hits
12.06.2017

kan jeg kalle meg selv sykepleier nå?

De siste dagene har jeg vært et nervevrak enkelt forklar. Jeg har sovet dårlig, jeg har ikke hatt matlyst, jeg har konstant gått med en klump i magen fra morgen til kveld, og jeg har både kjent og hørt at hjertet mitt har slått for harde livet. Det var nesten et øyeblikk der jeg begynte å lure på om hjertet mitt hadde tenkt å hamre seg ut av brystkassen min. Jeg har stinket svette, fått kviser, og lange hår på beinene og alt dette skyldes «eksamensnervene» som har vært bosatt i meg den siste uka. Jeg hater muntlighøringer og jeg blir så nervøs før en høring. Til vanlig er jeg en person som syns det går helt fint å holde et fremlegg, taler og si ting i store forsamlinger, men det å være på en muntlighøring med sensorer er som tortur for meg.

I dag 12.06- 2017 ca. klokken 09:40 kunne jeg endelig legge eksamensnervene på hylla, og jeg fikk min endelige dom om jeg enten ble sykepleier før sommerferien eller om jeg skulle legge sykepleiekarrieren på hylla sammen med eksamensnervene mine og heller bli stripper og fulltidsblogger. OG vet dere hva? jeg skal ikke bli stripper og fulltidsblogger, jeg er blitt sykepleier og har allerede fått meg jobb som sykepleier mot slutten av juli. Det var en helt ubeskrivelig følelse når sensorene gratulerte meg som sykepleier, jeg klarte nesten ikke å skjønne selv at jeg er ferdig utdannet. Det er så rart å ikke være student eller elev mer når jeg trossalt har gått på skole i 17 av 24 år.  
-kristine

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV