du å bli en av toppbloggerne, ønsker du å tjene penger, eller øker du bare å dele bilder og tekster fra din hverdag?

Hvordan type blogg vil du ha? Ønsker du at det skal være en dagbok (rosablogg), eller ønsker du å ha et spesielt tema?

4 Blogg om noe som engasjerer deg. Det er gøy å skrive om noe man liker. Del innlegg som du ER fornøyd med. 

5 Ha kvalitet på bildene dine. Dette er ett bloggtips som gjentar seg hos samtlige som deler tips. Liker du å lese  ett blogginnlegg uten bilder, eller med bilder av dårlig kvalitet? En blogg med dårlige bilder vil se ut som en uprofesjonell blogg som leserne antakelig ikke ønsker å besøke igjen.

Har du bloggtips du ønsker å dele med meg? 

Victoria Larsen

20.01.2018 kl. 16:02
Flotte tips! Følger disse selv :-)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV