hits
21.05.2017

Dagen jeg har ventet på

Endelig er dagen her, dagen jeg har gått å ventet på i flere uker nå. Dagen jeg blir innlagt igjen og forhåpentligvis får svar på alt jeg lurer på, alt er pakket og klart denne gangen. Sist gang ble jeg brått og plutselig sendt avgårde med ambulansefly så da var det eneste jeg hadde med var min veske som inneholdt noe sminke, mobil, kort og alt annet jeg bruker å ha i vesken min til vanlig. Ellers sto jeg på bar bakke og måtte handle inn det mest nødvendige jeg trengte der og da. Også ble det sendt en koffert min mamma hadde pakket noen dager senere. 


Så imorgen går turen til Tromsø igjen så ikveld skal jeg legge meg tidlig, da paseintreiser selvfølgelig har satt oss på en ut av de tidligste flyene som går klokken 7, huff!

Vi Blogges!

-Sarah 

Lise Aurora Brevik

21.05.2017 kl. 21:44
Ønsker deg masse lykke til og en god tur til Tromsø!! Likte godt vesken du hadde på første bildet :)

kolpusjentene

21.05.2017 kl. 21:59
Lise Aurora Brevik: tusen takk skal du ha! :-) ja, den er en ut av mine favoritter :-)

Kristine k

21.05.2017 kl. 23:46
Lykketil å god tur <3

kolpusjentene

21.05.2017 kl. 23:49
Kristine k: takk kristine :D <3 -sarah
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV