hits
29.06.2017

Alt stoppet opp for meg

  • Skrevet 29.06.2017 klokka 00:20
  • Kategori: Hverdag

Den følelsen når du gir alt, står på og virkelig prøver å oppnå dine drømmer. Du brenner virkelig for det du gjør og ingenting kan stoppe deg. Alt går riktig vei og du føler virkelig at det er framgang i det du gjør. Plutselig sir det stopp og du føler at du ikke gidder mer. Hva tjener jeg på dette? Hva gir dette meg? Plutselig mister du alt av motivasjon og alle de drømmene og planene du hadde føles bare plutselig ikke riktig ut lengre. Og det er akkurat dette som skjedde med meg og denne bloggen. Så derfor har dere ikke hørt så mye fra meg på denne bloggen den siste tiden og i tillegg til at det har vært mye motgang den siste tiden. Men det er vell det som er endel av livet? 

Men nå ønsker jeg å komme meg tilbake igjen, jeg vil ikke være hun som ga opp. Men denne gangen gjør jeg det i mitt eget tempo og jeg blir å skrive når jeg føler for det. Fordi det er ikke noen hemmelighet at jeg trives med dette, å skrive på denne bloggen. Men jeg er samtidig i full fokus på å komme meg tilbake til jobben min på salongen med et skritt om gangen til jeg er der jeg var før.
-Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV