hits
06.06.2017

Takk til alle sammen

  • Skrevet 06.06.2017 klokka 20:28
  • Kategori: Blogg

Jeg må bare skrive et takkeinnlegg til alle dere som har gratulert meg på bursdagen min som jeg hadde i går. Jeg ble nemlig 24 år og merkelig nok føler jeg meg ikke en dag eldre enn da jeg var 23 år dagen før, og i tillegg ser jeg ikke en dag eldre ut, er det ikke rart? Jeg som fryktet at det skulle dukke opp noen en ekstra rynke, og noen gråe hårstråder i løpet av natten.

Uansett folkens. Takk til dere som har tatt dere til å gratulere meg, det lyste opp dagen min. Dagen min startet helt perfekt, den startet med å lese gjennom litt gratulasjoner på facebook før Ola kom hjem i lunsjpausen hans med både bagett og kake slik at jeg fikk i meg en god frokost. Jeg ble kjempe overrasket når han plutselig sto i stuen vår med frokosten og kaka i hendene sine, jeg hadde virkelig ikke forventet dette. Ellers i løpet av dagen fikk jeg litt besøk av venner og familie, og vi har koset oss med både kake, kaffe, brus, bursdagskort og gaver. Så selv om dette er min første bursdag der jeg faktisk ikke har stelt i stand til et bursdagsselskap så hadde jeg hatt det utrolig hyggelig med de som tok seg tid til å stikke innom meg en tur å ta seg et kakestykke.
-kristine

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV