hits
22.05.2017

Hvem velger DU å være?

  • Skrevet 22.05.2017 klokka 09:45
  • Kategori: Blogg

Jeg vet ikke hva det er, men de siste årene har jeg fått en slik "åpenbaring" over meg. Jeg prøver alltid å se noe godt i hver situasjon som skjer meg, alle jeg møter og har møtt opp igjennom livet. Jeg velger å tro at det ligger noe på baksiden av de menneskene jeg har møtt opp igjennom livet som har gitt meg vonde opplevelser. Jeg velger å heller være hun naive og godtroende personen enn hun bitre, frekke og overlegne "kjerringa". Jeg velger å tro at hver dårlige opplevelse jeg har hatt har pekt meg mot riktig retning av livet. Gjort sånn at jeg er kommet dit jeg er idag, jeg føler meg så heldig og takker for at jeg har funne en så snill kjærest, jeg har verdens søteste datter, jeg har tak over hodet mitt, jeg har masse fine klær å gå i, jeg har en jobb å gå til, fantastiske kollegaer, jeg har en fin leilighet, jeg har begge mine foreldre nært meg, masse flott familie, jeg bor i Norge. Og jeg kunne kommet opp med så mye mer! 

Jeg har gjort dumme ting her i livet, masse jeg angrer på. Men samtidig, viss ikke dette hadde skjedd, hadde jeg vært her jeg er idag? Hvor ville jeg vært viss jeg ikke hadde møtt den eller den personen eller opplevd det eller det? Det er spørsmål som man aldri kommer til å få svar på. Men jeg er faktisk glad for alt det vonde jeg har opplevd og jeg velger å se det positive i det og heller ta det med et smil :-)

-Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV