hits
24.06.2017

Har jeg sluttet å blogge?

Neida, det kan jeg trøste dere med at jeg ikke har. Jeg har rett og slett hatt andre ting på prioriteringslisten min og siden bloggen er mer en hobby enn jobb for meg så har jeg tatt det litt roligere på bloggen. Jeg kan jo oppdatere dere med at jeg har det mye bedre nå og jeg har stortsett hatt gode resultater på de prøvene som jeg tidligere skreiv om på bloggen og at jeg allerede fra neste uke skal begynne å jobbe litt igjen. Noe jeg ser fram til.


Ellers så kan jeg si at ting ikke ser så alvorlig ut som man i utgangspunktet trudde det var og det største sjokket har sluppet tak nå. Men selvfølgelig er dette en opplevelse som har gått inn på meg og det er mange ting jeg ser annerledes på den dag i dag, noe jeg tenker jeg skal skrive om en annen dag. Så da blogges vi igjen sånn plutselig!

-Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV