hits
06.06.2017

Jeg har bestått

Jippi endelig kan jeg feire for at jeg er ferdig med min aller siste praksisperiode på sykepleierutdanningen, og det er helt vilt. Jeg hadde aldri i livet trudd at denne dagen skulle komme, men den kom som alle andre dager gjør. Nå som jeg sitter og skriver dette innlegget til dere begynner det virkelig å gå opp for meg at jeg aldri mer skal ut i slike praksiser mer, jeg er faktisk ferdig med slike praksisperioder. Det føles både skummelt, godt og rart og være ferdig. Det er fremdeles mye jeg føler jeg burde lært, trent på, og vært gjennom, men det er vel slik alle sammen føler det etter at de har gjennomført sin aller siste praksisperiode i ett studie. Jeg har heldigvis hørt ferdigutdannede sykepleiere si «du blir aldri ferdig utlært», og videre har de sagt «er det noe du blir å lurer på, så må du bare spørre siden det er slik man lærer».

 Idag ca. klokken 12:30 fikk jeg den siste underskriften min fra kontaktsykepleieren og kontaktlæreren min at jeg faktisk har bestått min aller siste praksisperiode. Jeg følte virkelig en lettelse, og nå kan jeg bruke all min tid fremover på å konsentrere meg om muntlighøringen som er den 12. Juni. 


-kristine

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV