19.05.2017

Hva skjer med ansiktet ditt, har du "moon face"?

Til du som følte deg til å bryet med å spørre, stakkars stakkars deg. Håper du virkelig har det bra med deg selv. Heldigvis tar jeg meg ikke nær av slike kommentarer, men følte samtidig at det passet bra å ta det opp. Da jeg har sett at slikt foregår og alltid har foregått hos dem som skriver blogg og der hvor det er mulig å skrive anonymt. 

Jeg har aldri mitt liv skjønt meg på slike mennesker? hvorfor ta seg tid og bryet å skrive noe slemt eller frekt til noen andre og enda anonymt. Hva får man igjen for det? Jeg kan si med en gang at det er forskjell på direkte stygge kommentarer/hets og kritiske kommentarer. Kritiske kommentarer setter jeg faktisk utrolig stor pris på, jeg syns det er bra folk skriver kritiske kommentarer slik at man kanskje kan bli bedre eller kan se på det blogginlegget man har skrevet i et nytt lys. Så takk til dere!

Jeg kan med hånden min på hjerte si at jeg ALDRI har skrevet en stygg kommentar på en annens blogg anonymt, rett og slett fordi jeg har litt mer mellom ørene og tenker på mennesket som sitter bak bloggen. Vi alle sammen er bare mennesker, vi har følelser, vi alle har hatt vonde opplevelser, blitt dømt og baksnakket. Vi alle har gjort feil, noe vi angrer på men som forhåpentligvis man har lært av. Vi alle sammen ser annerledes ut og vi alle er så heldig at vi er blitt delt ut med et eget utseende og personlighet. Så for deg som lurte på hva som skjer med ansiktet mitt: Jeg tar sterke medisiner mot en tumor jeg har i hjernen og det resulterer med mye vann både i kropp og ansiktet.  

Det var det jeg hadde på hjertet ikveld, vi blogges!

-Sarah

Lise Aurora Brevik

19.05.2017 kl. 20:55
Jeg blir så provosert av folk som har så lite og gjøre å slenge stygge kommentarer hos andre- og i tillegg skrive anonymt navn.. Forstår at du følte for å skrive et innlegg om dette!:) God helg <3

kolpusjentene

19.05.2017 kl. 21:24
Lise Aurora Brevik: jeg også! Tusen takk og takk det samme :-) <3

Cecilie

22.05.2017 kl. 08:32
Jeg har en veninne som ble operert for få uker siden. Hun hadde og en tumor i hjernen. Aggresiv og den ble fort større... Hun ble operert med laser i Stockholm, allerede samme dagen var hodepinen borte! Håper allt går bra for deg og!

kolpusjentene

22.05.2017 kl. 09:37
Cecilie: åj :o ønsker venninnen din masse god bedring! <3
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 22år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber som frisør. Bruker fritiden på friluft, camping, snøscooter og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 23år gammel, boende i Hammerfest, snart ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV