hits
27.06.2017

Jeg blir rikere

  • Skrevet 27.06.2017 klokka 01:20
  • Kategori: Frankrike

Livet er for kort og interessant til å ikke utforske omgivelsene man ferierer på. Denne ferien har vært annerledes for meg og Ola, og vi har fått sett så mange forskjellige steder i sør-Frankrike den siste uken vår. Vi hadde ikke planlagt så mye i forveien ang. Ferien vår, vi hadde eneste forhåndsbestilt leiebil i 15 dager slik at vi har muligheten til å kjøre til forskjellige byer uten å være avhengig av taxi eller buss, også hadde vi forhåndsbestilt hotell i Nice for 2 dager slik at vi hadde et sted å dra til på kvelden når vi ankom Nice. 

Den siste uken vår har vi bodd hos noen i familien til Ola i noen dager, og på 2 forskjellige hotell i forskjellige byer. Idag flyttet vi inn på vårt tredje hotell som ligger i Cannes, denne byen er spesielt kjent for sin filmfestival som avholdes i mai hvert år. På grunn av det store mediasøkelyset, blir festivalen gjestet av mange filmstjerner og er et populært sted for filmprodusenter som vil skape blest rundt sine nye filmer. Kanskje vi burde reist hit i mai i stede slik at vi hadde hatt muligheten til å se noen kjendiser.
Idag har vi utforsket den nye destinasjonene vår og det vi har kommet frem til idag er at dette er en utrolig fin by med masse kunstverk langs veien, fine strender, mange restauranter, og en hel del forskjellige butikker med både dyre og billige merker.
For dere som tror jeg blir rikere på penger for hver dag som går så er det feil. Siden jeg er på ferie blir jeg antakelig fattigere for hver dag som går, men jeg blir i allefall rikere på opplevelser og minner.

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV