hits
26.05.2017

Den indre stemme - eller er det schizofren det kalles?

  • Skrevet 26.05.2017 klokka 21:14
  • Kategori: Humor

Tenk hvor enkelt det hadde vært dersom jeg hadde vært en treningsguru, og uheldigvis så er jeg langt i fra det. Jeg liker å holde meg i form, og jeg liker å trene men for å være ærlig så må jeg gå mange runder rundt meg selv for å få rumpa mi opp av sofaen. Når jeg endelig har tatt tak i meg selv og endelig har kommet meg på et treningsstudio så trives jeg fordi jeg syns det er deilig å være i  bevegelse... til en viss grad da.

For at jeg skal komme til poenget i overskriften så må jeg først informere dere om at jeg er og har vært en fast leser av shape up og andre treningsblader i flere år, og i ett av alle disse bladene har det vært en artikkel om «den indre stemme», altså at man må trene opp den indre stemmen for å prestere bedre på trening dersom jeg ikke har misforstått artikkelen.

Når jeg er å trener bruker de indre stemmene å dukke opp, eller er det kanskje schizofreni det kalles? I alle fall så bruker de indre stemmene mine å ha store diskusjoner når jeg trener.

Stemme 1 er den motiverende stemmen
Stemme 2 er det late stemmen

Stemme 3 er den stemmen som enten er på lag med stemme 1 eller stemme 2.


Her er kommunikasjonen fra gårsdagens kondisjonsøkt.

Stemme 1 «Kom igjen dette klarer du. Det er 15 sekunder igjen. Trø på. Forresten du skal til Frankrike om under 1 måned!»

Stemme 2 «Ta det med ro. Nå er du sliten og da er det på tide å ta en pause. Du kommer uansett aldri til å klare 15 sekunder til»

Stemme 3 «Hør på stemme 1, dette klarer du»

Stemme 2 «Hallo stemme 3, Kristine er sliten la henne ta en pause. Det brenner i beinene hennes og svetten render».

I en lang vinterperiode så har det vært stemme 2 som har brukt å rope høyest, og er det ikke slik at den som roper høyest vinner? Uheldigvis har det vært slik i treningsfronten min i en lengre periode. Nå er det under 1 måned til jeg skal til Frankrike og det har heldigvis stemme 1 fått med seg, og stemmen 1 bruker Frankrike som motivasjon for alt det er verd. Nå håper jeg Stemme 1 klarer å rope høyest frem til jeg skal på ferie, fordi jeg ønsker ikke å ta med meg vinterkroppen til Frankrike.


 

-kristine

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV