hits
09.10.2017

Jeg har kostet Norge mange millioner

Ja, det er helt sant og ganske så utrolig, jeg føler meg heldig at jeg er født og oppvokst i dette fantastiske landet. Jeg trur ikke at jeg en gang klarer å nærme meg en beregning av hva alt har kostet Norge siden den dagen jeg ble syk men en ting er sikkert, det er ikke mange kroner av den store summen som har gått ifra min egen lomme.

Jeg tenker helt tilbake til den første dagen jeg ble syk, den mest sannsynligvis livsreddende behandlingen jeg fikk. Noe jeg ikke skal si helt for sikkert, men uten den behandlingen trur jeg ikke at jeg ville vært her jeg idag. Jeg tenker på alle dem som jobbet på akutten den dagen jeg kom inn, legen, sykepleieren, ambulansesjåførene som kjørte meg,  bilen dem kjørte meg med, sengen jeg lå i, de små tingene som kanylen som ble satt i meg og bensinen som ble brukt under transport med ambulansen. Jeg tenker på ambulansepilotene som fløy meg videre over til Tromsø og flyet dem fløy meg med. Jeg tenker på radiologene som var på jobb å tokk bildene av meg og de store røntgenmaskinene som tokk disse bildene. Jeg tenker på alle nevrologene og nevrokirurgene som har jobbet med meg, medesinene jeg har fått, maten jeg har fått og alle de sprøytene som har blitt brukt på meg, sengene jeg har logget i, tvene på rommene jeg har sett på, møblene på rommet, hånddukene jeg har brukt som har blitt vasket etter meg og alle turene jeg har fått gjennom pasientreise og ikke minst sykepengene jeg har fått imens jeg har vært syk og hjemmeværende. Jeg tenker på alle dem som vasker på sykehuset, vaskemiddelene de bruker, posene de bytter ut og jobben de også gjør. Jeg kunne nevnt så mye mer men jeg velger å stoppe her.

Så takk Norge, for fellesskapet vi har, skattepengene vi betaler og ikke minst takk til alle dere som jobber i helsevesenet som hjelper og redder mennesker hver dag❤ jeg er utrolig takknemlig!

Insta: Hokolpus

-Sarah

Stine Toppe

09.10.2017 kl. 12:23
Vi er veldig heldig så bor i et land med et så godt helsevesen!

kolpusjentene

09.10.2017 kl. 12:59
Helt enig! :-)

eiheks

10.10.2017 kl. 00:00
Så fint skrevet! <3

kolpusjentene

10.10.2017 kl. 01:09
Takk, d kommer rett fra hjertet :-) <3

Emilie Helle

10.10.2017 kl. 09:55
Ja, takk for Norge sin ordning altså, fint skrevet<3

kolpusjentene

10.10.2017 kl. 12:27
Helt enig :) <3 takk!

mygaylife

10.10.2017 kl. 12:27
heia Norge :) bra skrevet :)

kolpusjentene

10.10.2017 kl. 12:28
takk! :)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV