hits
02.06.2017

Nå er det bare en vei dette kan gå...

Etter innleggelsen i Hammerfest så var det utrolig godt å komme hjem til dattera mi igjen, jeg lå å holdt rundt henne den kvelden og takket inni meg over hvor heldig jeg er som får være mamma til den flotta jenta. Hun gir meg så mye her i livet og jeg kan med hånda på hjerte si at det er noe spesielt med kjærligheten man har til sitt barn. En kjærlighet du har for det menneske livet ut, uansett hvor gamle barna blir. Jeg kjøpte henne en bamse på kiosken på sykehuset som jeg ga henne når jeg kom hjem, en bamse hun har gått rundt med og sovet med siden jeg kom hjem. Hun vil ikke slippe tak på den og spør etter den om hun tilfeldigvis glemmer den noen plass.

Nå som formen min har vært på bånn så tenker jeg at det er bare en vei dette kan gå og det er opp! Jeg tenker positivt framover og ser for meg å snart komme meg ut i jobb igjen. 

-Sarah

Victoria Larsen

02.06.2017 kl. 12:19
Så bra du tenker positivt! :)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV