hits
23.10.2017

De ubesvarte spørsmålene

Etter jeg for andre gang ble akutt innlagt i Tromsø igjen valgte jeg å holde ting litt mer for meg selv, jeg var sliten, lei og ønsket ikke lengre så mye fokus på sykdom. Det har vært noen lange måneder og nå har jeg vært på utredning både i Tromsø og på Oslo rikshospital, med tiden har jeg syntes at det har vært enklere å svare på spørsmålene jeg har fått og jeg skjønner selvfølgelig at folk lurer på hvordan det går. Jeg har møtt både på bekjente, venner, familie og lesere av denne bloggen(Noe jeg syns er veldig koselig, å møte på lesere av bloggen). Jeg møtte også på noen lesere da jeg var i Oslo, noe som motiverte meg veldig til å fortsette med bloggen igjen. Helt siden jeg ble syk så har naturligvis det jeg har blogget om handlet mye om det. Det har ikke nødvendigvis vært fordi jeg ønsker sympati eller trøst men det å ha en plass å kunne dele tankene sine, har vært godt for meg. Så tilbake til det jeg tenkte å blogge om, de ubesvarte smørmålene.

Hvordan går det med meg nå?

Det går bra med meg nå, jeg er på en bedre periode nå men jeg har hatt både bra og dårligere dager. Men man kan vell ikke få solfylte dager uten noen regnfulle dager?

Hvordan behandling er det jeg går på?

Jeg går på en betennelsedempende behandling som reduserer aktiviteten i type autoimmune sykdommer.

Hvordan bivirkninger er det jeg har hatt?

Behandlingen har gitt meg bivirkninger som rundere ansikt pga. veske(som forsvinner etter behandling), høyere matlyst, vektøkning, søvnproblemer, hetetokter og uro. 

Hva er det jeg har?

Per dags dato er det noe jeg ikke kan svare på fordi jeg rett og slett heller ikke vet, annet enn at det selvfølgelig er noe som er i hodet.

Hva har legene funnet ut?

Alle legene jeg har vært i kontakt med har klødd seg i hodet, jeg har vært i Tromsø og jeg vært i Oslo. Der har det vært mange leger fra forskjellige avdelinger og sykehus som har sett både på papirene mine og bildene mine, så nå venter jeg egentlig bare på svar fra de siste prøvene og innleggelsen jeg var på.

Har det påvirket meg?

Ja, det har påvirket meg. Både på godt og vondt, uansett om det har vært en lang prosedyre så vil jeg si at det har åpnet øynene mine for mange ting. Jeg er blitt mer takknemlig for det gode i livet mitt og de gode periodene. 

-Sarah

Våres facebookside: Kolpusjentene.blogg.no

Insta: Kolpusjentene

Min private: Hokolpus

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV