hits
21.06.2017

Nice i Nice

  • Skrevet 21.06.2017 klokka 01:27
  • Kategori: Frankrike

God kveld fra Nice. Nå har jeg tilbrakt over et helt døgn i Frankrike for førstegang i hele mitt liv, og etter en lang dag med shopping, spising, og gåing har jeg omsider lagt meg langflat i en myk og god seng på et fint hotell sentralt i Nice. 

Idag har vi blant annet fått besøkt Parc du Chateau som ligger oppi fjellet, det er ruiner etter et gammelt slott der og det eneste som står igjen er tårnet fra det 16. Århundret, Tour Bellanda. Vi kunne velge mellom å bestige 92 meter via trappene eller vi kunne velge å ta heis opp dit. Vi valgte det siste alternativet siden føttene våre eller mine i alle fall holdt på å dø allerede før vi begynte å gå i trappene etter en lang dag med gåing og shopping. Det var utrolig fint der, man fikk blant annet utsikt over store deler av byen og ikke minst mange fine bilder. 


-kristine

 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV