hits
17.06.2017

Se opp for flygende mennesker

  • Skrevet 17.06.2017 klokka 20:31
  • Kategori: Blogg

Herregud for en herlig dag! Dagen har vært fylt opp med adrenalin fra topp til tå, kurering av høydeskrekk, etterfulgt av en sein lunsj før vi gjennomførte den siste og vanskeligste klatreløype.

Det ble bestemt for ikke så lenge siden at den ene "ekstra" jobben jeg jobber på skulle ta sommerfesten sin i klatreparken i Alta, med sein middag på kinarestaurant i Hammerfest som vi skal på om bare en time. Men uansett tilbake til klatreparken, det har vært sinnsykt gøy idag og det tror jeg de fleste andre på jobb også syntes, og det jeg er enda mer imponert over er at ingen kastet opp, tisset på seg, falt i løypa eller måtte berges. Alle fikk utfordret seg selv og testet ut sine grenser. Jeg tar gjerne en reprise i klatreparken en annen gang.

Dersom noen andre vurderer sommerfest eller for eksempel utdrikningslag så anbefaler jeg dere å dra i klatreparken i Alta /rafsboten og ta dere litt lunsj for eksempel tapas som var kjempe godt.

Nå må jeg legge telefonen fra meg og sminke meg litt siden jeg snart skal ut å spise med jobben.

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV