hits
23.12.2017

Det er en selvfølge med julegaver under juletreet

  • Skrevet 23.12.2017 klokka 07:59
  • Kategori: Jul2017

Det er en selvfølge med et grønt og glitrende juletre den 24 desember som er fylt opp med julegaver både til store og små. Flere av ønskene på ønskelisten er pakket med julepapir og ligger klar under juletreet til deg. På selveste lillejulaften kribler det i magen av å se alle julegavene som ligger klar og venter på å bli åpnet i morgen. Dessverre er det kanskje ikke alle som har julegaver under juletreet pga. f.eks. økonomiske årsaker, og kanskje ikke ett eneste ønske fra ønskelisten blir oppfylt.

I fjor laget jeg en ny tradisjon for meg, og det er å kjøpe en julegave som jeg leverer inn til frivillighetssentralen. I fjor som i år har jeg kjøpt inn en julegave til et barn mellom 2-5 år som jeg håper blir glad for gaven fra julenissen. Gaven behøver nødvendigvis ikke å være så kostbar, en kan alltids finne en rimelig og fantastisk gave som en liten eller stor vil bli glad for å åpne på selveste julaften som for eksempel en melkesjokolade, lekebil, tegnesaker eller kanskje hjemmestrikket ullvotter. 


Fjorårets gode gjerning. Trykk deg inn på linken dersom du ønsker å lese innlegget.  

Gave til en fremmed

Folk er folk 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV