hits
01.07.2017

Oppdatering

  • Skrevet 01.07.2017 klokka 23:34
  • Kategori: Blogg

Sorry for kanskje en del skriveleifer, jeg blogger nemlig fra både mobilen og iPaden nå som jeg er på ferie,og det er ikke bestandig så enkelt og oppdage han "leif" innimellom linjene.

Nå er jeg min siste kveld i vakker Cannes før jeg og min bedre halvdel vandrer videre. Denne gangen skal vi ikke til en ny plass, vi har valgt å reise tilbake til en av de vakker strandbyene vi allerede har vært i.

De 5 snart 6 dagene jeg og Ola har vært i Cannes har vi fått oppleve både sykt gode restaurant middager, og faktisk den beste junk food maten jeg noensinne har smakt. Dersom du enten skal til Cannes eller møter på steak n shake en eller annen plass i verden bør du prioritere å dra dit å spise. Jeg var delvis skeptisk til å kjøpe lørdagsmiddagen min der, men akkurat nå er jeg sykt glad for at jeg ga steak n Shake en sjangse.

I tillegg til all den gode maten vi har spist har vi også fått la øynene våre sikle på alle superbiler man kan tenke seg. Og ja vi ble kanskje en smule misunnelig når vi så folk kruse rundt i luksus bilene sine.

Og ja selvfølgelig har vi tilbrakt masse tid på stranden. Det skulle bare mangle siden stranden her er så vakker.

Nå skal jeg fortsette å kose meg i dobbeltsenga den siste natta på hotellet i Cannes, også skal jeg se litt på fransk TV.

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV