hits
21.05.2017

Sosiale medier kidnapper deg

  • Skrevet 21.05.2017 klokka 12:05
  • Kategori: Meninger

«Æsj det er så dyrt med taxi, kan vi ikke heller sende snap til hverandre og drikke hjemme i stedet?» Hvem har ikke hatt besøk, vært på besøk, vært i bursdag eller på vors, nach eller fest og folk sitter klint bak mobilskjermen?

Jeg vet at jeg ikke er alene med å synes at dette er sykt irriterende, og det som er mest irriterende med dette er når vedkommende du er med stadigvekk sier dette til deg «bare et øyeblikk, jeg skal bare svare på denne snappen». Jeg mener at det er menneskene du er med her og nå som er det viktigste, og det er de du bør høre på og ikke sette på vent. Er dere ikke enig i at en snap melding kan vente? (Med mindre den er fra den kjekke fyren du prøver deg på, eller forresten ikke virke desperat la han vente litt?)

Greit nok jeg skal ikke klage på folk når jeg selv bruker mobilen i sosiale sammenheng. Poenget er ikke mobilbruket til folk, men det er heller om folk klarer å begrense bruket sitt i sosiale sammenheng, og ikke bruke all sin tid på mobilen. Jeg prøver å være bevist på hvor mye jeg bruker mobilen når jeg er ute blant folk. Viste dere at når du er sammen med andre mennesker, og bruker facebook, snappchat, instagram ect. Så er tankene dine over alle hauer, og du er lite tilstede. 

-Kristine

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV