hits
08.01.2018

2018... Hva nå?

  • Skrevet 08.01.2018 klokka 12:48
  • Kategori: Jul2017

Vi er allerede ferdig med den første uka i 2018, og noen er godt i gang med nyttårsforsettene sine, mens andre har bestemt seg for å prøve på nytt til neste år. Jeg er ikke et unntak når det kommer til nyttårsforsettene. Jeg har i år som i fjor laget meg nye nyttårsforsett som jeg gleder meg til og forhåpentligvis få gjennomført i år. Når sant skal sies kan jeg ikke huske at ett eneste mål jeg har satt for de tidligere årene bli gjennomført fult ut . Jeg har på lik linje som i år kjent engasjement og motivasjon for alle de tidligere nyttårsforsettene. Problemet er at noen mål har jeg gjennomfører i ca. 1 mnd. før motivasjonen dabber av, mens andre mål gjennomføres noen ganger i løpet av året. Kanskje mine tidligere nyttårsforsett ikke har vært de rette målene for meg? Men who cares fordi når er det nytt år og nye muligheter.

♥ Være flink å skrive i boken «Historien om deg». Dette er en bok for deg som vil få mer ut av dagene sine, sette deg mål, utfordre deg selv og bety noe for andre. Jeg har nettopp startet å bruke denne boken, så jeg kan fremdeles ikke uttale noe om hva jeg syns om den. 

♥ Jeg har lyst til å gjøre noe som jeg egentlig ikke tørr f.eks. hoppe i fallskjerm, hoppe i strikk, holde en slange eller noe annet som gjør meg skjelven i knærne.

♥ Dra på noen spennende kurs som vil gi meg mer kunnskap

♥ Ri på en elefant

♥ Reise mye mer. Reising og opplevelser er noe som gjøre meg glad, og det er noe jeg ikke har kunne prioritert så mye i livet mitt tidligere på grunn av studentlivet med stipend og obligatoriske skoletimer.

Victoria Larsen

08.01.2018 kl. 13:20
Så artige mål!! Syntes du er tøff. Godt nyttår :-)

kolpusjentene

08.01.2018 kl. 13:25
Victoria Larsen: Hehe, takk :) Godt nytt år til deg å :D
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV