hits
13.06.2017

Kolpusjentene på shopping

  • Skrevet 13.06.2017 klokka 15:53
  • Kategori: Hverdag

Hei alle dere flotte!

Dere har ikke hørt så mye fra meg på bloggen den siste tiden, motivasjonen har ikke vært på topp og bloggen har da blitt noe ned prioritert. Jeg tenkte jeg etterhvert skulle skrive et innlegg til dere angående hva dem fant ut etter prøvene i Tromsø, noe som noen kanskje lurer på?, men det blir ikke akkurat nå.

For øyeblikket sitter jeg å spiser sammen med Kristine på fy fader, hun har tatt turen innom Alta idag og da inviterte hun meg med ut på shopping. Vi har vært noen runder på city å handlet litt. Dere får høre fra meg snart igjen, blogges!

-Sarah

13.06.2017 kl. 18:45
bestill deg motivasjonskurs fra your mind as 💅🏼💖
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV